Miracle 360˚ Sippy Cup Review

Hva de sier:

En pjokk kopp med en tannlege anbefalt tannløs design, 360 grader kanten gjør at tot til å drikke fra hver side av koppen. Fullstendig eliminering av utslipp, vil koppen automatisk forsegle når barnet slutter å drikke fra det. Enkelt å ta fra hverandre og rengjør og oppvaskmaskinen er Miracle 360˚ Sippy Cup egnet for barn fra 12 måneder.

Testet av mamma Tracey Hanson og Evan (2 år gammel):

Evan er autistisk, så har det kjempet med andre trenerkopper, men vi trodde vi ville gi Munchkin 360 Sippy Cup et forsøk, etter at det var anbefalt av en taleterapeut. Mitt første inntrykk var at koppen så voksen opp, noe vi ønsket for Evan, så han kunne føle seg som en stor gutt uten utslipp. I motsetning til andre produkter på markedet lekkede koppen ikke, og Evan tok det med en gang. Vi har allerede anbefalt koppen til andre foreldre med autistiske barn - takk Munchkin!

Testet av mamma Sarah Carin og Spencer (nesten 3 år gammel):

Spencer hadde aldri prøvd en skinnende kopp før, bare en vanlig kopp med vanligvis resulterer i ham og de omkringliggende områdene blir gjennomvåt! Nå nærmer han seg tre og skal snart begynne førskolen, han trenger å kunne drikke kompetent fra en vanlig kopp. Munchkin 360 Sippy Cup reduserer kontakten mellom tennene og juice, noe som bare kan være bra. Det oppfordrer også å sippe sakte og hindrer tygge på tuten. En gang ut av emballasjen er koppen en slående fet farge og ekstremt solid. Spencer var i stand til å drikke straks uten problemer. Dette er en utmerket kopp for noen smårolling for å hjelpe dem med overgangen til en vanlig kopp - dette er nå den eneste Spencer vil bruke, så jeg vil kjøpe mer for ham.

Testet av mamma Felicity Abbot og Hugo (15 måneder gammel):

Som Hugo er nesten 15 måneder gammel, ville jeg at han skulle bevege seg bort fra kopper som var som melk / babyflasker; 360 Tippy Cup merket denne boksen da den umiddelbart ser ut som en voksenkopp. Hugo elsker å tygge tutene / spenene på flasker som alltid bekymrer meg - dette er ikke et problem med sputless cupen. Jeg var veldig imponert over designet og likte de lyse farger. Det er enkelt, praktisk og enkelt å ta fra hverandre og rengjøre. Det lekker ikke eller spilder som ganske mye hver andre kopp jeg har brukt - vi elsker denne koppen!

Testet av mamma Aimee Hawke og Martha (2 år gammel):

Ved to, har Martha drukket av åpne kopper med varierende suksessnivåer - hun slutter ofte å tippe for langt og ender med å hælde vann over hele ansiktet. Min venn anbefalte Munchkin 360 Sippy Cup etter å ha brukt den med både hennes fireårige og hennes smårolling. Jeg elsker det faktum at denne koppen er bærbar og oppfordrer Martha til å drikke mens hun spiller. Koppen virker mye høyere kvalitet enn mange andre ikke-spill-koppene vi har prøvd. Mannen min fant det ganske fiddly å ta alt fra hverandre og rent, men generelt var jeg veldig fornøyd med koppen og designen.

Testet av mamma Louise, Cohen (2 år) og Livia (1 år):

Cohen hadde allerede brukt 360 koppen og tok det straks. Jeg fant koppen å være ekstremt robust, selv etter å ha blitt droppet fra en høy stol igjen og igjen. Det var også bra for tenner og taleutvikling med mangel på tut. Koppen er helt forskjellig fra alt annet på markedet; Det virker veldig moderne, men det er så enkelt på alle måter. Det spilder aldri og barna mine grep med hvordan man bruker det umiddelbart - det er 360, det spiller ingen rolle hvilken vei de holder den til å drikke. En ting jeg ønsket at designerne hadde holdt var håndtakene som er på de eldre designene. Jeg klemmer ofte håndtaket over myntbjelkens metallramme, slik at det er lett tilgjengelig for mine barn å drikke fra. Men samlet denne koppen er flott, og jeg vil 100% anbefale det til andre mødre!

Testet av mamma Laura Kearney og Sophia:

Vi har prøvd så mange forskjellige sippy og spoutless kopper med Sophia i fortiden, men fant hun foretrukket å drikke med halm. I mange tilfeller fant hun ut hvordan man lukker dem, men ikke åpne dem igjen, noe som fører til mye frustrasjon og tantrums! En av de store tingene med denne koppen er at hun kunne drikke fra det fra hvilken som helst side, i stedet for å holde den på en bestemt måte for å komme til en tut. Jeg tror det er et flott overgangsprodukt som vil hjelpe henne å lære å bruke en voksen kopp, og var imponert over at den ikke lekket eller forårsaket pytter, selv når de kastet fra høystolen! Jeg vil absolutt anbefale dette til andre mødre, spesielt de som har hatt problemer med å få sine små til å drikke fra en beger med en tut - Munchkin 360 Sippy Cup har virkelig hjulpet med å få Sophias vanninntak opp.

Testet av mamma Abby Smith:

Dette produktet ble anbefalt til meg av søsteren min, da datteren min ikke tok det bra med sippy kopper og helles vannet ned foran henne, ikke drikker det. Koppen virket solid og datteren min var villig til å drikke ut av det i stedet for bare å leke med det, men jeg skulle ønske at koppen hadde håndtert, da hun fortsatte å slippe den. Totalt var koppen stor, og jeg har allerede anbefalt det til andre mødre.

Vær oppmerksom på at disse anmeldelsene har blitt endret og godkjent av Munchkin.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar