MF snakker til britisk heavyweight champ Tyson Fury

MF snakker til britisk heavyweight champ Tyson Fury - øVELSER 2023
MF snakker til britisk heavyweight champ Tyson Fury - øVELSER 2023
Anonim

Du har snakket om kampene dine med vektøkning, men du har kastet vekt foran ditt britiske og Commonwealth-forsvarsspill mot Martin Rogan. Hvordan miste du vekten? Det har vært veldig vanskelig. Det har ikke vært en rask ting - det er tatt tre og en halv måned å få det av. Det har vært vanskelig trening, bare dedikasjon virkelig. Jeg gleder meg til kampen for å vise frem kroppen min. Jeg kan ikke vente på alle å se.

Hvordan er dietten din under tung trening forskjellig fra når du er mellom leirene?Det er mye strengere; Det er ganske mye den viktigste delen av å forberede seg til en kamp. Mitt kosthold under trening består av grøt om morgenen, mye protein shakes hele dagen, og jeg spiser hver annen time, i utgangspunktet bare kjøtt og grønnsaker. Når jeg ikke trener, kan jeg spise det jeg egentlig vil ha. Jeg pleide å spise junk food i fortiden, men nylig har jeg spist riktig mat og det hjelper alt sammen for meg.

Hvor lenge varer kampsportene dine? Og under tung trening, hva er en gjennomsnittlig dags trening som? De varer vanligvis omtrent fem uker, men denne har vart tre og en halv måned. En gjennomsnittlig dag bryter ned slik: Morgen løper for en time, etterfulgt av noen vekter, og så på ettermiddagen skal jeg gjøre noen putearbeid og tekniske ting. Om kvelden skal jeg hoppe, mer pussearbeid og sit-ups.

Hvordan ville du beskrive din boksestil?Min boksestil er lang, lang og vanskelig. Jeg kan bokse begge veier, gå fremover, bakover, motpunch, vær aggressoren - jeg kan gjøre alt som er å gjøre i en boksring.

Vil du si at din stil er som den andre profesjonelle fortid eller nåtid? Nei, det er ingen andre som meg. Jeg er 6ft 9in [2.06m], jeg kan bokse, slåss, slå, jeg er rask hvis jeg trenger å være … Jeg tror jeg er unik blant boksere. Du kan ikke forberede meg fordi høye krigere vanligvis er stive og de kan ikke vri og bøye, som jeg kan. Du kan bare ikke fullt ut forberede seg til en fighter som meg, og jeg tror ikke det har vært noen som før.

Hva har endringen fra amatør til pro vært som for deg? Ting har endret seg dramatisk. Ting er helt forskjellige nå - det er mye bedre enn å være en amatørbokser. Oppmerksomheten er på deg i stedet for laget og åpenbart får du berømmelse av ryggen av den. Hvis du legger inn en god ytelse, får du belønnet for det i stedet for å få en plastikkkopp! Jeg savner ikke noe om amatørspillet.

Du er på en 17-kamp ujevnt løp siden å slå pro. Hva har vært din favoritt bout så langt? Min favoritt kamp så langt var John McDermott omkamp. [ Raseri slå McDermott på en kontroversiell poeng beslutning i september 2009; han vant rematch i juni 2010 overbevisende, stoppet kampen i niende runde] Alle trodde jeg skulle stoppe, kampen svingte bakover og fremover - jeg ble fanget, han gikk ned … det var bare en spennende kamp, vet du. Det var en må-vinn for meg.

Hvordan ser du den kommende Rogan-kampen pynte ut? jeg skjønner Rogan bombe fremover, svinge venstre kroker og høyre kroker, flytte hodet, bobbing og veving, og jeg ser meg flytte rundt, jabbing, jabbing, fange ham, droppe ham, hekte ham ut. Jeg tror ikke det vil være over fort - han er en tøff gutt, han har definitivt gjort mye trening. Han har mye stolthet, og han er i sin hjemby Belfast. Men jeg bryr meg ikke om det er en runde eller 12 runder så lenge jeg får seieren på slutten. Det er alt som teller.

Etter å ha slått Dereck Chisora for de britiske og Commonwealth-titlene i fjor, og da han ser ham ganske bra mot Vitali Klitschko i februar, hvordan har du lyst på sjansene dine mot Klitschkos?Ja, det gjør jeg definitivt. Det er bare et spørsmål om tid før jeg får dem knust. Jeg ser etter en stor kamp etter Rogan og Klitschkos ville være mitt neste mål, trolig neste år. Enten av dem ville gjøre jeg er ikke så plaget.

Hvis sjansen oppsto, vil du kjempe mot David Haye? Ikke interessert. David Haye er en bum. Han har ingenting å tilby. Han hadde sin sjanse og han blåste den. Jeg trenger ikke å bekjempe noen slik.

For flere boksrelaterte historier og intervjuer, få Menns Fitness. Abonner nå, og vi gir deg Fem problemer for £ 5.

Populært emne