Møt The Working Mums Club Panellister: Gaby Roslin

Innhold

Gaby Roslin, kringkaster og TV-presentatør, er mor til Libbi-Jack, 12, og Amelie, nesten syv

Ingen gjør jobben / livet noe perfekt. Jeg er heldig nok til å ha fantastiske venner, flotte barnevakt og den mest fantastiske mannen, og vi slår bare på en eller annen måte.

Jeg er ærlig med barna om hvorfor jeg jobber. Vi trenger pengene, men også jeg elsker å jobbe og det er bra for meg. Og de forstår det.

Med min første datter tok jeg 12 uker barselsorlov. Jeg er freelance, så når jeg ikke jobber, blir jeg ikke betalt. Jeg fant å gå bra fordi jeg stolte på barnepasset - vi hadde en flott barnepike.

Å være en enslig mor var vanskelig. Heldigvis kunne jeg ha råd til hjelp fordi jeg ikke vet hva jeg ville ha gjort ellers. Og da møtte jeg David og hadde en annen baby, som jeg ikke hadde forventet, og nå skal vi bare jonglere.

Barn bryter ikke. Hvis du gir barnet ditt til noen andre, og de faller og støter på kneet, er det greit. Da jeg begynte å gjøre mitt radio-frokostprogram, fortalte vennene mine at barna ville ha det bra med noen andre som tok dem til skolen. Og de var.

Det er ok å føle seg skyldig - det gjør vi alle. Men livet er for kort. Hvis du bruker hele tiden til å føle deg skyldig, vil du ikke ha et avslappet forhold til barnet ditt.

Det er ingenting du kan gjøre med en trafikkork. Jeg har hatt tider når jeg skal ferdig med å filme og må hente barna og bli sittende fast i trafikken, og jeg tenker Oh My God. Disse øyeblikkene er fryktelige, men de skjer og det er ikke mye du kan gjøre med det.

Jeg håper jeg er en god forelder. Men jeg gjør absolutt feil. Jeg er en stickler for oppførsel. Så når jeg velger barna og vennene mine forteller meg at de har vært høflige som gjør meg stolt.

Jeg er mamma 24 timer i døgnet. Når jeg går på jobb, er jeg fortsatt mamma, det skjer bare, jeg er også en kringkaster og tv-presentatør.

Å bli foreldre har gjort meg mer avslappet. Alle sier at det gjør dem bekymre mer, men jeg er langt mindre stresset enn før jeg hadde barn. Hvis de faller over, blir de greit. Vi legger Arnica krem ​​på alt.

Jeg er ikke en god gravid person. Jeg legger på fem steiner begge ganger, ikke gjennom å spise, men gjennom væskeretensjon. Jeg følte meg ikke bra for de første 17 ukene, men jeg er en arbeidstaker, og det tok meg av sykdommen og bekymret meg for hvor stor jeg var.

Jeg håper jeg er en god forelder. Men jeg gjør absolutt feil.

Å gå på treningsstudioet, hjelper meg å holde meg. Jeg går så ofte jeg kan - noen ganger fem ganger i uken. Jeg tror at det er viktig i min alder.

Det irriterer meg når folk sier at jeg ikke burde jobbe. Hvis jeg har tatt den beslutningen, så må folk respektere det. Jeg hater uttrykket søsterskapet, men kvinner bør være gjennomtenkte for andre kvinner.

Den mest utfordrende tingen om å være en arbeidende forelder, prøver ikke å miste temperamentet ditt. Spesielt på de nettene når du er sliten og de er slitne, og du må ta dem i seng og alt du vil gjøre er å ha et glass vin og et varmt bad. Det og trafikkorker.

Helger = familietid. På en søndag morgen henger vi alle sammen i seng, spiser frokost sammen og en natt. Da ser vi faren min, går til den lokale parken eller ut til lunsj. Min andre favoritt ting ser på x Faktor og Strengt Come Dancing med jentene på en lørdag kveld.

Hvorfor skal ikke en kvinne med barn være på toppen av spillet sitt? Det irriterer meg at det er så få kvinner i de øverste jobbene. Ja, vi går av og har babyer, men vi kan fortsatt blomstre gode arbeidere.

Er du enig med Gaby tilnærming til foreldre? Har din kommentar i kommentarene nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar