Midlife Crisis for Women: 13 måter som setter dem bortsett fra en mann

Ingen sa at livet var lett. Noen ganger, som kvinner, er det øyeblikk hvor vi tenker: "Er dette virkelig mitt liv?" Men kanskje er du bare i en livskvalitetskrise for kvinner.

Hvis du tror du opplever en midlife-krise for kvinner, ikke bekymre deg. Faktisk, hvis du bruker denne krisen til din fordel, kan du motivere deg selv til å oppnå de tingene du ville, men ikke hatt sjansen til eller var for redd for.

Kanskje du ønsket å bli en skuespillerinne, men var redd for audition eller du kom ikke inn i et program du ønsket. Og nå føler du ufullstendig, noe som er helt normalt. Jo, du kan være litt eldre og tenke at det er for sent at livet ditt er over. Vel, først og fremst, det er aldri for sent, og livet ditt slutter ikke før du tillater det. [Les: Det er på tide å utvide horisonten din og leve livet fullt ut]

Midlife krise for kvinner - Hvordan vite om du faktisk har en

Du vet, jeg har hatt et par mentale og følelsesmessige smeltinger, og jeg er ikke engang tretti ennå. Så, stol på meg, det kan skje med noen i alle aldre. Selv om livet er vakkert og har fantastiske øyeblikk, er det mye lur som følger med.

Nå er det på tide å få det gjort fordi du endelig innser de tingene som mangler i livet ditt. Men først er det på tide at du skjønte hva som skjer. Er dette en midlife krise? Er dette bare fordi jeg savnet min periode? Hvem vet, men her er tegnene for å hjelpe deg med å finne ut det. Det skjer for oss alle.

# 1 Dine hormoner har mye å gjøre med dette. Det er forskjell mellom menn og kvinner når det gjelder midlife kriser. For kvinner kan deres midlife-krise være sterkt påvirket av hormonelle endringer i kroppen, siden det er et skifte mot overgangsalder. Selvfølgelig, hvis du ikke er i den alderen ennå, kan det skyldes den generelle fasen av livet og presset som følger med det. [Les: 12 måter du saboterer din egen lykke til]

# 2 Hjernen din jobber to ganger om natten. Du kan finne deg selv ikke i stand til å sove om natten eller du våkner et par ganger gjennom natten. Du kan tenke på ting du ikke har gjort i livet eller ting du vil endre. Dette er ikke nødvendigvis en dårlig ting hvis du bruker disse tankene til å faktisk endring deg selv. Du bør imidlertid også vite at dette kan tilskrives endringer forbundet med overgangsalder også. Er ikke overgangsalderen bra? [Les: Hvordan finne deg selv når du føler at du har mistet deg]

# 3 Du føler at du er ute av kontroll. Du er ikke sikker på hva som skjer med deg, du føler at du kan bli gal. Kanskje du glemmer ting du vanligvis ikke ville, føle deg utbredt, eller bare vil gråte. Avhengig av din alder, kan du oppleve en forandring i kroppen din når den skifter til overgangsalderen. Dette gjør at du føler at du mister tankene dine.

# 4 Du freaking ut om helsen din. Du har aldri tatt mye oppmerksomhet til den mole på skulderen din, men nå tror du det er kreft. Faktisk er du ganske sikker på at det er kreft. Jeg forstår. Du er eldre enn å ikke bry deg om helsen din og nærmere alderen der ting begynner å dukke opp. Men bare fordi du er på slutten av trettiårene eller fyrtiårene, betyr ikke at livet ditt er over.

Ja, vær oppmerksom på helsen din, men å pakke deg inn i en boble er et tegn på en midlife-krise for kvinner. [Les: 10 tidlige advarselssymboler for livskvalitetskrisen hos kvinner du bare ikke kan skjule]

# 5 Du ser ikke en lys fremtid. Det er tider hvor vi alle tror at vår fremtid ikke kommer til å bli så lyse. Men nå som du er eldre, kanskje en partner og barn, føler du at livet egentlig er alt planlagt for deg som kan være en skummelt realisering. Hva er enda bedre skjønt, er at livet ditt ikke er statisk. Det kan endres hvis du vil at det skal * eller ikke *. Dette kan også være et tegn på at du opplever depresjon.

# 6 Du føler deg sorg. Dette kan høres rart, men på noen måter er det som om du er sørgende. Du kan ikke vite nøyaktig hva det er som du mistet, men dypt inne, du føler deg dyp tristhet. Hvis du opplever følelsen av tap, må du reflektere og se hva det er som du føler at du har mistet i livet.

# 7 Du sluttet å bry deg om ditt utseende. Du føler at det ikke er noe håp for deg lenger. Jo, du var varm i 20-årene, men nå er du eldre, og du føler at du bare skal gi opp og kaste på et par gensere. Når du slutter å verdsette ditt utseende, er dette et solid tegn på at du går gjennom en personlig krise. [Les: De tipsene du trenger å gå fra wallflower til feilfri]

# 8 Du føler at du er eldre. Vel, dessverre, dette er uunngåelig. Vi er alle aldrende. Men akkurat nå ser du alle rynker på ansiktet ditt så mye klarere. Du stirrer på deg selv i speilet tenkning, hvor gikk tiden? Dette kommer imidlertid ikke til å hjelpe deg gjennom krisen din. Sett speilet ned fordi det skjer elding for oss alle, dette er ikke noe du kan forandre, men heller må du akseptere.

# 9 Du vil ikke ha sex.Du pleide å ha sex hele tiden. Nå ser du ikke behov for å få det.Denne senkede kjøreforløpet kan tilskrives hormonelle endringer som forårsaker lav libido og vaginal tørrhet. Det kan også være et tegn på at du er deprimert hvis du ikke føler at du er intim i det hele tattmed partneren din. [Les: Hvordan øke kvinnelig libido raskt]

# 10 Du ble mentalt gammel. Du pleide å være full av ånd, men du blir hjemme, ignorerer venner og kaller deg en gammel dame. Det er ikke sant, forresten. Å tillate deg selv å tro at du er gammel, jobber faktisk med å gjøre deg eldre. Hvis du behandler deg som en eldre kvinne, kommer du til å bli en.

# 11 Du begynner å tenke på døden oftere. Døden var aldri helt i tankene dine til nå. Du lurer på hva som skjer når du dør, og tenker på hvordan du vil dø. Dette er en krise. Selvfølgelig er det normalt for folk å tenke på disse tingene. Men hvis disse tankene er et flertall av tingene du tenker på, er du i en krise.

# 12 Du føler ingen følelse av spenning. Da du var yngre, var du vill. Du partied til klokka 6, møte moro og nye mennesker, ikke bry deg om arbeid neste dag. Og nå, ja, ting har forandret seg. Du er ikke lenger den personen lenger. Faktisk tror du du mistet all følelse av spenning i livet ditt. Men du har det ikke. Du må bare endre dine synspunkter på hva som er spennende. [Les: De 13 leddene av følelsesmessig modenhet som egentlig ikke er en dårlig ting]

# 13 Det er alt i hodet ditt. Du lager krisen i hodet ditt. Ja, du har blitt eldre, men det har alle andre. Bokstavelig talt finnes det ingen på planeten som ikke aldrer. Det faktum at du panikk om det er laget av deg. Du er den som ikke ser den positive effekten av aldring. Du har blitt klok, du vet hva du liker, du vet dine begrensninger. Disse kommer bare med erfaring.

[Les: 12 trinn for å forandre livet ditt og finne din lykke igjen]

Livet er ikke alltid valper og regnbuer, og du vet, det er greit. Men hvis du føler deg selv opplever disse tegnene på midlife-krise for kvinner, vet du at du kan komme deg ut av det.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar