Møt kjærestenes foreldre: 14 hyggelige måter å sjarmere dem på

Bekymret for å få et godt inntrykk når du møter kjærestenes foreldre? Våre tips sikrer at du gjør og sier alle de riktige tingene til den store dagen.

Møte kjærestenes foreldre føles alltid litt skremmende. Du har kanskje vært i forholdet ditt bare noen få uker eller kanskje mange måneder eller år. Kanskje du vet masse om dem eller veldig lite. Uansett omstendighetene, når det gjelder å møte kjærlens foreldre ansikt til ansikt for første gang, er det alltid godt å være forberedt.

Møt kjærestenes foreldre - Alt du trenger å vite

Disse 14 praktiske tipsene sikrer at du får et flott inntrykk når du møter kjæresteens foreldre. Og at møtet går så jevnt som mulig.

# 1 Forstå hva det betyr. Før du selv bestemmer en dato for å møte kjærlens foreldre, diskuter det med partneren din. Pass på at du er begge på nøyaktig samme side som hva dette betyr for forholdet ditt.

Vanligvis hvis du møter dem for første gang tidlig, er det sannsynligvis mer uformelt. Hvis partneren holder deg borte fra dem i flere måneder, så kan det være viktigere for dem. De bestemte seg endelig for at det var "riktig tid" for deg å bli introdusert. [Les: 7 klare tegn er det riktig tidspunkt for å møte foreldrene]

Selvfølgelig er det ingen harde og raske regler når det gjelder dette. Det kan være at partnerens foreldre bor langt unna, slik at de ikke får se dem som ofte selv. De kan ikke være så nær dem, eller bare ikke tro det er så mye av en stor avtale.

Å forstå betydningen for dem og kommunisere hva det betyr for deg betyr at dere begge forstår hverandres følelser om arrangementet, inkludert begge dine forventninger til det. [Les: Kjæreste materiale - 10 måter å vise ham du er seriøs]

# 2 Gjør din forskning. Kanskje vet du allerede små detaljer om kjærlens foreldre før den store møtet. Men vær over-forberedt! Sørg for å finne ut så mye du kan om dem før du ankommer.

Vi foreslår ikke at du går på et fullblåst internetstalkingoppdrag her. Bare sett deg ned med partneren din og finn ut navnene deres * dette er ganske viktig! *, Hva de gjør eller gjorde for en jobb, og hvis de har spesielle hobbyer eller interesser. På den måten kommer du opp med gjennomtenkte og innsiktsfulle spørsmål å spørre, noe som er spesielt nyttig hvis samtalen går tørr.

# 3 Vær på tide. Uansett hva du gjør, ikke vær sent. Alle som sitter og venter på at du skal skru opp umiddelbart gjør et dårlig inntrykk, spesielt hvis du går for et hjemmelaget måltid. Behandle det første møtet som et jobbintervju - vil du komme sent til det? Vi trodde ikke det. [Les: 17 enkle måter å være en god kjæreste til kjæresten din]

# 4 Ta med en gave. En fin måte å komme i sine gode bøker og imponere foreldrene er å ta med en gave sammen. Dette gjelder spesielt hvis du besøker deres hjem, men under noen omstendigheter viser en omtenksom gave dem at du er sjenerøs, snill og høflig. Hvem ville ikke at barnet hadde en partner som det ?!

# 5 Kjole å imponere. Velg ditt antrekk nøye. De fleste første møtene er sannsynligvis å besøke partnerens foreldre i deres hjem eller gå ut for et godt måltid. Pass på at du planlegger hva du skal bruke uansett anledning og kle deg riktig.

Du vil ikke at deres første reaksjon skal være hevede øyenbryn og byttet blikk når du kommer opp i hæler og den minste av minikjørtene til søndagslunsj. Du ønsker ikke å føle seg ubehagelig og ut av sted hvis du klær i jeans og trenere og ender opp i en swanky restaurant.

Velg et antrekk som er smart og behagelig, og så uoffensielt som mulig. Husk at foreldre er usannsynlig å dømme deg på motesans, så det er ikke nødvendig å gå vill! [Les: Hvordan være en dame som awes hennes mann og alle andre]

# 6 Følg reglene. Hver husstand har sin egen måte å gjøre ting på, sørg for at du tar av deg skoene før du kommer inn, ikke sverger, og la alltid pappa ha sitt sete på bordets hode. Det er viktig å respektere familiereglene og holde seg til dem.

Sørg for at partneren din forteller deg alt du trenger å vite før du kommer. Det siste du vil gjøre er å sitte, gå et sted, gjøre noe du burde ikke bare fordi de ikke klarte å fortelle deg.

# 7 Gjør deg nyttig. Hvis du har blitt invitert til middag, ikke bare sitte der og forvent å bli ventet på hånd og fot. Spør om det er noe du kan gjøre for å hjelpe til med å forberede måltidet, vær den første til å komme opp for å fjerne oppvasken, eller tilbud om å ta hunden en tur etterpå. Hvis du går ut for et måltid, må du sørge for at du tilbyr å betale din andel. [Les: Hvordan få det beste førsteinntrykket på foreldrene sine]

# 8 Vær høflig. Gode ​​manerer gjør aldri noen skade, og dette kan ikke være mer sant når du møter foreldrene for første gang. Det er lett å glide inn i dårlige vaner når du tilbringer det meste av din tid med din partner og venner. Husk P's og Q's, ikke sverger, drikker for mye, eller blir for høyt og boisterøst.

For det første møtet er det alltid en god ide å bare spille det trygt ved å være høflig, mild og vennlig. Det kan bety at du ikke ender opp med å le av grus, nipper til brennevin og deler historier med partneren din til 3, men det betyr at du ikke vil fornærme noen heller.Så, hvorfor ikke lagre det for noen møter nedover linjen ?! [Les: Hvordan være grasiøs og elegant - 10 ting som gjør hele forskjellen]

# 9 Donikke nevn din eks. Vel, dette kan være en no-brainer, men det er absolutt verdt å nevne! Det kan være at du fortsatt kommer sammen med din eks. Eller du kan ha et dyprotet og brennende hat for dem. Uansett er det best å holde dem under omslag.

Foreldrenes foreldre er usannsynlig å ha noen interesse overhodet, men å nevne tidligere relasjoner gjør at alle føler seg ubehagelige og ubehagelige. Bare vær klar.

# 10 Donikke nevnt sexlivet ditt. Igjen, dette kan virke åpenbart, men tre glass vin nedover linjen, og du kan føle deg litt frekk! Husk selv om alt ser ut til å gå veldig bra, og selv om foreldrene hans kommer over som de definitivt kunne ta en vits, er det fortsatt bedre å være på den sikre siden. Det betyr ikke å si noe som kan bli tatt på feil måte.

Vent til du er sikker, som når du har sagt noe, uansett hvor tung-i-kinnet det var ment, hvis det går dårlig, er det ingen som kommer tilbake fra det! [Les: Tegne et tomt? Prøv disse 25 gode samtale forretter]

# 11 Hold deg til lyse temaer. Politikk, religion, økonomien. Dette er alle fascinerende samtaler for å bli involvert i, men hvis du møter foreldrene for første gang, er det en god ide å holde det lys.

Du ønsker ikke å komme inn i en voldsom debatt om tilstanden til utdanningssystemet, privat helsetjenester eller velferdssystemet hvis du kan hjelpe det. Mens det er flott å kunne dele dine meninger, vent til du føler deg komfortabel nok til å vite at det ikke vil påvirke forholdet ditt.

Du kan ha sterke politiske og etiske synspunkter. Bra for deg, men det kan være best å forstå litt mer om dine potensielle svigerfamilier før du bombarderer dem med dine lidenskapelige meninger. Når du begynner en samtale som det, er det ganske vanskelig å komme tilbake fra, så vær advart!

# 12 Kompliment kjæresten din. Kjæresten din kommer til å være eplet til foreldrenes øye. Pass på at du er kjærlig, omsorgsfull og kjærlig mot ham. De ønsker å se deg som en person som tar vare på og ser etter sin sønn.

De ønsker å se forholdet ditt som en god og glad, så sørg for at det kommer over i overflod, uten å stikke tunger ned hverandres halser selvfølgelig!

# 13 Vær deg selv. Selvfølgelig, det er selvfølgelig veldig viktig å være deg selv. Dette betyr ikke at du må være den høyeste, morsomme, sprøeste versjonen av deg selv, men føler ikke at du må forandre hele karakteren til å passe inn i familien.

Din partner skal elske deg for hvem du er, og være stolt over å vise deg til sine kjære. Ikke vær redd for å la din egen vakre, unike personlighet skinne gjennom! [Les: 13 inspirerende måter å få frem det beste i deg selv]

# 14 Send en takknemm. Det kan være litt over toppen, men å sende en takkekort eller et brev som sier hvor mye du likte å møte dem, takke dem for deres gjestfrihet og gushing om hvordan du ser frem til å se dem igjen, viser at du er villig til å gå det ekstra mil. Det gir dem et strålende inntrykk og ser frem til å møte deg igjen!

[Les: 9 enkle ting du kan gjøre for å få kjæresten din mor å elske deg]

Møte kjærestenes foreldre kan føle at du vandrer over et minefelt, men med disse tipsene og forslagene, vil du se hvor lett det egentlig kan være å få det perfekte førsteinntrykket.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar