Maxi-Cosi Streety Plus Travel System Review

Innhold

God verdi system, som er perfekt for byliv. Leveres med mange ekstra tillegg som fotkledder og setepinner, men er ikke den mest robuste modellen.

Streety Plus er kompakt reisesystem som har imponerende funksjoner gitt konkurransedyktig pris. Den har et reversible barnestol og det er veldig lett å brette med en hånd og passer til den minste støvlene.

Oppdag de beste trenestolene og bilene som har vunnet på Mother & Baby Awards

Når den er foldet, kan den oppbevares oppreist og den kommer også med en regndeksel og en romslig handlekurv. Bilstolen er godt laget og veldig lett å feste, men våre testere fant Streety mindre tiltalende enn andre modeller i barnevaktmodus, da den ikke følte seg mest robust. De trodde setet følte seg spinkelt og ikke veldig godt polstret. Designet er elegant og enkelt, og det ville være ideelt for ferier og for raske turer rundt i byen. Du kan også legge sammen en sammenleggbar bæreplate for å lage en løgn flatpramette for nyfødte - dette folder nesten helt flatt i sekunder, så det er ideelt å reise og lagre kompakt. Oppdag spørsmålene du må spørre når du kjøper et reisesystem. Har du Streety Plus? Gi oss beskjed om dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.

Se flere reisesystemer

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar