Mia Tui Ella Baby Changing Bag Review

Innhold

Denne vesken er perfekt for mødre som ønsker å føle seg organisert og praktisk, men med stil. I en rekke fasjonable farger er designen av posen alltid på trend. Det ser ut som en veske, men det betyr at det nok ikke er bra for pappa. Den stilige og holdbare designen betyr at du kan fortsette å bruke denne posen selv etter at barnet ditt er vokst opp.

Den leveres komplett med en skiftematte som passer godt innvendig, og flere innvendige lommer, glidelåser, klips og ekstra poser, noe som betyr at du aldri vil miste noe igjen. Den har også to isolerte flaskeholdere, et veskerom, en pennholder og nøkkelfob, slik at du lett kan finne alt når du er på farten med ungdommen din. Du kan passe alt du og babyen din trenger i denne pose og mer.

Buggy klippene lar posen din passe pent på buggyhåndtakene, uten å glide. Ella er vanntett både innvendig og utvendig, perfekt for alle de regnfulle dagene. Den er laget av vakkert mykt skinn, men dette betyr at posen allerede er ganske tung og voluminøs før den selv er fylt.

Posen er perfekt for mødre som foretrekker å se fasjonable, men føler seg organisert samtidig.

Se flere baby skiftende vesker

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar