Menn som stirrer på kvinner

Innholdsfortegnelse:

Menn som stirrer på kvinner
Menn som stirrer på kvinner
Anonim

Stjerne hos kvinner er en morsom hobby for de fleste menn, men seriøst, hva er det med menn som stirrer på kvinner? Super Fella forklarer alt du trenger å vite om Stare, og hvordan å stoppe en fyr fra å gjøre nettopp det.

Hva er den virkelige grunnen til hvorfor menn stirrer på kvinner?

Hver gang en kvinne går forbi, kan de fleste menn ikke slutte å stirre på henne.

Noen få menn kan være diskrete, mens noen få perverts kan gå "stripe modus", men på noen måter, menn som stirrer på kvinner uopphørlig, er bare ikke gode.

Forstå hvorfor menn stirrer på kvinner

For det meste av livet hadde jeg aldri egentlig funnet ut at kvinner blir irritert når menn stirrer på dem.

Men jeg antar at det forstyrrer kvinner, fordi jeg har hørt historien om "scary stares" fra jentevenner en for mange ganger.

Jeg for en, har aldri opplevd en stygg omvendt stirring fra en kvinne, så du kan tilgi meg for ikke å finne ut det tidligere.

Men da når menn stirrer på kvinner og kvinnene ikke liker det, eller ser de tilbake, tror jeg ikke at det kvalifiserer for en flørtende stareutveksling.

Men på noen måter vet jeg ikke hva det staar, så la oss bare kalle det "Stare"!

Menn og stirrer på kvinner

Siste gang jeg var ute i en kaffebar med en jentepale av meg, kunne jeg føle at hun følte seg ganske ubehagelig, men hun trakk det bare av da jeg spurte henne om det.

Etter en stund fortalte hun meg om en fyr som forlot kaffebaren da. Tilsynelatende gjorde han "Stare" ting med henne! Oooh, det høres skummelt ut, gjør det ikke? Nesten like ille som Grudge Part I, fortalte hun meg.

Jeg ble ganske overrasket fordi en sporadisk stirre komplimenterer, hvis fyren er presentabel nok. Men da forteller hun meg at det ikke betyr noe hvor bra fyren er, hvis det er "stare" som han bruker, det er bare skummelt og irriterende.

For meg stod menn som stirrer på kvinner hele tiden morsom. For henne var det freaky. Så det var min kø. Jeg måtte opplyse alle kvinner om "stare" og om menn som stirrer på kvinner. For å blåse støvet av overflaten, er stjernen ikke bare en "jeg er så sjenert-jeg er d-våt-min-bukser-hvis jeg ser det- to ganger? slags ting fra en fyr. Det er faktisk mer som stirret som tvinger deg til å reise rundt femti tusen år og se en hårete ape-lignende mann som grotter og slår på brystet! [Les: Menn og deres fascinasjon for en kvinnes kropp]

Nå som jeg ser på det, ser håret på ryggen av nakken meg opp. Jeg er bare dramatisk her, egentlig, så jeg kan forholde seg til alle de fattige kvinnene som har måttet legge seg i knærne.

Menn som stirrer på kvinner og måten de tenker på

Så hvorfor stirrer menn på kvinner virkelig? Først ute, menn stirrer fordi deres øyne trenger handling. For det andre, fordi de vil. For det tredje fordi de kan! Hvor mye det pisses av en kvinne, menn stirrer på kvinner og vil fortsette å gjøre det. De fleste menn som har forstått det faktum at vi lever i det 21. århundre, staar ikke hardt mot kvinner, men menn som ikke har skjønt at de er langt forbi steinalderen, stirrer fortsatt på kvinner som de re blir satt for en parring ritual.

Det er de mennene du ser, menn som stirrer på kvinner med så intensitet at kvinner vil bli forvirret om fyren forstopper eller bare prøver å fange virkelig dårlig. Nå er det fyren som har "stirret" i øynene hans. Og det er fyren du må ha i ditt blinde sted.

Nå er jeg den typen fyr som hater å se en kvinne i et sted med problemer. Jeg er ikke en mannlig chauvinistisk gris, og jeg har ikke lyst til å sitte i passasjeren til en bil, mens en kvinne kjører, selv om turen kan være litt freaky til tider. Og jeg er fyren som stopper bilen og kommer av å hjelpe, hvis en kvinne har en kamp med en drosjesjåfør eller festet et flatt dekk. Kvinner er søte, men noen menn tar sin søthet som et tegn på sårbarhet, noe som suger. Ok, jeg drar en liten bit for mye. [Les: Hvorfor menn elsker en dame i nød]

Hvorfor stirrer menn på kvinner i stedet for å snakke?

Det er alt i hodet, ser du. Da mannen fortsatt var en gutt, fortalte de fleste andre større gutter og menn at det ikke var lett å snakke med kvinnen. De store mennene sier dette for å dekke sine egne mangler med kvinner. De mindre guttene bruker dette som en unnskyldning for å kvitte seg med å gjøre et trekk på en jente.

Poenget her er at det første som kommer inn i en manns sinn når han ønsker å nærme seg en kvinne, er: "Vil hun fornærme meg?" Og med det trodde en trommeslag å tromme bort inne i hans hode. Og det blir bare verre, da han kommer nærmere en samtale med en kvinne.

De fleste menn hater den følelsen av å bli spurt av en kvinne, og de hater definitivt den trommeslag som er deres hjerte når de nærmer seg kvinner. Så lene de seg og stirrer på kvinner. Det er det nest beste alternativet for en taper av en fyr som er så sikker på at han blir spurt hvis han alltid gjør et trekk. Så setter han seg og spiser så mye av deg som mulig, uten at han føler seg ubehagelig. Disse gutta er bare tapere uansett, og de er ender med geiter eller dyr for å gi dem selskap i sengen, med mindre en av kvinnene han stirrer på, finner det spennende og faller rett inn i armene hans.[Les: Skal en jente godta en drink fra en fremmed?]

Står menn på alle kvinner?

Alle kvinner. Helt sikkert. De fleste kvinner tror at menn bare stirrer på vakre jenter, små jenter eller jenter med bryster som fyller skjortene sine veldig bra, men menn som bruker, det staar, jeg gir meg ikke en skam. De vil bare ha oppmerksomhet tilbake.

De vil stirre rett på deg, og håper du vil stirre tilbake. Selvfølgelig vil du først være nysgjerrig og gi ham et par blikk ut av nysgjerrighet. Men disse mennene tar disse små uskyldige blikkene som et tegn på triumf. De tror de er på scenen to for å koble seg opp, nå som de går forbi "Äòstare", se og vente på gjengjeld, og de forsøker å gi kvinner det skumle smilet sammen med "Stjerne". Dette er når du har lyst til å kaste opp hele hans irriterende ansikt.

Menn som stirrer på kvinner, vet at du vant, virkelig gjør noe med det, så de fortsetter å stirre på kvinner hvor de er. Det er irriterende, men i det minste vet du hvorfor menn stirrer på kvinner. [Les: Tegn en fyr er i deg]

Men vil du vite hvordan å pisse mennene som stirrer på kvinner, eller hva menn virkelig forestiller seg når de stirrer? Klikk her for å fortsette å lese om hvorfor gutta stirrer på jenter for å få det ekte, skitne bildet!

Populært emne