Menns Fitness ViPR-treningsøkt

Innhold

Vanligvis er det et omvendt forhold mellom jazziness av et produkts navn og dets brukbarhet. Ta den dumme klokken: en utrolig effektiv og allsidig biter av kit som har et nesten selvsikkerhetsnavn.

De ViPr, derimot, har et navn som slår sammen giftige slanger og en fullstendig oversikt over grammatikken. Så det er en overraskelse å oppdage at disse vektede gummisylindrene, med et hold på den ene siden og to holder på den andre, gir et fantastisk tillegg til trening.

Hva er mest attraktivt om ViPr er måten det er mulig å rekruttere flere muskelgrupper og få deg til å bevege deg gjennom flere bevegelsesfly. Resultatet er betydelig veksthormonfrigivelse, stor kaloriforbrenning og en måte å bevege seg på som vil stimulere nervesystemet.

Hele mye muskel"I treningsstudioet beveger folk seg ikke på en måte de gjør i hverdagen," sier Michol Dalcourt, den kanadiske treneren som oppfant kittet og har skapt tre ViPr trening for Menns Fitness.

"Du ser sjelden folk flytte en last gjennom et tyngdepunkt under treningen. Vanligvis beveger de bare lasten opp og ned. I hjertet av ViPR-opplæringen er begrepet helkroppsintegrasjon [WBI]. WBI betyr at du bruker hele kroppen din til å effektivt skape bevegelse. Behandling og trening bevegelser ved hjelp av hele kroppen er mer effektiv, og lasting av disse bevegelsene vil skape akselererte forbedringer. '

Du kan også bruke ViPr for å oppnå forskjellige treningsmål. Skiftende en som veier mer enn 10 kg i store, flerkambevegelser, vil stimulere et massivt veksthormonrespons. Å gjøre multi-plane bevegelser tilbake til rygg i en krets vil brenne kalorier og fakkel fett. Du kan også bruke den til å forfølge deg selv for sport.

Bruk de tre treningsøktene på de følgende sidene, og du vil finne at det er mer til ViPr enn bare et kult navn.

ViPRs er tilgjengelige i vekt fra 4 kg til 20 kg og fra £ 124,68 på fitproshop.com. De er også tilgjengelige for bruk i mange nasjonale gymkjeder. For mer banebrytende treningsøkter, abonner på bladet. Vi gir deg fem problemer for £ 5.

 

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar