MF møter: Mike Colter fra Halo: Nightfall

MF møter: Mike Colter fra Halo: Nightfall - øVELSER 2023
MF møter: Mike Colter fra Halo: Nightfall - øVELSER 2023
Anonim

Mike Colter stjerner som agent Jameson Locke i femdelerserien Halo: Nightfall, som brer gapet mellom Halo 4 og de kommende Halo 5: Guardians. MF fanger opp med ham for å snakke trening, stuntarbeid og hva som bærer 14 kg i 15 timer om dagen føles som.

Fikser du trening fra rolle til rolle?

Du vet jeg antar du kan si det. Normalt går jeg rundt på ca [93kg], og da jeg jobbet på Halo: Nightfall, følte jeg ikke at jeg virkelig trengte meg fordi jeg spilte en karakter som er en vanlig soldat før han blir en forbedret Spartan solider. Han har denne rustningen på det som tillater ham å gjøre alle disse andre verdslige ting.

Jeg var i stand til å bli ganske passform mens du filmet med rustningen på, som veier omtrent 14 kg. Det er veldig krevende på kroppen når du spretter eller klatrer med det slags ting på. Det viser seg at det var en flott trening når du filmerer i 15 timer om dagen.

Hvor mye av ditt eget stuntarbeid gjør du?

Jeg er ikke en av de skuespillerne som går på sett som går 'vær så snill, la meg lage mine egne stunts. La meg komme inn der, "men jeg kan gjøre dem og jeg blir bedre og mer komfortabel fordi det er en teknikk, og det er noe du lærer med tiden. Du begynner å fange litt. Jeg liker å gjøre det hvis jeg kan fordi når du gjør det er det deg. Det er ingen av dette, 'oh de har en fyr som ser ut som han,' Det er heller ikke så lett å finne noen som er min størrelse som ser ut som meg.

Hvor viktig synes du å være i god form er å få kastet roller?

Jeg har aldri tenkt på det egentlig. Jeg ville ikke virkelig bygge muskler for mye. Du må være i form der du kan gå en eller annen måte. Regissøren har en visjon, og hvis du går for stor, kan de kanskje ikke vise deg mindre. Du vil være noen som kan miste til rollen. Med mindre du bare leter etter den ene typen rolle.

Hva er favorittflyttet ditt på treningsstudioet?

Jeg vil nok si den fulle barbell lunge. Jeg har gjort lunges i lang tid, og jeg tror det er noe som uansett hvor stort eller hvor sterkt du er, hvis du ikke gjør lunges, kan du gjøre ting veldig vanskelig. Bevegelsen bruker balansen, kjerne og hofter, eller du vil bare falle over. Det er en overordnet treningsøkt.

Min minste favoritt jeg antar er benkpressen. Jeg er bare lei av det! Jeg har gjort det så lenge at jeg prøver å finne andre måter å trene på brystet. Jeg tror fly er mer interessante.

Hva er det viktigste for folk som ønsker å få passe?

Kosthold. Folk overser alltid deres kosthold. Du bygger muskler utenfor treningsstudioet. Enten du mister vekt eller prøver å få muskel, endrer du kroppen din og 80% av det gjøres utenfor treningsstudioet. Hvis du spiser riktig, trenger du ikke å gjøre så mye som du tror du må.

Halo: Nightfall vil appellere til både langtidssentre og nybegynnere til Halo Universe, og kan leies eller kjøpes fra 17. mars 2015.

Populært emne