40 + Betydende samtalemner for å komme igjennom enhver diskusjon

Det er ikke mye verre enn en tørr samtale. Å ha meningsfulle samtalemner vil vise folk den perfekte siden av deg og holde tingene gøy.

Å være i stand til å holde en samtale er en så viktig ferdighet. Ulempe stiligheter vil aldri gjøre noe godt for deg. Men det betyr at du alltid må ha noen meningsfulle samtaleemner klar til å gå slik at du kan la folk få et godt inntrykk av deg.

Vi vet alle hvor imponerende gode pratere er. Når du kan holde en samtale med noen, og få det til å fungere, vil du alltid være oppmerksom på dem. Det betyr bare at du må kontinuerlig gjøre en innsats for å få gode emner klare til å gå.

Å ha dype diskusjoner kan hjelpe deg med å få kontakt med mennesker

Det er ikke noe bedre enn å koble til mennesker. Ikke bare får du vite folk på et mye dypere nivå, men du vil ofte lære mer om deg selv i prosessen.

Koble til andre er også en så viktig del av livet. De av oss som føler seg ensomme ofte, har ikke muligheten til å føle at vi er en del av noe. Når du snakker med folk om meningsfulle ting, blir de meningsfylte for deg. Å ha disse tilkoblingene kan også gjøre livet ditt mye bedre og lykkeligere. [Les: 14 trinn for følelsesmessig forbindelse med noen]

Betydende samtalemner å trekke ut når diskusjonen blir kjedelig

Vil du være partiets liv eller i det minste personen folk husker mest neste dag? Deretter vil du ha noen meningsfulle samtaleemner for å få diskusjonen til å rulle i en mer spennende retning. Her er noen for å holde deg i bakhodet.

#1 Eksternt liv.

#2 Romprogrammer.

#3 Meningen med livet.

#4 Hvordan føler du deg alle om å jobbe mesteparten av livet ditt.

#5 Hva du ville gjøre hvis du hadde nesten ubegrensede økonomiske midler.

#6 Hvorvidt du tror det vil være fred på jorden.

#7 Tanker og teorier om evolusjon.

[Les: 9 gyldne regler for å utvikle seg til å bli en bedre person]

#8 Tanker om religion og dens rolle i samfunnet.

#9 Høyeste og laveste punkt i livet ditt.

#10 Hva du ville gjøre gitt bare en dag til å leve.

#11 Ting du ønsker deg kan oppnå før du dør.

#12 Din største frykt.

#13 Verdier du tror alle burde ha.

#14 Vis vi virkelig noen som vi egentlig er?

#15 Åndelig tro.

[Les: 25 gode samtale forretter for når du tegner en tom]

#16 Hvorvidt spøkelser og ånder er ekte.

#17 Er mennesker bedre til ødeleggelse eller skapelse?

#18 Tror du at mennesker vil være verdens ende?

#19 Tror du at menneskets natur er det meste bra?

#20 Hva er det største problemet med mennesker?

#21 Hvordan kan menneskeslagene oppsummeres i 3 ord?

#22 Hva er den skummeste tingen om menneskets art?

[Les: 40 morsomme samtale forretter for å få folk til å le]

#23 Betydningen av ære og hva det betyr.

#24 De stadig økende endringene i generasjoner takket være teknologien.

#25 Hvorvidt folk har en moralsk forpliktelse til å hjelpe andre.

#26 Spørsmålet om hjemløshet i avanserte samfunn.

#27 Hvor mye er et år av livet verdt?

#28 Er visse liv mer verdifulle enn andre?

#29 Den økende graden av psykisk lidelse og årsakene til det.

#30 Hva du vil bli husket for i døden.

[Les: Slik holder du en samtale med det motsatte kjønet]

#31 Kolonisering av andre planeter.

#32 Hva vil mest sannsynlig føre til utryddelse av livet til jorden.

#33 Forbrytelser du tror bør være lovlige.

#34 Hvordan rettssystemet kan forbedres.

#35 Den mest ødeleggende følelsen.

#36 Den mest fordelaktige følelsen.

#37 Dine tanker om å jobbe for det du tjener.

[Les: 12 meningsfulle emner som antenner en intellektuell samtale]

#38 Ulempene med teknologi på samfunnet.

#39 Hvor mye kontroll vi virkelig har av våre futures.

#40 Hvilket liv ville se ut, hadde elektrisitet aldri blitt oppdaget.

Tips for å få mest mulig ut av meningsfulle samtaleemner

Hvis du ikke kan ha en samtale på riktig måte, vil ingen emne spare deg. Dette er bare noen få tips som kan hjelpe deg å lære å lese rommet og delta i diskusjonen, slik at du gir en positiv innvirkning.

# 1 Lytt nøye. Du kan virkelig ikke ha en anstendig samtale med mindre begge mennesker lytter. Hele poenget med en diskusjon er å kunne kommentere hva de sa. Hvordan kan du gjøre det hvis du tenker på hva du skal gjøre når du kommer hjem?

Ingen av disse emnene vil trives med mindre du kan lytte til hva de sier om det. Så i stedet for å bare nikker sammen som om du lytter, hører du faktisk. Hør hva de har å si og fordøye det. [Les: 10 måter å være en mye bedre lytter]

# 2 Aldri avbryte. Dette har mye å gjøre med å være en god lytter generelt. Du kan ikke bare stoppe noen fra å få poenget over. Folk blir lidenskapelige om meningsfulle emner, og du kan bli opparbeidet.

Du må huske å la folk fullføre sitt poeng før du går videre med din. La dem få det hele ut, eller du vil bare ende opp med å forstyrre hverandre, og ingenting vil bli oppnådd.

# 3 Ikke argumenter, men høflig uenig. Dette er ganske dype emner. Du kommer inn i noen oppvarmede diskusjoner hvis du ikke er enig i noe, men du kan ikke bare begynne å kjempe med folk. Noen av de beste samtalene er uenigheter.

Forskjellen er når begge mennesker vet hvordan de skal snakke mens de er uenige.Det handler om å holde munnen lukket til det er din tur og virkelig ta inn hva de har å si. Kom så tilbake med ditt synspunkt med noen detaljer for å sikkerhetskopiere det.

# 4 Forstå hvor de kommer fra, uten vinkel. En av de beste måtene å ha en god samtale på er å sette deg selv i skoene sine. Selv om du ikke får hvorfor de føler måten de gjør, kan du prøve å se på det fra livet deres.

Alle har forskjellige perspektiver når det gjelder komplekse problemer. Oppdragelsen eller livet deres akkurat nå kan påvirke hvordan de føler seg om forskjellige temaer. Du må virkelig gjøre en innsats for å forstå slik at du kan svare tilsvarende. [Les: 8 måter å være mindre kritiske og mer åpne]

# 5 Få flere personer involvert. Ikke bare grip en person og gjem deg bort i et hjørne mens du snakker med dem. Disse emnene kan være meningsfylte, men de vil bli enda mer verdifulle hvis du har flere personer som diskuterer dem.

Så sørg for at flere mennesker blir involvert med det. Trekk noen få mennesker inn og be om deres meninger når de går forbi. De holder seg og før du vet det, vil hele rommet snakke om emnet du tok opp.

[Les: 12 enkle måter å unngå et førsteinntrykk katastrofe]

Å være i stand til å trekke ut noen meningsfulle samtalemner kan gjøre en uformell natt til noe å huske. Dette er noen ideer å huske på neste gang du finner en diskusjon som faller flatt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar