Michelle Heaton er tips for å ta liten en på ferie

Det er helt normalt å tilbringe løp opp til familieferien din, panikk-spise en bolle med Kellogs Krave og lurer på hvordan i verden skal du underholde en toåring på en flytur. Hva om du ikke kan tenke på noen morsomme ideer? Hvor mange produkter som har "femstjerners SPF-beskyttelse" trenger jeg?

Heldigvis. Hjelp er tilgjengelig, som den herlige Michelle Heaton fortalte oss sine beste tips om å ta barn på ferie. Mamma-of-Two, AJ Six og Faith Four, avslørte nøkkelen til å finne et passende feriemål for små barn, og velger et sted med god underholdning. "Du vil finne et sted med underholdning for barn, ellers vil de gå røre gale ... oh og et sted med barer for de voksne!"

Sjekk ut alle hennes geni tips i videoen nedenfor!

Michelle Heaton er ambassadør for Soltan Kids. Solbeskyttelsesområdet har en femstjerners UVA-vurdering som er den høyeste beskyttelsen et produkt kan tilby.

Tallene som er utgitt viser at over halvparten (51%) av foreldrene velger solkrem basert på SPF-klassifisering for å unngå solbrenthet, uten å innse betydningen av stjerneklassifiseringen som indikerer beskyttelse mot langvarig, permanent hudskade forårsaket av UVA.

Sjekk ut Soltan Kids on Boots nå. For foreldre tips, triks og råd du kan stole på, klikk her for å abonnere på mor og baby og få det siste problemet levert til døren hver måned.

Les nå:

Hvilke Pushchairs velger Celebrity Mums?

Liam Payne avslører merkelige ting som gjør babyen Bear gråte

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar