Den Mean Girl: 25 egenskaper for å gjenkjenne henne og bli klar

Mean jenter er rundt oss, drenering lykken ut av våre liv. Bruk disse tegnene til å gjenkjenne en gjennomsnittlig jente og hold deg borte fra sine energisparende måter.

Å være jente er ikke lett. Jeg har fire døtre. Når jeg forteller folk, får det meg alltid svaret "velsigne hjertet ditt" eller "du har hendene dine fulle." Siden jeg hadde min første datter, praktiserte jeg en mantra med henne - vær venn med guttene. Nå er det kanskje ikke det sunneste råd, men fra min erfaring kan jenter være som en pakke ulver. Når de kommer sammen, raser de alt fra lemmer til lemmer. Pass på den gjennomsnittlige jenta.

Det tar bare en

Jenter, av natur, er absolutt ikke ondskapsfulle eller betydelige. Jeg vet det. Sannheten er at det bare tar en i gruppen for det å gå dårlig. Akkurat som en dårlig celle forårsaker kreft gjennom hele kroppen, gjør en gjennomsnittlig jente like mye skade på en kvinnes sinn. Å forstå de helt tydelige tegnene på den midtre jenta hjelper deg med å se henne. Når du gjør det, løp den andre veien! [Les: 10 sikkert at du er en tisse og ikke engang vet det]

De 20 tegnene på en gjennomsnittlig jente

# 1 Hun involverer seg alltid i drama. Uansett hvor den gjennomsnittlige jenta går, vil drama trolig følge. Siden hun må være sentrum for oppmerksomhet, vil hun skape en scene eller starte konflikt bare for å sette seg foran og senter.

# 2 Hun må alltid være "Sint" med noen. Hvis hun ikke er sint på noen, så har hun ikke noe å snakke om. Hennes hele selvtillit er avhengig av å være bedre enn deg. Hun føles bare bra når hun får noen til å føle seg elendig.

# 3 Hvis du ikke gjør det hun vil, vil hun ta deg. Hvis du ikke følger hva den gjennomsnittlige jenta vil gjøre og vil at du skal gjøre, holder hun det til hun får det hun ønsker. Taunting, nagging, eller bare tvang er hennes beste venner.

# 4 Hun bruker tankespill for å holde alle på odds for å slå inn og være helten. Hun elsker å stikke folk mot hverandre. Den beste måten å komme i nærheten av noen er å skape et splitt mellom to personer. Det er et ordtak, fienden til min fiende er min venn, eller noe i den retningen. Og bare for å komme seg inn, kan den gjennomsnittlige jenta til og med skape et splitt mellom deg og en god venn. [Les: 25 tegn på skjult narcissisme: en spesiell slags sinnspill]

# 5 Hun er ikke over å lyve, manipulere eller bare gjøre ting opp. Ingenting er ute av grensene for den gjennomsnittlige jenta. Hun ber, stjeler og lyver å få det hun vil.

Synes tilsynelatende ikke ha samvittighet, hvis den gjennomsnittlige jenta ikke er glad, er det ingen glad.

# 6 Hun er kaustisk for alle rundt henne. Hun injiserer gift i hennes gruppe. Alt hun berører, gjør hun mer elendig. Negativt og overveldende, gjør hun en morsom gruppe til et sånn rom med ulykkelige, forferdelige og sint kvinner. Det eneste selskapet som en gjennomsnittlig jente finner komfortabel? Elendighet. [Les: Er din negative tenkning ødeleggende livet ditt?]

# 7 Normalt holder hun et kast av grupperinger. Den gjennomsnittlige jenta kjøper jenter for å følge henne rundt. Trenger folk til å elske og se opp til henne, retter hun seg mot jentene med lav selvtillit. Hun vet også at ved å henge ut med folk som hun føler er dårligere enn henne; det får henne til å virke sterkere.

# 8 Hvis hun føler seg truet, tar hun deg ned. Alle er så jævla redd for den gjennomsnittlige jenta, og gir henne den populariteten hun trenger. Folk later til å like henne. De går sammen med henne, gir hva de har til henne, og enig med det hun sier, alt i håp om å beskytte seg mot å bli fanget i sin slemme vei.

# 9 Hun gjør krav på parkeringsplasser, gutter eller folk. Hun fortjener det beste. Hvis hun ikke kan få det, kan ingen. Hvis du krysser hennes påstand om krav, må du passe deg bedre. Hun vil aldri la deg glemme det.

# 10 Selv om det ikke er den mest attraktive, har hun vanligvis den beste killen. Mediokre i beste fall, får hun ikke fyren ved å være søt eller pen, hun får ham ved å få ham til å føle seg kraftig. Hvis en fyr kan danse jenta alle tilsynelatende vil følge, det gjør ham til lederen av pakken. [Les: Er flotte jenter mener eller hyggelige?]

# 11 Hun gjør deg ubehagelig i hennes nærvær. Den gjennomsnittlige jenta gjør deg nervøs, bare å være rundt henne. Siden du vet at hun alltid prowls om å se etter den neste jenta å ta ned, vil du ikke utilsiktet si noe galt å sette deg i den posisjonen.

# 12 Vanligvis bruker hun skremmende taktikk for å kontrollere folk. Å kjenne deg, frykt for hennes tannhet, bruker hun det hun har over deg som et verktøy for å kontrollere deg. Hvis hun kjenner en hemmelighet om deg, vet noe du gjorde, eller kan bruke noe mot deg, vil hun. [Les: 15 spørsmål for å avsløre en kontrollerende personlighet]

# 13 Hennes tone er autoritativ og betyr ofte. Du gjør det hun forteller deg, fordi du vet at hun ikke hakker ord. Hennes gjennomsnittlige tone er ikke bare en tone. Hennes bark er like ille som hennes bite.

# 14 Det er ingenting utenom grensene. Du kjenner den lille røde fyren som sitter på en skulder og den hvite som tømmer den røde på den andre? En slem jente er tom for den hvite. Hun har sjelden en samvittighet, hun gjør alt som trengs for å komme seg.

# 15 Cruelty er helt akseptabelt. Alle rundt en middels jente vet hva hun sier og gjør, ikke er kult og er bedøvet av hennes grusomhet. Og likevel vil hun ikke bat et øye på sin egen destruktive måte.

# 16 Hun bruker andre til å få det hun ønsker. En slem jente ser alle som et middel for å få det hun ønsker. Hun er ikke omgitt av mennesker. Alle er et engangsverktøy til hennes ønsker og ønsker. [Les: Vær forsiktig med hvem du stoler på: hvordan passe deg på backstabbers]

# 17 Uansett hva du har, er det hun vil. Hvis du har noe og elsker det, vil hun også ha det. Ingen har lov til å ha noe større enn hennes største ting.

# 18 Hvis hun er slem for deg, anser du det som et kompliment. Den gjennomsnittlige jenta plukker på alle som er godt likt, pen eller fin. Hvis du får vennskap dine gjennom fortjeneste, er det et middel til å ta deg ned. Hvis hun plukker på deg, og du ikke har gjort noe, betyr det at du har noe godt og verdifullt. Å være drevet av sjalusi, hvis hun målretter deg, betyr det at du er noen til å beundre.

# 19 Jo vanskeligere du prøver å behage henne, desto mer misbruker hun deg. Jo mer du prøver å appease henne, desto mer vil hun plukke på deg. Som et vilt dyrs luktende svakhet, din finhet eller behov for å behage, blir snu av henne umiddelbart. [Les: 20 tegn på at du er en folkevenner og bare ikke skjønner det]

Ønsker å alltid føle seg overlegen, jo bedre du blir, desto mer utøver hun sin autoritet over deg. Du kan ikke leke med en slem jente med mindre du er under henne, i hennes sinn.

# 20 Hun er normalt midt i hennes foreldre 's oppmerksomhet. Betydte jenter blir vanligvis slik de er fordi de får det de vil ha når de vil ha det.

Hun antar at hun fortjener all oppmerksomhet, ros og hva foreldrene forsyner henne med. Hun forstår ikke resten av verden som ikke tror at hun er så fantastisk eller at hun må tjene ting. Alternativt blir hun mishandlet eller ignorert av familien hennes, noe som gjør henne opptatt av respekt og oppmerksomhet fra andre rundt henne. [Les: 19 tegn på følelsesmessig skade og måter å komme forbi dem]

Slik fjerner du den gjennomsnittlige jenta

Det er egentlig ikke en god måte å håndtere en slem jente på. Hvis du ikke mødes i hennes behov for å være sentrum for oppmerksomheten, blir du målet for sin vrede. Hvis du spiser inn i det, så er du ikke sant for deg selv. Den beste måten å håndtere hennes gjenværende styring er klar over henne, men hvordan gjør du det?

Dette er måtene å holde seg unna.

# 1 Hold deg nøytral. Hvis du ikke spiser inn i det og ikke utfordrer henne, forblir du vanligvis i sikker sone.

# 2 Hit en mobbe der det gjør vondt. En slem jente oppdager svakhet og plukker på noen. I det øyeblikket du ringer dem ut eller gjør narr av hva de prøver å mobbe deg inn, er den siste gangen de roter med deg.

Bullies liker å gå mot folk som de vet at de kan slå. Hvis du viser dem, kan du ikke bli slått, de beveger seg videre til den neste usikre personen de finner.

# 3 Vær sant for deg selv. Ikke endre hvem du er i ansiktet av en slem jente. Hun skal prøve å sette deg inn i en boks, slik at du aldri kommer over henne. Ikke la henne fortelle deg hvem du er eller får deg til å gjøre noe du heller ikke er komfortabel med eller at du vet at du er bedre enn. [Les: 10 selvreflekterende spørsmål for å holde seg til deg selv]

Søker hennes godkjenning virker aldri. Hvis du er sikker med hvem du er, så har du bare å lære å ignorere henne. Du kan være hennes mål i dag, men den gode nyheten, hvis hun ikke får en oppgang fra deg eller får deg til å by på, går hun raskt til noen andre nok.

# 4 Introduser henne til noen som legger opp med hennes dritt. Akkurat som en dårlig kjæreste, setter henne opp med en annen jente for å distrahere henne fra å være nær deg. Styring klar uten konflikt krever at noen skal ta plass. Du vet sannsynligvis at noen dør for å være nummer én. Gjør det skje, og du vil alle bli lykkeligere.

# 5 Finn en gruppe for å ta henne ned. Finn sikkerhet i tall. Det er sannsynligvis mange kvinner som har fått nok av hennes dritt. Hvis du kan finne jenter å slappe av med hvem som enten har tatt henne ned selv, eller har tillit, vil hun ikke rote med, da er du god som standard. Ikke at du skal løpe til noen for å kjempe mot dine slag, men hvorfor slåss en kamp når noen andre allerede har gjort det for deg?

[Les: 14 rolige måter å gjenkjenne vanlige mennesker og håndtere dem]

Du kan ikke endre en slem jente, uansett hvor hardt du prøver eller vil. Bare la det være, og i stedet husk at den beste måten å håndtere en slem jente på, er å se henne og unngå henne så mye du muligens kan.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar