12 Betydende emner som antar en intellektuell samtale

I en alder av Twitter og selfies, noen ganger vet folk ikke hvordan man skal starte en intellektuell samtale. Men her er noen emner for å komme i gang.

Synes det som om å ha en intellektuell samtale er en tapt kunst i disse dager? Det gjør det sikkert med meg. Jeg føler at hver gang jeg henger sammen med en av vennene mine, er alt de snakker om livet deres ... og deres problemer.

Faktisk en gang jeg hang ut med en fyr venn i 4 timer rett. Og vet du hvor mye han snakket om livet sitt? Tre timer og femti minutter. Jepp. Jeg snakket om meg selv i omtrent ti minutter.

Og jeg får aldri sjansen til å starte en intellektuell samtale med ham. Og selv om jeg gjør det, går han av på en tangent om to minutter senere. Men han er ikke den eneste. Så mange mennesker gjør dette. Så, hvis du er så syk av dette som jeg er, kan du prøve å tenne noen intellektuell samtale med disse emnene.

12 emner for å starte en intellektuell samtale

Enten du er som meg og er lei av folk som bare snakker om seg selv, eller du er noen som bare snakker om seg selv og du vil endre dine veier ... her er noen emner du kan bruke til å starte en intellektuell samtale. [Les: De 15 høyder og nedganger i dating noen smartere enn deg]

# 1 Eksistensen av romvesener. Kom igjen. Alle elsker dette emnet! Jeg mener filmen ET var populært for en grunn, ikke sant? Ok, vel, kanskje ikke alle elsket filmen på grunn av det fremmede konseptet. Kanskje de trodde ET var søt.

Men uansett, alle synes å ha en mening om hvorvidt romvesener eksisterer. Etter å ha oppgitt dine meninger, bør du både gi resonnement og argumenter for hvorfor du tror du har rett.

# 2 Alien bortføring. Mens dette er i samme generiske kategori som eksistensen av romvesener, er det ikke akkurat det samme. Men jeg antar at minst en av dere måtte tro på romvesener for å selv starte denne samtalen.

Det er folk der ute som hevder å ha blitt bortført av romvesener. Og helt ærlig, deres historier er ganske overbevisende. Du vil kanskje Google Google denne første, så du har mye materiale å legge til i denne intellektuelle samtalen. [Les: Sex demoner - Historiske unnskyldninger for avvikende seksuell oppførsel]

# 3 Politiske tilhørigheter. Jeg vet at alle sier å holde seg borte fra å snakke om politikk. Men virkelig folk, du kan ikke komme vekk fra det! Alle som er på sosiale medier vet at folk elsker å spyere sine politiske ideologier over alt.

Men for å få en intellektuell samtale om politikk må begge menneskene være objektive og empatiske ... spesielt hvis de er uenige. Men det kan være ganske opplysende og interessant å snakke om dette emnet.

# 4 Personlighetstyper. Er du kjent med Myers-Briggs 16 Personality Types? Hvis ikke, gjør litt forskning på det. Jeg er sikker på at du vet hva extroverts og introverts er, men det er også mange forskjellige variasjoner på det.

Og noen mennesker er til og med både en introvert og utadvendt på samme tid. Disse menneskene kalles ambiverts. Det er mange interessante aspekter ved personlighetstrekk som kan diskuteres i en intellektuell samtale. [Les: INTJ forhold - 15 ting du trenger å vite for å dekode dem]

# 5 Trivia. Ok, jeg er forferdelig på trivia. Jeg loathe Trivial Pursuit fordi jeg aldri vet noe av svarene. Men jeg elsker å lytte til folk som vet mye trivia. Det er veldig interessant å sitte og snakke om tilfeldige opplysninger som er fascinerende.

Du kan til og med få en trivia bok å bøte på alle fakta og sitte med den andre personen og gå gjennom den. Det vil sikkert gi en viss intellektuell samtale.

# 6 The Afterlife. Denne intellektuelle samtalen kan være veldig fascinerende, eller det kan være et togvrak - avhengig av hvem du snakker med. Hvis du snakker med en hengiven katolsk * eller hengiven person av enhver religion *, vil de ikke ønske å diskutere muligheten for om den eksisterer eller hvordan den ser ut.

På den annen side, hvis du snakker med en ateist, kan de også være ganske faste i sine overbevisninger. Men det kan være en god intellektuell samtale hvis begge mennesker er åpne og ønsker å utforske andre mulige synspunkter. [Les: Tongue-bundet? Her er 35 strålende samtaleemner]

# 7 Reinkarnasjon. En delmengde av "etterliv" -samtalen er gjenstand for reinkarnasjon. Jeg vet at USA er et overveiende kristent land, så det er et kontroversielt emne. Men igjen, hvis dere begge er åpne og liker å utforske mange forskjellige ideer, er dette en morsom intellektuell samtale å ha.

Kanskje du har hatt tidligere livsminner. Eller kanskje det er bare morsomt å snakke om hvilken tidsalder menneskelig historie ville vært mest moro å leve i. Det er mange forskjellige måter du kan ta denne intellektuelle samtalen på. [Les: Slik holder du en samtale med det motsatte kjønet]

# 8 Historie. Akkurat som trivia-emnet, kan dette være vanskelig for noen mennesker. For meg elsker jeg historien. Jeg elsker å høre om det og se på TV eller filmer om det. Men min kjennskap til det stinker virkelig.

Så kanskje du vet at noen er en historie buff, vel, be dem om å fortelle deg om hva de vet. Du kan gjøre det til en intellektuell samtale ved å snakke om ting som om Hitler var psykisk syk eller ikke i helvete akkurat nå.Mulighetene er uendelige for hvordan man snakker om historien.

# 9 Konspirasjonsteorier. Konspirasjonsteorier er alltid morsomme å snakke om, for det meste fordi det egentlig ikke er noe svar på dem. Det er bare spekulasjoner. Det er tonn du kan velge mellom.

For eksempel tror de at 9/11 var en intern jobb? Har Lee Harvey Oswalt virkelig drept JFK? Er det romvesener som eksisterer, og er regjeringen gjemmer det fra oss alle? Der går jeg igjen med romvesenene! * Finnes Illuminati virkelig, og hvis ja, hvem er en del av det? [Les: Sjokkerende sexkulturer - Crazy fakta du trenger å vite]

# 10 Analysere dypere betydninger av filmer. Husker du filmen Groundhog Day fra 1990-tallet med Bill Murray? Det virker som en dum, morsom komedie, ikke sant? Vel, hvis du ser på det mye dypere, følger det virkelig de syv dødelige synder som grådighet, lyst og grådighet.

Hvis du ikke tror på meg, se den på nytt og du vil se. Det er mange skjulte og dypere meldinger i mange filmer, så hvorfor ikke lene deg tilbake og plukke fra noen av favorittfilmene dine og analysere dem i en intellektuell samtale?

# 11 Nyheter. Ja, jeg vet det. Nyhetene er alltid negative. Som det står i journalistikken, "Hvis det bløder, fører det." Men uansett er nyheten alltid en endeløs tilgang til interessante emner hvis du vil ha en intellektuell samtale. Jeg bryr meg ikke om det er en historie om cyberbullying eller en orkan som er i ferd med å treffe et sted, det er alltid noe du kan gjøre for å analysere det.

Eller bare analyser nyheter generelt. Liker, hvor forspent er mediene? Ser de til en bestemt kraftorganisasjon? Er det virkelig ytringsfrihet, eller er vår kultur prøver å squash det? Det er mange vinkler du kan ta når du snakker om nyhetene eller media. [Les: Hvordan bli kultivert i en alder som er besatt av sosiale medier]

# 12 Mål og drømmer. Det virker som etter at vi vokser opp, ikke bare vi mister våre mål og drømmer, noen ganger har folk fortalt oss gjennom årene at de er enten dumme eller uoppnåelige. Så, hvorfor ikke snakk om dine villeste drømmer?

Ønsket du å være en skuespiller? Eller seile rundt om i verden? Det kan også være praktiske mål og drømmer, som hvor mye penger du vil ha investert i de neste 10 årene. Det er mange aspekter om mål og drømmer som er morsomme å snakke om i en intellektuell samtale.

[Les: 17 måter å være en borger i verden mens du bor hjemme]

Hvis du er ute etter en intellektuell samtale, hvorfor ikke gi disse emnene et forsøk? Når du gjør det, stol på meg, du vil aldri ha lyst til å snakke om sosiale medier eller ta selfies igjen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar