Menns fitness gjør - Tyrkia og søtpotetterie (video)

Innholdsfortegnelse:

Menns fitness gjør - Tyrkia og søtpotetterie (video) - øVELSER 2023
Menns fitness gjør - Tyrkia og søtpotetterie (video) - øVELSER 2023
Anonim

ingredienser:

Tyrkia hakk Søtpotetkake Lucy Bee Kokosolje Fetaost Rødløk sopp Brokkoli Fersk chili Kyllingbestand Totalt gresk yoghurt Bruksanvisning:

· Skal 2 store søte poteter, terning og mikrobølgeovn i 5-7 minutter for å myke · Legg teskje kokosnøttolje til en wok · Stek rødløk, sopp, brokkoli og fersk chili · Legg til kalkunhakk · Legg til kyllinglager og 2 ss totalt gresk yoghurt · Legg kaken fyll i en tinn og dekk med potetmos · Topp med litt fetaost og hold den under grillen i 2-3 minutter. · Bosh - Det er en post-treningsbrennevin og sin # Leanin15

Om Joe Wicks

Personlig trener og ernæringsfysiolog, Joe Wicks, har hjulpet hans en-til-en-kunder til å miste vekt og forme seg i årevis. Nå har han imidlertid tusenvis av mennesker som følger sine planer og råd, takket være spredningen av hans # leanin15 og # TeamLean2014 hashtags over twitter og Instagram. Hans no-nonsense tilnærming til kosthold og mosjon og enkle oppskrifter (alt designet for å bli kokt på under 15 minutter), og viktigst av alt, har hans klients resultater resultert i at Joe samler over 100 nye sosiale medier tilhengere om dagen.

Følg på Twitter: @thebodycoach

Abonner på MF YouTube-kanalen for flere videoer

Populært emne