Mia Tui Emma Changing Bag Review

Hva de sier:

"Mia Tui Emma-pose gjør overgangen til morsomhet lettere, denne stilige skiftposen lar deg holde stilen din nå, og du må bære alt og kjøkkenet synker med deg.

"Innerslommene kommer med sine egne poser, en for babyens biter og en clutch for deg, som kan bæres over hele kroppen. To isolerte flaskeholdere, klips for nøklene og en telefonlomme gjør dette til den perfekte skiftvesken. Den reiseskiftende matten har plass til kluter og vognklemmene gjør at du kan festes til vognen din. "

Testet av mamma Sophie Greenaway for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette til en venn som de har et godt utvalg av farger og er mer som en veske enn en baby skiftveske, derfor er det bra for mødre som liker å følge mote og ikke vil ha bare en vanlig babysekk. Det er stort nok til å passe alle nødvendigheter inn og leveres med tilbehør også.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Denne vesken er så enkel og er veldig stor, slik at den passer til alt som trengs inni. Det er en kjede som du klipper nøklene dine på, så det er ingen forsøk på å rive på bunnen av posen og prøve å finne nøklene dine. Det er en skiftematte inni og en matchende clutch og en klar pose inne for å sette små toalettsaker i det som kan spilles.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Valget av farger er fantastisk og er den perfekte størrelsen for mødre når vi trenger å pakke 101 ting for en dag ute. De er mange plasser i posen, slik at det er lett å finne. Koblingen er også ideell, og skiftematten er god for både ut og om.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det er ikke noe jeg vil endre om dette produktet. Jeg elsker størrelsen, fargen, utseendet og all lagringsplassen inni. Det er et langt håndtak i tillegg til korte håndtak som er bra. Jeg elsker det faktum at jeg kan bruke den ut som vesken min, og ingen vil kunne fortelle det faktisk en babysekk.

Testet av mamma Kasia Mallett for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Emma skiftveske er nydelig. Det er veldig godt laget og en vakker farge (jeg har en brunfarge). Det er stort og kan lagre mange baby / barn essensielle, jeg liker spesielt flaske / drikkeholdere og den eksterne glidelåsen. Skiftematten er en god ide med lommer for bleier og kluter også!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Den avtagbare skiftematten med lommer for bleier og overvåker utmerket og gjør bleien til å skifte på farten mye lettere og raskere enn å rote gjennom posen for å finne dem. Jeg har også funnet buggy stroppene veldig hendig å feste posen til buggy raskt og enkelt. Posen er en flott størrelse og utstyrt alt jeg trengte for tre barn på et fly og var perfekt for håndbagasje.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Det beste med denne posen (og det er mange gode ting) er at det er vakkert nok til å bli brukt som en helgpose eller stor håndveske etter at en skiftveske ikke lenger er nødvendig. Det er definitivt den flotteste skiftende vesken som jeg, eller mine mamma venner, noensinne har hatt! Skiftematten, buggy stroppene og valg av farger er også gode.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg kunne endre noe om denne posen, ville jeg legge til flere rom i det sentrale rommet og ville gjøre det lettere. Jeg fant posen til å være ganske tung, selv når den var tom og det var lett å tippe vognen vår hvis jeg ikke husker å fjerne den før du tok vår baby ut. Ekstra rom i det sentrale området av posen ville være nyttig også, da jeg fant at når posen var full, var det vanskelig å finne noen av de tingene jeg trengte.

Testet av mamma Anna Farish for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Ja, jeg er faktisk litt forelsket i denne posen, designen er flott, ikke for stor, ikke for liten. Jeg kan passe på jobben min i det en dag, så en bytte av klær til 2 gutter en annen. Jeg elsker den lille koblingsposen, det betyr at jeg kan ta noen av posen uten resten. Jeg elsker fargen og stilen, ikke mer kjedelig frumpy mamma her, jeg føler meg som en trygg stilig mamma med den.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Denne posen er flott som du kan ta så mye eller så lite som du vil ha med den. Det er stilig, men så praktisk. Jeg kan skyve den på eller under buggy, eller slynge den i bilen og ta det jeg trenger med den mindre koblingsposen. Området for en tablett er flott da det stopper det å bli riper, som er lanyard for nøkler, ikke mer scrabbling rundt leter etter dem. Jeg skulle ønske jeg hadde funnet denne posen før.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg elsker den stilige naturen og fargen på denne pose, det er rimelig, men en ekte showstopper som gjør at noen mamma føler seg trygg. Det er praktisk, men ikke mumsy, du kan vaske det og du kan lagre livet ditt i det. Det finnes en rekke farger, slik at du kan ha en som passer til din barnestol eller en som passer deg. Det skiller seg ut fra mengden og føles bare flott å gå nedover gaten med.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg kunne endre en ting om denne posen, ville jeg gjøre flaskevarmeren løsbar. Det er flott når du har en liten baby, men jeg er ikke så sikker på hva jeg vil lagre i det når barna er litt eldre. Hvis du ammer, kan du lagre en flaske vann for deg selv, men ellers kan det være litt overflødig.

Testet av mamma Emma Lander for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Dette er ikke bare en skiftende veske. Det er stilig, har en kjede for nøklene dine (jeg har alltid brukt til å miste dem i min forrige pose), en skiftende matte og mest spennende av alt, en liten matchende clutchpose som du kan sette sminke på eller hva som helst i og de bruker uten den store pose jeg trenger også. Det er også en telefonlomme og en pennholder og plass til flasker eller sippy kopper.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det kommer en tid i hver mums liv når de bare er lei av å bytte poser. De fleste er dowdy og matcher barnevognen, så har liten relevans for en kvinnes stil. Emma-vesken kan forveksles med en dyr designer-hobo-stilpose, og jeg vil ikke skamme seg med å ta det ut alene, så vel som å være en total yummy mumie når den henger på håndvognen min barnevogn.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Emma-vesken har alt. Organisasjon, stil, den er designet svært godt. Den kommer i en rekke attraktive farger som passer for alle fra rosa til svart. Jeg velger brunfarge som jeg alltid tror det går med alt. Det er så god verdi for pengene, og som en opptatt mamma vil jeg bære den mye lenger enn bleiefasen fordi den passer så mye inn.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg har virkelig slitt meg for å komme opp med noe negativt om Emma-posen. Mengden lommer og rom er perfekt og det ser så bra ut. Hvis jeg skulle være super kresen, hadde det en morsom lukt til det da jeg kom ut av esken. Lukten har gått ned som jeg har brukt den, men jeg lurte på hvorfor og hva det var.

Testet av mamma Delyth Jones for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Helt sikkert! En nydelig pose. Faktisk kom en venn av meg rundt og så posen og spurte hvor det var fra hun elsket det så mye. Nydelig farge og god kvalitet. Så mange lommer og ekstra tillegg inkludert. Jeg vil gjerne bruke denne vesken til meg selv som en helgpose, det er veldig stilig for en babypose. Ser mye dyrere ut enn det er.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Den har så mange små lommer selv en flott clutchpose, så når vi går på dager, trenger jeg ikke å ta med barnesekk og håndveske - en god ide! Også en fab liten bag for å sette inn elementer som våte klær, en annen god ide for når ut og om.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Det er så stilig, føler ikke at du bærer rundt en pose full av bleier og flasker med melk - det føles bare som en vanlig, nydelig veske, og jeg vil gjerne bruke den bare for meg selv. Stort rom og mye ekstra. Jeg har aldri sett en pose som dette jeg elsker så mye. Jeg misunner mine mamma venner!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville ikke endre det i det hele tatt. Det er et flott produkt, en nydelig pose som passer helt til mine behov. Mer enn at det er så stilig, får meg til å kaste bort min vanlige babysekk og bruke denne fra nå av. Det er selvfølgelig om jeg ikke bruker det til meg selv som en helgpose. Virkelig er nydelig, og jeg ville ikke endre noe om det.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar