Michael Owen er mål scoring tips

Innholdsfortegnelse:

Michael Owen er mål scoring tips - øVELSER 2023
Michael Owen er mål scoring tips - øVELSER 2023
Anonim

Hva er de tre karriere høydepunktene dine?

En av mine karriere høydepunkter, og sannsynligvis min mest gjenkjennelige acheivement, var mitt mål for England mot Argentina i VM i 1998. Jeg var bare 18 på tiden, og jeg synes det er rimelig å si at målet annonserte meg til verden som en førsteklasses spiller og forandret livet mitt på mange måter.

Scoring to mål i FA Cup-finalen mot Liverpool var en annen karriere høydepunkt. Vi var et mål bak, og jeg scoret to forsinkede mål for å hente herlighet fra kjever av nederlag. Som en ung gutt drømte jeg alltid om å vinne FA Cup-finalen, så for å gjøre det var fantastisk.

Et tredje karrierehefte vil være å vinne European Player of the Year Award. Det er et veldig unikt trofé, så det var veldig spesielt. Det har vært noen fenomenale spillere som har vunnet det troféet (og ikke mange engelske spillere heller), så det var en stor ære å bli tildelt det. Kevin Keegan var den siste engelske personen for å vinne den for meg.

Hva er dine tre karrierelys?

Tårer hamstring mot Leeds i 1999. Dette har hatt varige effekter på resten av karrieren min, og selv om jeg opprettholdt karrieren min på et høyt nivå, fant jeg ut at det gjorde min ytelse.

Å bli banket ut av VM i VM i 1998 mot Argentina. Det var veldig vanskelig å ta. Jeg følte tydeligvis på toppen av spillet mitt på tiden og ville elsket å ha fortsatt i den konkurransen. Vi hadde et veldig bra lag på den tiden, og hvis vi hadde gått gjennom på straffer, tror jeg at vi kunne ha gått på å gjøre gode ting det året.

Å bli banket ut av neste VM-fire år til Brasil var ødeleggende. Vi trodde virkelig at hvis vi vant mot Brasil kunne vi ha gått på å vinne VM i Japan. Tyrkia og Tyskland ville vært våre neste motstandere som vi hadde slått tidligere, så vi ville ha hatt en stor sjanse til å bringe troféet hjem.

Kan du gi tre topp taktiske tips for streikere?

Det er alltid vanskelig å snakke om taktiske tips fordi hver angriper er annerledes. Alle har en annen måte å spille på.

Min far pleide alltid å si til meg at hver gang du hadde sjansen til å ta et skudd på mål, ta det. Pass på at du alltid følger inn på målvakten. Du forstyrrer forsvaret og målvakten, og det kan føre til uventede mål.

For å forsterke dine mål scoring evner, sørg for at du er timing din løp inn i mål godt og komme foran forsvarer. Dette er spesielt viktig når kryssene kommer inn. De fleste mål er scoret fra kryss, så det er veldig viktig å øve på dette.

Et annet topp tips er å øve foran målet. Det er veldig viktig å føle seg komfortabel ved målet og være i stand til å fullføre ballen bra. Å spille i skolen var et godt utgangspunkt for meg, da jeg hadde sjansen til å ha flere skudd i mål under hver kamp. Når du overfører til en større klubb og går inn på verdensscenen, har du den tilliten bak deg, så hvis du bare har en eller to sjanser under et spill, er du langt mer sannsynlig å score.

Kan du gi tre øvelser / øvelser for å bygge og opprettholde tempoet på banen?

Gymbasert arbeid er svært viktig. Jeg vil anbefale å gjøre masse knep og lunges og gjøre dem med store vekter. Dette bygger opp dine raske tøfffibre og eksplosiv styrke og vil i sin tur overføre til fart på banen.

Hastighet utholdenhet er også svært viktig for fotballspillet. Du må kunne sprint ved flere anledninger i løpet av spillet. Igjen kan dette forbedres ved å tilbringe tid i treningsstudioet og med treneren din.

Til slutt, bare å spille fotballkamp og bruke tid på banen, vil hjelpe deg å forbedre din fart, utholdenhet og fitness, så vel som dine ferdigheter.

Michael Owen jobber med Shell V Power Nitro +

Populært emne