MF går heli-boarding

MF går heli-boarding - øVELSER 2023
MF går heli-boarding - øVELSER 2023
Anonim

Jeg pleide å tro at du måtte gå til et sted som Canada eller Alaska til heli-board - noe som medførte at med mindre jeg plutselig kom inn i penger, var det nærmest jeg hadde lyst til å gjøre det, en ganske pukkelhjuletur rundt Matterhorn i Sveits etter en champagnebender omtrent ti år siden.

Så da en gammel kompis og arrangør av mange spennende turer spurte meg om jeg vil ta med på et heli-boarding oppdrag, var jeg seriøst spent.

Vi gjorde det i de vakre, men avgjort unexotiske fjellene rundt skianlegget Sainte-Foy, Frankrike. Du er faktisk ikke lov til å heli-ski eller heli-board i Frankrike, men du har lov til å ta en heli-overføring til det nærliggende italienske feriestedet La Thuile for å gjøre det. Som er akkurat det vi gjorde.

Som du ser fra videoen ovenfor, var turen episk. Helikopterturer gir deg fantastisk utsikt, mye å snakke om og få tilgang til noen seriøst suveren backcountry.

Under turen bodde jeg på Pok Heli-Lodge, og det var Pook-helikopteret som vi fløy rundt i. En stor del av det som gjorde turen så spesiell var hytta. I tillegg til overdådige rom, en velfylt vinkjeller og flott grub, hadde det et nydelig badestamp for å hjelpe trette muskler til å komme seg etter en lang dag på bakken.

Kryss av nettsiden for å finne ut mer om Pook Heli-Lodge pakketilbud.

Populært emne