Menns usikkerhet og hvilke kvinner som virkelig tenker på dem

Innholdsfortegnelse:

Menns usikkerhet og hvilke kvinner som virkelig tenker på dem
Menns usikkerhet og hvilke kvinner som virkelig tenker på dem
Anonim

Samfunnet har en tendens til å fokusere på kvinnelige usikkerhet, men hva med mennene? Hva synes menn usikker på, og hva tenker kvinner om dem?

Dette er tøffe spørsmål å svare på, fordi de fleste menn ikke er nøye åpne om deres usikkerhet. Og likevel er alle menn usikre om en eller annen ting, akkurat som kvinner. Som det viser seg, hvis du er menneskelig, vil du ha ting du ønsker at du kan endre om deg selv, uavhengig av fronten vi legger på verden.

Men når du er i et forhold med noen, skal du skille lagene på rustningen din og avdekke de usikkerhetene. Men uansett hvor sårbar du kan føle når forsvaret ditt er nede, er det akkurat hvor mye mer forståelsen din partner vil bli. Så, hvis du er en fyr som er selvbevisst om følgende ting, la meg være den som forteller deg at disse tingene ikke påvirker måten vi tenker på deg.

Hva jenta tenker på de tingene du ikke liker om deg selv

Her er noen av de vanligste tingene du kan føle deg usikre på, og hvorfor vi damer tror at disse usikkerhetene ikke burde plage deg så mye.

# 1 Din â € œgut, â € œbarn mage, â € œlove handles â € œ eller hva endearing term du kan ha for det. La oss skape ting med litt stumhet: ønsker vi at "gut" var borte og abs var der? Sikker, hvorfor ikke? Men husker vi at du har litt fett i tarmen? Vi er ikke spesielt bekymret - det er bare hvordan ting er.

Noen kvinner kan bare danse menn som er i form, men de fleste menn er ikke i form, så de fleste kvinner er ikke dating menn i form. Å ha en liten magefett er ikke verdens ende, og det får oss til å føle oss litt mer sikre på vekten vår.

Mer, å ha litt mage betyr at du er menneskelig og omgjengelig! Vi kan tenke, denne fyren er kult og ned til jorden, spesielt når det sammenlignes med verktøyet som går nedover gaten med sin tykkelse av stål. Hvis du vil gå ned i vekt, er det bra, men du føler ikke at du er attraktiv på grunn av magen din. Hvis vi daterer deg, betyr det at vi tror du er varm, uansett hva du kanskje tenker på deg selv.

# 2 Størrelsen på føttene dine. Seriøst, hva er dette? Videregående skole? At myten om størrelsen på føttene dine er en indikasjon på penisstørrelsen din har vært disproven igjen og igjen. Vi vet alle at størrelsen på hendene og føttene ikke i det hele tatt korrelerer med din pikkstørrelse.

For å være ærlig, ser vi rett opp på buksene dine når vi tror du ikke ser, så hei, ingen overraskelse der! Hvis vi daterer deg, så er katten allerede ute av posen. Og hvis vi ikke har sett pakken din ennå, vil vi sannsynligvis i nær fremtid, og vi vil ikke se på dine føtter for å fortelle oss hva du kan forvente.

# 3 Hva vår familie og venner tenker på deg. Ja, vi bryr oss om hva vår familie og venner tenker på deg også, men til slutt, a ekte kvinne vil ikke la det diktere hva som skjer. En jente kan dumpe deg hvis pappa ikke liker ansiktet ditt, eller hvis hennes bestie synes du kommer til å være en feil. En kvinne, omvendt, vil anerkjenne andres meninger av deg, men vil ikke sparke deg til fortauet fordi du ikke er en fan av favoritt. Hvis hun er din fan, vil hun holde deg uansett hva, med mindre du beviser gang på gang at alle andre har rett. [Les: Er du den typen fyren hun vil vise seg til sin mor?]

# 4 Din skjegg-voksende dyktighet. Tenk på det på denne måten: ikke hver kvinne liker et skjegg, akkurat som ikke hver mann liker en kvinne med kort hår. Alle har en preferanse, så dette kan ikke være en dårlig ting for noen kvinner!

Nå, hvis du fortsatt er usikker, la oss se litt mer logisk på det: hvis hun er tiltrukket av deg til tross for ditt glatte ansikt, tror hun at du ser bra ut uten skjegg! Problemet er løst, så nå er det tid til å gå videre og komme over det faktum at du ikke kan vokse et skjegg. Spill opp dine egne styrker, uansett hva de kan være, og husk at et sted der ute, er det en mann som har et skjegg som hans partner ikke kan stå. [Les: Å dyrke skjegg eller ikke? 10 tips for å gjøre deg opptatt]

# 5 Din mer vellykkede kjæreste. Det er ikke noe mer attraktivt enn en mann som føler seg som en taper sammenlignet med sin kvinne, så stopp. En mann bør være støttende, oppmuntrende, og - fremfor alt - stolt av sin partner. Hvis du føler deg som en taper sammenlignet med kjæresten din fordi hun tjener mer penger, velkommen til 2015 - den moderne verden, hvor kvinner iblant gjør mer enn sine mannlige partnere.

Hvis du føler deg usikker fordi du ikke føler at du ikke måler ved sammenligning, bruk det som din motivasjon for å forbedre, og slutte å se på det. Kvinner vil ha menn som kan ta ansvar og skjære sin egen vei til fortreffelighet. Kvinner vil ha menn som legger merke til hva som må endres og faktisk gjøre noe med det, i stedet for å stå der, sulking.

# 6 Din attraktivitet og hvor du faller på en generell skala. Det er tre typer mennesker så langt forhold går: de som bare har øyne for sine partnere, de som vinduer butikk, men aldri kjøper, og de som jukser.

Hvis du er bekymret for nummeret ditt på omfanget av attraktivitet, må du først vurdere hvilken type person din jente er. Hvis hun er den typen som bare har øyne for deg, har du ingenting å bekymre deg for; til henne er du allerede en 10. Hvis hun er den typen som ser ut, husk at mens noen andre gutter hun vet, kan være 10-årene, er du også en 10 til henne, og hun valgte å være med du.

Nå, hvis jenta din er en snyder, bør det sannsynligvis ikke være noe hun synes om deg, for i en cheats øyne kan alle være 10 hvis de er kåt nok.

Alt i alt er du kanskje ikke den hotteste fyren i rommet, din by eller på kontoret ditt. Men i øynene til kvinnen som elsker deg, er det mer for deg enn bare ditt utseende, og det er det som gjør deg til en solid 10 i øynene hennes. [Les: 13 trinn for å være den sexy fyren du har alltid ønsket å være]

# 7 Hvor sterk er du egentlig. Det er sant at kvinner vil ha sterke menn, men ingenting skriker. Jeg er veldig svak og har ikke styrken til å håndtere deg i sengen, som å la denne usikkerheten ta over. Hvis du ikke er komfortabel med din styrke og føler at du kan bli bedre, så gjør noe med det! Få litt styrke trening gjort, gå på treningsstudio, trene, spise rett, eller bare løfte noen vekter mens du ser på TV.

Bare husk alle de tider da vi spurte deg om hjelp med å løfte noen dagligvarer eller åpne pickleburken. Hver eneste gang du klarer å gjøre noe for oss som vi ikke klarer å gjøre, har du allerede tatt på â € œHulkâ € status for oss. [Les: 30 alpha mannlige egenskaper som gjør deg til en ekte alfa]

# 8 Mengden akseptabel â € œnerd talkâ € Â du kan komme unna med uten å gjøre oss så tørre som Sahara-ørkenen. Nerd Talk inneholder video spill, bordspill spill, bok, film eller TV show kunnskap. Hvis du vil fortelle oss om den turiske rasebiologien fra Mass Effect, men du er redd for å komme ut som en komplett nerd, her er en regel som aldri feiler: Først må du vurdere hva partneren din faktisk er inn i.

Hvis partneren din spiller spill, så er du sannsynligvis trygg for å utføre noen nerd-snakk. Hvis hun elsker Mass Effect, så ta opp det turanske løp! Hvis hun ikke vet noe om bordspill og det virker ikke interessert, så ikke ta det opp. Hvis du gjør det, hold det kort, enkelt og så relevant for hennes interesser som mulig.

Den moralske dagens historie er at hver mann har usikkerhet, akkurat som kvinner gjør, men løsningen er alltid den samme: Hvis det plager deg, må du endre det. Hvis du stresser over noe om kroppen din, livet ditt eller hva som helst annet, ta de nødvendige skritt for å forandre dette til det bedre. [Les: Hva menn tenker imponerer kvinner og hva egentlig gjør]

For de fleste kvinner er disse 8 vanlige kildene til usikkerhet meningsløse; hvis vi er dating deg, er du allerede en fangst i våre øyne. Vi venter ikke på ølmagen din, eller mangel på skjegg, så lenge vi elsker deg og føler at kjærligheten gjengjeldes.

Populært emne