MF forbereder seg på en amatør MMA kamp, ​​uke 2

Innhold

Som jeg kommer nærmere Min amatør MMA kjemper på SENI, Jeg trodde det var på tide å forbedre mitt middelmådige slående ferdigheter. Som jeg nevnte i forrige uke, er det greit, men hver gang jeg ser en Anderson Silva bekjempe jeg har gjentatte mareritt om å bli sparket i bena eller kneet i ribbeina til jeg ikke kan stå opp mer. Derfor arrangerte jeg å ha en en-mot-en økt med Daniel Sam, den Storbritannias ledende heavyweight Muay Thai fighter, som skal kjempe på seni på samme dag som meg. Min første feil var å ved et uhell plukke opp et vektet tau når Daniel fortalte meg å varme opp med litt hoppe. Det viste seg at "oppvarming" betydde tre runder hoppet bakover, fremover og sidelengs mens du snurre tauet, sprer noen ganger i ti sekunders bryster og gjør så mange burpees, press-ups og knebøy som mulig mellom runder.

Mine skuldre ble ødelagt, men heldigvis fikk de en liten hvile når vi flyttet til skygge-boksing. For første runde, Sam ville ha meg til å fokusere på fotarbeid og forsvar, flytte rundt og øve meg opp for å blokkere imaginære spark. Den andre runden inkluderte å kaste offensive bevegelser, og så var det rett på den virkelige ting - hammering pads mens Sam flyttet rundt ringer ut kombinasjoner. Da jeg ikke reagerte fort nok eller slo hardt nok, Sam ville kaste tilbake - og selv om han sannsynligvis bare gikk til en brøkdel av sin normale fart, skadet skuddene til ribbeina.

Etter fire runder på padsene gjorde vi litt arbeid på sparketeknikken min - jeg slår ikke hoften over nok, tilsynelatende - før du endelig gjorde et par runder av hastighetsøvelser der vi skiftevis kaste og deretter blokkere den samme kombinasjonen som rask som mulig. Etter det, pluss bare 20 reps hver crunches, V-sitter, sykler, sit-ups, ben senkes og fem andre abs beveger jeg ikke engang kjenner navnene til, det var over hele strekningen.

Det hele tok en og en halv time, og Sam gjør denne rutinen fem ganger i uken - i tillegg til å gå for noen ti kilometer lange løp og gjør i gjennomsnitt 50 runder sparring. Det er et tøft liv å være en pro fighter - jeg er glad min amatør karriere kommer til å være over i et par uker ... Menns Fitness vil være hos SENI hele helgen 29.-30. Mai. For mer om Daniel Sam, sjekk ut londonmuaythai.com

Skriv inn konkurransen vår til vinn VIP-billetter til SENI her.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar