Misfit Ray Review: En flott Fitness Tracker som er under £ 100

Innholdsfortegnelse:

Misfit Ray Review: En flott Fitness Tracker som er under £ 100 - øVELSER 2023
Misfit Ray Review: En flott Fitness Tracker som er under £ 100 - øVELSER 2023
Anonim

Den korte versjonen

Misfit Ray er et vakkert designet armbånd som kan utfylle en drakt så effektivt som din løpeutstyr. Selv om funksjonssettet kan være grunnleggende, gir det en unik, svært motiverende måte å spore aktivitet på - og har en seks måneders batterilevetid.

Vurdering ⭐⭐⭐⭐ (4/5)

Kjøp på misfit.com (£ 63.99)

ANBEFALT: De beste treningssporene

Ting vi likte

  • En stilig, minimalistisk design med mange tilbehør for å endre utseendet - de fleste ville ikke vite at det er en treningssporing
  • Det er lett som en fjær og utrolig behagelig
  • Batterilevetiden på seks måneder fjerner bryet med å lade den
  • Misfit Points er en velkommen oppgradering til et daglig trinnmål
  • Det er vanntett og kan spore svømmingstimer

Ting vi ikke likte

  • Ingen innebygd skjerm
  • Svømmesporingskostnader kr 7,99 ekstra
  • Appen kan koble til flere tredjeparts tjenester som Strava

Misfit Ray In-Depth

Bruke Misfit Ray for Step Counting

Den grunnleggende funksjonen til stort sett hver treningssporing er å telle trinn. Misfit Ray gjør dette, men i et trekk som gjør det skiller seg ut fra konkurransen, baserer det ikke ditt daglige mål på skritt alene. I stedet strever du etter å samle misfit poeng, som tar hensyn til mengden innsats som er involvert i hvert trinn. Det er en langt mer fornuftig måte å gjøre ting på - gir deg muligheten til å møte målet raskere med mer intens aktivitet. Som fører oss til å …

Bruke misfitsstrålen til å spore aktivitet

Mens de fleste treningssporere kan finne ut når du er spesielt aktiv, i stedet for å bare rusle rundt, teller den økte aktiviteten ikke ekstra i forhold til ditt daglige mål - det spiller ingen rolle for disse produktene om du jogger, går eller spretter.

Bruk Ray selv, og 5.000 løpende trinn vil være verdt mer feilfeil enn 5000 skritt når du er ute etter en skånsom spasertur.

Misfit-appen vil til og med bruke denne algoritmen til å finne ut hva du trenger å gjøre for å slå målet ditt den dagen - det kan være en time å gå eller 20 minutter for å løpe, for eksempel.

The Ray vil automatisk fortelle når du er aktiv og opplist at den perioden på en tidslinje i appen. Du kan deretter redigere den perioden og fortelle appen hva du gjorde. Det er et utvalg av aktiviteter å velge mellom som å løpe, sykle og tennis, selv om det ikke er mulig å lage en tilpasset aktivitet som roing.

Bruke Misfit Ray for Running

Mens noen high-end treningssporere - som Garmin VivoSmart HR +, Fitbit Surge eller Apple Watch 2 - har innebygde GPS-mottakere for å finne ut avstand og tempo, vurderer de bare de avstandene som er reist basert på antall trinn som er tatt.

The Ray faller inn i den sistnevnte kategorien, men Misfit har tydelig lagt mye innsats i både logging av trinn, identifisering av innsats og analyse av alle dataene, fordi Misfit trackers er svært nøyaktige.

Etter å ha foretatt noen 5 km løp med Ray på ett håndledd og en GPS-klocka på den andre, fant vi at Ray klarte å holde seg innenfor rundt 200 meter av GPS-klokken. Det er imponerende nøyaktighet fra en enhet som bare teller trinn.

Som sådan er Misfit Ray en mer effektiv løpepartner enn de fleste grunnleggende treningssporere. Men hvis du er seriøs om at du kjører, så er det fortsatt verdt å investere i en GPS-lopende klokke.

Bruke Misfit Ray for svømming

Misfit Ray er vanntett til 50m, noe som betyr at du kan bruke den til nesten alle vannbaserte aktiviteter - ganske praktisk, hvis det bare er lett å glemme å ta sporen av før du hopper inn i et basseng.
Misfit Ray er vanntett til 50m, noe som betyr at du kan bruke den til nesten alle vannbaserte aktiviteter - ganske praktisk, hvis det bare er lett å glemme å ta sporen av før du hopper inn i et basseng.

Misfit har samarbeidet med Speedo for å tilby et kjøp i appen (£ 7,99), noe som gjør at Ray kan telle antall runder du svømmer og den totale avstanden dekkes, samtidig som timingen av aktiviteten.

Dette er et flott tillegg, noe som markant løfter hva Ray kan gjøre. Men mens £ 7,99 ikke er mye penger for en nyttig funksjon, må du sannsynligvis være en hyppig svømmer for å stubbe den ekstra penger.

REKOMMENDERT: De beste vanntette treningssporene for svømmere

Bruke misfitsstrålen for kalori telling

Beregning av mengden kalorier som er brent i løpet av dagen, er en annen stiftegenskaper, men ikke ta disse tallene som evangelium. Som med avstanden som tilbys, kan antall kalorier som brennes, bare estimeres ut fra trinnene du tar gjennom dagen.

Imidlertid, med tanke på at Misfit-strålen ser ut til å være svært nøyaktig når det gjelder estimering av avstand og feilpasninger, tar hensyn til intensiteten av aktivitetene dine, bør Rayen få en bedre forståelse av ditt kaloriforbrenningspotensiale enn de fleste grunnleggende sporingssporere.

Du kan også logge maten du spiser i Misfit-appen, men et langt mer fornuftig alternativ vil være å koble den sammen med MyFitnessPal, den mest populære kalori-telleappen. De to plattformene vil da kommunisere med hverandre, noe som gir deg en dynamisk kaloritell og holder deg oppdatert på hvor mye du bør spise hele dagen.

Bruke Misfit Ray som en Sleep Tracker

Som de fleste treningssporere vil Ray overvåke deg gjennom hele natten, logge når du er i dyp søvn og lett søvn, og når du er våken.

Som alltid er det bare så mye du kan gjøre med disse dataene, men hva du kan finne ut er om søvnmønstrene dine blir bedre når du bruker en sunnere og mer aktiv livsstil.
Som alltid er det bare så mye du kan gjøre med disse dataene, men hva du kan finne ut er om søvnmønstrene dine blir bedre når du bruker en sunnere og mer aktiv livsstil.

Det er et par ting som presser det foran konkurransen, skjønt. Først og fremst er at Misfit Ray er utvilsomt den mest komfortable treningssporen vi noen gang har hatt. Det er lyst som en fjær (8g med batteriene installert) og aluminiums konstruksjon og sylindrisk design betyr at det føles jevnt og kult på håndleddet - det merker du ikke.

For det andre betyr seks måneders batterilevetid at du aldri trenger å lade den over natten og savner å spore søvnen.

Bruke Misfit App og Web Portal

Selv om du kan sjekke din daglige fremgang via Misfit-nettstedet, er det en grunnleggende affære, og det er klart at Misfit forventer at folk skal bruke smarttelefon-appen - som heldigvis er ganske bra. Det er enkelt å navigere etter en: Ved å bytte hovedskjermbildet kan du se tilbake gjennom de foregående dagene mens du ruller vil avsløre tidslinjen.

En fin touch er at direkte under grafikken som viser fremdrift mot ditt daglige mål, er anbefalinger for å slå den - det kan være to timer gange, en halv time med kjøring eller en times svømming.
En fin touch er at direkte under grafikken som viser fremdrift mot ditt daglige mål, er anbefalinger for å slå den - det kan være to timer gange, en halv time med kjøring eller en times svømming.

Aktivitetene logges automatisk, men ikke identifisert - appen vil bare logge forekomster av lys, moderat og kraftig aktivitet, så kan du redigere dem for å identifisere hva du gjorde på det tidspunktet.

I tillegg til MyFitnessPal kan Misfit-appen koble seg til et utvalg andre plattformer, for eksempel Runkeeper og MapMyFitness - Strava er iøynefallende av sitt fravær. Misfit kan gjøre med å utvide antall tredjepartsapper det parrer med, siden listen er litt mager i forhold til likeså Jawbone.

Hvor ofte trenger jeg å lade det?

Aldri! Rayen drives av tre 393 knappcellebatterier, som varer i ca seks måneder (et nytt sett med tre batterier koster 4,98 kr og kan enkelt byttes). Å ta ut av ligningen er en flott funksjon og en som Misfit har bakt inn i alle sine enheter så langt.

Ikke bare betyr dette at du ikke vil gå glipp av en natts søvnsporing mens du lader den, det betyr også at du aldri vil gå ut av døren uten det fordi du har glemt at den lades - noe vi ofte har gjort.

Hvor kan jeg ha på seg det uten folk som ler på meg?

Uansett hvor du liker - dette er sannsynligvis den beste treningssporeren du kan kjøpe. The Ray har en minimalistisk estetikk og det er en god sjanse for at folk flest ikke engang vil innse at det er en treningssporing.

Misfit er også mesteren på tilbehør, så det er mange forskjellige stroppestiler. Svart, brun eller mørkegrå lærbånd selges individuelt (kr 29,99), men det finnes også pakker med variasjoner på et designtema, som minimalistisk, elegant eller paracord (kr 29,99 for tre eller fire), sistnevnte inkluderer en lanyard som lar deg bære Ray som et anheng.

Er det andre sporere jeg bør vurdere å kjøpe?

Det er noen alternativer der ute i denne enden av markedet (Fitbit Flex 2 og Jawbone UP2), men ingen av dem gir kombinasjonen av minimalistisk stil, eksepsjonell batterilevetid og komfort på Ray.

Hvis du føler at du absolutt trenger en innebygd skjerm, er Fitbit Alta sannsynligvis plukket. Garmin Vivofit 3 gir enda lenger batterilevetid, men ingen stil, komfort eller funksjonalitet til Ray.

Misfit Ray vil passe alle som leter etter en grunnleggende treningssporing som ikke vil kramme sin stil, men det er også en god følgesvenn for den mer hardcore fitness-entusiasten som allerede har dedikerte enheter for aktiviteter som løping og sykling.

ANBEFALT: De beste treningssporene

Populært emne