Mike Posner: "Når jeg trener, føler jeg meg lykkelig"

Innholdsfortegnelse:

Mike Posner: "Når jeg trener, føler jeg meg lykkelig" - øVELSER 2023
Mike Posner: "Når jeg trener, føler jeg meg lykkelig" - øVELSER 2023
Anonim

Mike Posner nabbed 2016 mest kontroversielle treff - så vel som en av sine største - i form av "Jeg tok en pille i Ibiza." Scoring dette smashet, samt skrive for noen av musikkbransjens største stjerner, inkludert Justin Bieber og Maroon 5, ville være sikker på å ta vinden ut av de fleste, så hvordan finner han noen form for motivasjon til å trene til treningsstudioet?

Hvordan vurderer du treningen din på en skala fra 1 til 10?

Jeg vil si at jeg sannsynligvis er en åtte, eller en 8,4. Jeg vil gjerne komme opp til ni, men jeg tror 10 er reservert for profesjonelle idrettsutøvere, og jobben deres er å være en 10, og de blir betalt for å gjøre det. Jeg blir betalt for å gjøre musikk, så jeg kan ikke bruke all min tid til å være en 10 - jeg tror det er utenfor bordet for meg. Mens en ni er oppnåelig - jeg er jævla nær!

Hvor viktig er helse og fitness for deg?

Det er utrolig viktig, og jeg trener fem til seks dager i uken. For meg er å være glad det viktigste i livet mitt, og når jeg trener, føler jeg meg lykkelig. Når jeg gjør en hard trening, føler jeg meg veldig bra, og jeg har mer energi hele dagen. Også et biprodukt av det er at kroppen min også ser bedre ut, noe som ikke er en dårlig ting …

Hva gjør du, fitness-klokt?

Jeg prøver å minimere kroppsfettprosent, så jeg kutter akkurat nå. Jeg gjør HIIT treningsøkter, og jeg jobber mye med en trener kalt Eric Small (Instagram: @confusedmuscles), og han gjør mange callisthenics. Jeg gjør også mange intervall sprints - Jeg løper opp en bakke, kom ned, gjør 10 burpees så sprint opp igjen, og gjenta det 10 ganger. Jeg gjør også mange dødmøller - hvor du kjører på tredemølle uten å slå den på.

Hvordan er treningsfingeravtrykket ditt unikt for deg og din karriere?

Jeg vil gjerne tenke at det hjelper meg å være kreativ i treningene mine - å oppfinne en øvelse eller en krets er parallell med å skape en sang; de er alle former for skapelse. Også det er visse sanger jeg bruker gjentatte ganger - jeg gjør alltid Tabata til Singularity av Hollow & Akimbo, og når jeg hører den sangen, vet kroppen min hva jeg skal gjøre, fordi jeg ikke lytter til det noen gang enn når jeg trene.

Hva gjør du for å motivere deg selv?

Fordi jeg er en kunstner, kan jeg lage mine egne timer, og det lyder frigjørende først, men faktisk for mange alternativer kan være like ødeleggende som ikke nok alternativer. Så hvis jeg våkner og kan gjøre hva jeg vil, kan jeg ikke bestemme og ende opp med å ikke gjøre noe! Å jobbe med en trener er utrolig, da det gir meg struktur, hvor ellers det ville være en absolutt gratis-for-all-å få en partner til å holde deg ansvarlig, er enorm, fordi du ikke vil slippe dem ned.

Mike's album På natt, alene er ute nå. Kjøp på iTunes

Populært emne