Mindful Chef's Recipe Boxes - Som å ansette en Sous Chef

Å lage sunn mat hver kveld er et beundringsverdig mål delt av mange, men det er sjelden en gitt å ha tid og kunnskap til å gjøre det. Mindful Chef har som mål å sikre at du aldri gir opp ved å gjøre det utrolig enkelt, legge de beste ingrediensene til døren din med enkle å følge og smakfulle oppskrifter som tar 30 minutter å lage.

% uD83C% uDF31 Wild hvitløk har nettopp kommet inn i sesong% uD83C% uDF31Vi har brukt den til å lage pesto for vår deilige bakte kyllingrecept som kommer opp neste uke% uD83D% uDE0B Serveres på en seng av gulrotmos med ømme og stekte tomater, dette kylling oppskrift er både levende og næringsrik% uD83D% uDE4C% uD83C% uDFFC #MindfulChef #RecipeBox #healthy #food #foodie #nutrition

Et bilde lagt ut av Mindful Chef (@mindfulchefuk) på

Selv de enkleste oppskriftene kan være litt skremmende, og det er alltid fristelsen til å gi opp helt når du kommer over en ingrediens som ikke skal hånden, så å få dem alle ankomme på dørstokken er det første store plusset til Mindful Chef.

Instruksjonene er klare, og selv om du kanskje ikke helt produserer måltider som matcher bildene på oppskriftskortene når det gjelder utseende, har Mindful Chef gjort det veldig vanskelig å rote dem når det gjelder smak.

Trener laget harissa kylling og pollock med coleslaw. Begge måltidene ble oppnådd på 30 minutter med minimal oppstyr, og matlaging dem tilførte nye ferdigheter til et ganske begrenset matlagingrepertoar.

ANBEFALT: Sunn, Fyll Måltider til frokost, lunsj og middag

Våre saftige biffkoftas med cauli tabbouleh og Harissa saus er krydret med spisskumfrø, som hjelper fordøyelsen, perfekt for banishing oppblåsthet% uD83D% uDC4D% uD83C% uDFFC #MindfulChef #recipe #healthy #food #dinner

Et bilde lagt ut av Mindful Chef (@mindfulchefuk) på

For å finne ut mer, Trener snakket med Myles Hopper, Mindful Chef medgrunnlegger.

Hvorfor begynte du Mindful Chef?

Vi ønsket å endre måten folk spiser og kilden deres mat på. Etter å ha jobbet i helseindustrien de siste syv årene, har jeg sett førstehånds den positive effekten maten kan ha på folks liv. Mindful Chef ble født med oppdraget for å gjøre det sunt å spise lett.

Hva gjør måltidene sunne?

Vi tror at folk skal vite nøyaktig hva som går inn i måltidene sine og for å gjøre det til en realitet, må de lage dem. Vi legger aldri til noen bearbeidede ingredienser eller raffinerte karbohydrater. I stedet legger vi opp våre esker med friske, næringsrike, økologiske grønnsaker og kjøtt eller fisk. Vi erstatter mange snacks i folks kosthold.

Trenger du matlagingskapasitet?

Vi konsentrerer oss mye om å gjøre oppskriftene enkle å følge, men viktigst må de smake deilig. Mindful Chef er laget for å gjøre det sunt å spise lett for folk som ikke har mye tid til å bruke shopping for ingredienser og matlaging middager som tar lengre tid enn 30 minutter. Alle kan lage oppskrifter - selv om du er en komplett nybegynner finner du instruksjonene rett og slett - og på kort tid har du funnet at du kan lage en deilig, sunn middag som du kanskje ikke har hatt tillit til å prøve før.

Mindful Chef, fra £ 7 et måltid, mindfulchef.com

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar