Møt Panellists: Jessica Chivers

Innhold

Jessica Chivers, er grunnleggeren av karrierehjelpsselskapet Talent Keeper Specialists og forfatter av Mors Work! Slik får du grep på gjeld og gjør en jevn retur til jobb (Hay House UK £ 10.99). Hun er mamma til Monty, syv og Artemis, fem.

Å blande arbeid og ta vare på barna mine, virker ikke for meg. Så har noen regler jeg prøver å holde fast på. Jeg gjør ikke noe arbeid etter kl. 21 og når barna mine er i huset og det ikke er en annen voksen her, jobber jeg ikke - de får et lukket hus.

For begge mine barn tok jeg 5 ½ måneders barselsorlov. Det var ikke satt i stein, men de hadde blitt avventet, begge sover gjennom og jeg følte meg mye mer uthvilt og i stand til å gjøre det. Pluss jeg ble lei meg bare å være hjemme.

Mine barnepass valg ble innsnevret av arbeidet mitt. Jeg kunne ikke rettferdiggjøre å betale for et barnehage da jeg var freelance. Ved en tilfeldighet oppdaget jeg et barnevennlige ektemann og kone-lag. Det var nesten som et mini barnehage i huset deres, og fordi de kunne få flere barn, var de mer villige til å jobbe på et PAYG-grunnlag.

Prøv å skjære tilbake til jobben. Jeg følte meg bedre om å forlate barna mine fordi det ikke var for lenge å begynne med. Jeg vil også foreslå at jeg ikke jobber hjemmefra i begynnelsen. Du må være tilbake på kontoret - få støtte fra dine kolleger, se vennlige ansikter, og kom tilbake til arbeidsmekanikken.

Min meltdown øyeblikk kom å gi min første snakk til en gruppe NHS ledere. Jeg trodde de kunne fortelle at jeg ikke hadde gjort det i flere måneder. Jeg var vant til å ha på seg baggy, melkefargede PJ på den tiden, så jeg følte meg litt svindel. Men når du går, tror du selvfølgelig jeg kan gjøre dette. 'Det er ingen substitusjon for å nedsette deg selv tilbake i det.

Å gå tilbake til arbeid er en overgangsperiode. Men de fleste mødre glemmer det. Det tar omtrent tre måneder å slå seg ned igjen.

Når det virker, føler jeg at jeg har alt. Jeg har det bra fordi barna liker skolen, jeg tjener og nyter tiden jeg bruker med dem fordi jeg ikke tilbringer hver våken time med dem. Jeg har litt av alt og det føles strålende.

Å gå tilbake til arbeid er en overgangsperiode. Men de fleste mødre glemmer det.

Det vanskeligste er ikke å føle at du gjør noe så godt som mulig. Du må bli komfortabel med å vite at det ikke er ditt absolutte beste. Å gjøre det til ca 80% er godt nok.

Jeg elsker tilfeldigheten som barn tar med i livet ditt. Min sønn begynte å lære meg opptakeren denne morgenen. Jeg ville aldri ha plukket opp en opptaker vanligvis.

Jeg tror ikke på livsfinér. Sosialt nettverk tillater foreldre å gi et kontrollert og bevisst inntrykk av deres liv, og hvis du ikke er veldig selvsikker, kan det være vanskelig å se andre mødre ha en strålende tid av det. Men husk at folk ikke alltid avslører hele bildet. Jeg er villig til å si når jeg har en dårlig tid.

Min arbeidende mamma garderobestift er en montert jakke. Det gir noe antrekk et nivå av profesjonalitet.

Jeg vil se 100% av fradragsberettiget skatter og avgifter. Ingen bør betale skatt på barnepass. Jeg ba Downing Street om det. Jeg tror at du skal kunne betale for barnepass fra din bruttolønn.

Logistikken til barnepass kan være så kjedelig og tidkrevende. Det er denne konstante skrive notatene, godtar ting på forhånd, hvem trenger hva på hvilke dager. Administratoren som omgir den er veldig kjedelig.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar