Møt Star Athletes Of Team BSN

Innholdsfortegnelse:

Møt Star Athletes Of Team BSN - øVELSER 2023
Møt Star Athletes Of Team BSN - øVELSER 2023
Anonim

Ledende sportsnæringsmerke BSN har nettopp lansert Endorush, et førsteklasses treningsprodukt av høy kvalitet, som tar trening til neste nivå. For å feire, har BSN vært på jakt etter en ny ambassadør for å bli med sitt lag av legendariske idrettsutøvere, som inkluderer konkurransedyktig kroppsbygger Josh Maley, treningsmodell Diana Kelleher og MMA-fighter Cian Cowley. Det nyeste tillegget til laget har blitt funnet, så hold deg oppdatert for annonseringen.

Endorush er tilgjengelig i fire smakende smaker, og er en gjennomsiktig formel av høy kvalitet som bruker riktig antall og kombinasjon av ingredienser for å levere akkurat den rette treningsøkten. Bare en scoop inneholder en 6g patentert blanding av arginin og citrullin, 3g kreatin, 2,9g beta-alanin og 200mg koffein.

Det tar ingenting å være som resten; det tar alt for å stå alene på toppen. Her er hvordan BSNs utrolige idrettsutøvere stiger til toppen til slutt først.

Josh Maley

Image
Image

Foto: Photoarts av Jay

Hva medfører en typisk dags trening?

Jeg trener fem ganger i uken. Mandag er push (bryst, skuldre, triceps), og tirsdag er pull (rygg og biceps). Onsdag er en hviledag, torsdag er beinsdag - fokuserer på hamstrings og glutes - og så på fredag og lørdag gjentar jeg push og trekk fra begynnelsen av uken.

Mine økter varer mellom 90 og 105 minutter, og de består av isolasjonsarbeid, en eller to tunge sammensatte bevegelser som fokuserer på styrke, og deretter jobber volum og blodpumpe til slutt. Fokuset på meg er på overkroppen min fordi jeg er heldig å ha sterke ben.

Som kroppsbygger er det viktig å kritisere kroppen min regelmessig, vurdere hvilke områder jeg trenger å jobbe med, og juster deretter treningen min tilsvarende.

Kardio varierer avhengig av årstiden. På høyden av min prep vil jeg gjøre en time seks dager i uken. I lavsæsonen prøver jeg å holde mitt trinn telle høyt, men har en tendens til ikke å faktorisere kardio i spesifikt.

Hva er ditt daglige kosthold?

Mengden mat jeg spiser varierer, avhengig av om jeg er på prep eller på min offseason. Mine mat valg forblir det samme hele året. Første ting jeg har egg og et protein og greener rist med BSN Syntha-6 Edge Protein. Litt senere har jeg havre med tilsatt Syntha-6 Edge Protein Powder.

Før treningen er det Endorush med en ekstra 5g BCAA DNA og 10g Glutamin DNA. Under treningen legger jeg opp med karbonpulver, Amino X og mer BCAA-DNA. Etterpå er det en blanding av karbapulver, hydrovalle og Glutamin-DNA.

Mitt neste måltid vil være havre og hvit fisk, så senere har jeg riskaker og kalkun. Da er det tunfisk og salat er mitt siste riktig måltid, men jeg sørger for at jeg har litt mer Syntha-6 Edge Protein (det smaker faktisk veldig bra!) Og peanøttsmør før jeg legger meg

På dager jeg ikke tauer, reduserer jeg karbohydrater, slipper alle kosttilskuddene rundt treningsøktene, og øker fettene litt.

Hvordan sikrer du at du får nok utvinningstid?

Min trening og kosthold er satt opp for å maksimere utvinningen. Jeg sørger for at jeg får 6½ til sju timers søvn i uken, og jeg får på åtte til ni i helgene for å hjelpe mitt utvinning.

Hvilken prestasjon er du mest stolt av?

Vinner NABBA Mr Universe-konkurransen i 2017 i Klasse 1-kategorien.

Hva er ditt neste mål?

Neste opp for meg er NABBA Pro League. Jeg tar sikte på å konkurrere i NABBA Pro Universet i 2018 og ser frem til å pitching meg mot de øverste NABBA Pros og å se hvordan jeg sammenligner.

Hva betyr Finish First for deg?

Avslutt Første betyr å gi det alt. For meg er vinningen ikke fokuset. Fremgang og å bli den beste versjonen av meg er det som er viktigst og er det jeg klarte å lykkes. Uansett ditt mål, forplikte deg til det 100%. Avslutt Første betyr å være stolt av dine prestasjoner.

Diana Kelleher

Image
Image

Hva medfører en typisk dags trening?

Jeg liker å trene første om morgenen. For meg er det den beste måten å starte dagen på, og det får meg til å sette opp for dagen framover. Hvis jeg er i prep for en konkurranse, er det to treningsøkter om dagen - vekter om morgenen og en HIIT-økt om kvelden.

Hva er ditt daglige kosthold?

Jeg liker å holde fast i det som fungerer best for meg, lite og ofte - jeg spiser opptil seks ganger om dagen. Frokost er alltid havre og egg - kan ikke leve uten havre! Mine neste fire måltider er vanligvis søtpotet, grønnsaker og kylling eller litt magert biff, og før sengetid liker jeg å ha noe søtt å tilfredsstille enhver cravings. Det er vanligvis gresk yoghurt og litt mørk sjokolade. Jeg sørger også alltid for at jeg har Syntha-6 protein shake, for å hjelpe med muskelgjenoppretting og styrke, spesielt når jeg trener to ganger om dagen.

Hvordan sikrer du at du får nok utvinningstid?

Jeg sørger for å ta to hviledager i uken, og jeg sørger også for at jeg får minst syv timers søvn om natten. For mange mennesker forstår ikke betydningen av søvn for gjenoppretting. Jeg har også epsom saltbad og dyp vevsmassasje jevnlig for å hjelpe til med muskelsår og til hjelp med muskelgjenoppretting.

Hvilken prestasjon er du mest stolt av?

I løpet av to dager i november 2016 signerte jeg med Team BSN og ble nummer to i verden på WFF World Championship i Bikini-klassen. Jeg vil aldri glemme det. Det er min høyeste og mest minneverdige prestasjon til dags dato.

Hva er ditt neste mål?

I dag tar jeg litt tid på å konkurrere, jeg har konkurrert de siste tre årene, og jeg har gjort 13 utstillinger i løpet av tiden slik at du kan tenke meg at kroppen min trenger en liten pause! Jeg har øynene mine på WFF irske statsborgere i oktober 2018, og kvalifiserer seg til WFF-verdensmesterskapet og setter det sølv fra 2016 til gull - og tjener min prostatus.

Hva betyr Finish First for deg?

Finish Først handler ikke bare om å vinne en konkurranse til meg. Visst, alle utøvere liker å oppnå seire i sin valgte sport. Men for meg betyr Finish First så mye mer enn det. Det er en måte å tenke på. Det er en livsstil … For meg betyr det å gå opp på platen og lede av eksempel. Stille inn tonen. Å være en rollemodell. Og hvis jeg kan inspirere enda en person til å gjøre en positiv forandring i livet deres og å fullføre først og oppnå et mål, så er det en seier for meg!

Cian Cowley

Image
Image

Hva medfører en typisk dags trening?

Om morgenen gjør jeg jiu jitsu og teknikk, så om kvelden vil jeg være sparring eller gjør pute arbeid. Ikke hver dag er den samme - jeg legger til i kardio eller styrke og kondisjonering på forskjellige dager.

Hva er ditt daglige kosthold?

Det daglige kostholdet er enkelt nok egentlig. Jeg forblir bare borte fra bearbeidet mat og sukker, og jeg spiser bare god kvalitet kjøtt og grønnsaker. Spis godt, trene godt!

Hvordan sikrer du at du får nok utvinningstid?

Gjenopprettelsestid er veldig viktig med det jeg gjør - kroppen din kan ta en ekte slå. Så jeg sørger alltid for at jeg holder timer eller dager fri for gjenoppretting. Det er bedre for kroppen din enn trening hver dag. Jeg tar også R3build Edge fra BSN for å gjenopprette etter en intens økt.

Hvilken prestasjon er du mest stolt av?

Jeg har mange prestasjoner jeg er stolt av, så det er vanskelig å velge! Men man ville definitivt vinne tre kamper og ta hjem en medalje på verdensmesterskapet MMA-mesterskapet i Las Vegas i 2016.

Hva er ditt neste mål?

Det er å komme tilbake til vinnende måter i MMA og fortsett å gå på sporet til UFC.

Hva betyr Finish First for deg?

Avslutt Først må jeg si at jeg må skaffe skuddene før motstanderen gjør det. Også jeg tror på første runde ferdig, så Finish First er et must i mitt liv!

Populært emne