Michael Jai White intervju

Brooklyn på 1970-tallet var ikke noe sted for de svake. Hvis det er vanskelig å komme seg naturlig, lærer du snart. Michael Jai White fant dette ut førstehånds. "Jeg var et usikkert barn som vokser opp i et hardt miljø. Kampsport var min rustning, sier White. Og selv om han begynte å trene i en alder av syv, ble han ikke presset inn av den av sine foreldre. Faktisk måtte White delta i disse klassene i hemmelighet uten at moren visste at hun ikke engang ville at han skulle lære kampsport.

«Hun trodde jeg ville bruke den til å kjempe og komme i trøbbel, så hun ikke lot meg gå,» sier White. Siden han sier at han var et barn som ville "gå inn i forlatte bygninger og slå hull gjennom veggene for moro skyld", kan du se hvor hun kom fra. Først ville han gå med venner og se fra sidelinjen. Etter måneder med å lære rent av observasjon fikk instruktøren tillatelse til å trene gratis. Ved en alder av 13, banket han ut voksne menn og fikk det som ville være den første av syv forskjellige sorte belter. Og dermed ble oppfattet en virkelig formidabel fighter med flair.

Michael Jai White du ser på skjermen er et absolutt monster. Med sin 106kg ren muskel, ville det uopplærte øyet anta at han er en kroppsbygger. Mens White trenger den mengden masse å se bra ut på skjermen, må han også kunne bevege seg dynamisk, noe som betyr at hvert kilo muskel må bidra til funksjonell styrke. Han forteller MF øvelsene han bruker for å oppnå den rette balansen mellom hulking masse og eksplosiv funksjonalitet.

Du har den massive kroppen de fleste menn drømmer om, men du beveger deg fortsatt som en lettvekt. Hva er hemmeligheten?

Jeg har alltid jobbet med eksplosivitet. Jeg har aldri ønsket å ofre hastighet under mine representanter.

Så du er laserfokusert på å senke sakte i en rep og deretter koble opp ut av det så fort som mulig?

Absolutt. Jeg legger bokstavelig talt vektene så hardt og fort som mulig for å utvikle maksimal effekt. Så for benkpressen eller Smith-maskinen kaster jeg vekten på toppen av repen, fanger den og senker den - jeg smaker i utgangspunktet med vekten. Jeg gjør det samme med barbell krøller, kaster jeg baren og fanger den på slutten av hver rep. Jeg trener som en sprinter - de har store, definerte kropper, men det er alt nyttig, kraftig muskel.

Hvor mange representanter og hvor mange sett snakker vi, og hva slags vekt?

Jeg gjør vanligvis 12 til 15 reps for tre til fire sett på 65% av min ene rep max - det handler egentlig om kvalitet, skjønt. Som reps fortsetter, kan du ikke flette vekter så mye, så du må klemme og trekke muskelen så hardt som mulig på toppen av repet for å få den revet definisjonen. Selv når du ikke kan kaste veiene lenger, prøver du fortsatt å eksplodere så mye som mulig.

Hva med ben?

Den stående benpressen er ideell. Jeg kommer på det og hopper bare bokstavelig talt på slutten av hver rep. Ellers kan du gjøre vanlige knep, men eksplodere ved å hoppe opp av repen.

Hvor går de fleste gutta galt i treningsstudioet når det gjelder å se bra ut?

Alle ønsker store armer og en stor bryst, men 80% av gutta jeg ser på treningsstudioet gjør det helt feil. De skjønner ikke formen på hele armen og brystet er avhengig av triceps og ryggen. Så du ser folk hamre bort i årevis på de tunge krøllene og benkpressen tenker at det skal bygge dem opp, men i stedet for å utvikle flotte armer og kister, er alt som skjer at skuldrene og brystet blir trukket fremover, og de ser bra ut fullstendig motsatt av hva de vil. Dette kan også skade på nedre rygg, fordi det må kompensere for vekten av armene og brystet som legger vekt utover midtlinjen i kroppen din.

Hva skal vi da gjøre?

Wide-arm pull-ups. Folk må innse at styrking av ryggmuskulaturen vil gjøre brystet og armene ser mer uttalt ved å trekke skuldrene tilbake og åpne brystet. Pull-ups er lett min favorittøvelse fordi de er en av de beste til å styrke ryggen din, som holder din estetikk balansert og gjør at du ser bra ut uten en skjorte. Det retter også ut ryggraden.

Også triceps dips å fokusere på å bygge tykkere armer fordi triceps er musklene som virkelig gjør at armene ser bra ut. Hvis du virkelig ønsker å jobbe eksplosiviteten din, kan du prøve å utvikle seg til muskler når du blir sterk nok.

Hvor mange reps og sett?

15 reps av wide-arm pull-ups vil virkelig utvikle en sterk tilbake for å åpne opp brystet. De går bra med benkpressen din, slik at de erstatter dem hvis du vil ha en god balansert brysttrening. Når disse blir for enkle, må du begynne å veie opptrekkene dine. Begynn med små tallerkener og legg til jevnlig mer når du går videre. Jeg bruker vanligvis 115lb [52kg] som er halv kroppsvekt.

Ønsker du å se White, legger han sin fysiske styrke til alvorlig praksis? Se opp for kampfylte Falcon Rising, på DVD og streamingtjenester (inkludert Amazon og iTunes) fra 18. mai.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar