Maxi-Cosi 2Way Pearl Car Seat Review

Dette er det første bilseteret i Europa for å overholde de nye iSize-forskriftene.

Det tillater barn å være bakovervendt til fire år, selv om setet også kan plasseres for å vende fremover fra 15 måneder.

Den kan bare festes med ISOFIX 2wayFix-basen (ekstra £ 175), som har en lys- og lydindikator for å bekrefte at setet er riktig installert.

>> HVA ER EN ISOFIX BILSATS?

Fire tilbakestillingsinnstillinger gjør det ideelt for naptime og nakkestøtten er enkelt justert. I motsetning til vanlige gruppe 1 seter, passer dette fra seks måneder, eller 67cm (iSize-regler er basert på lengde, ikke vekt).

Testet av mamma Stacey Sills for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale Maxi-Cosi 2Way Pearl til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette til andre mumier, jeg elsket bilsetet, fargen var nydelig, bilsetet så veldig behagelig og sønnen min syntes skjegg satt i bilsetet, det ser smart ut og designen er bra. Den sitter i bilen flott og du føler deg så trygg som du blir oppmerksom på om bilsetet ikke er ordentlig og riktig montert. Dette fikk meg til å føle seg trygg at min sønn var sikker når jeg kjørte. Bilseteret er tungt, men så lenge det ikke blir transportert fra en bil til en annen, er det håndterbart.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Maxi-Cosi 2Way Pearl er lett å passe inn i bilen og sitter veldig trygt. Jeg vil ikke si at det har gjort livet mitt enklere på noen måte, men min sønn elsker bilseteret og er veldig komfortabel i setet. Setet er romslig og stroppene er lette å stramme og løsne, noe som er bedre når du prøver å få en humør og sparkende småbarn i bilen. Det er definitivt raskere å sortere og endre stroppene på dette setet i forhold til mitt eget bilsete, det er lett å justere når sønnen faller i søvn, og det er ganske vanskelig å passe inn i andre biler.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Det eneste jeg ville bytte om Maxi-Cosi 2Way Pearl ville være å gjøre det 360 roterende, da det gjør livet lettere med det roterende setet, men bortsett fra det er det ingenting jeg vil si må forbedres på bilsetet . Det er et flott bilsete som det er. Komfortabel og flott design,

Testet av mamma Angela Thomas for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale Maxi-Cosi 2Way Pearl til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette til noen av vennene mine, det er veldig enkelt å passe og jeg elsker det faktum at det piper hvis armen ikke er på plass. Det kan ikke være den billigste på markedet, men med evnen til å møte frem og tilbake, bør det vare i noen år. Stroppene kan være litt vanskelig å justere, men når de strammes og løsnes, men etter noen få går det blir lettere. Det er veldig tungt, så det vil ikke anbefale å flytte det fra bil til bil veldig ofte. Veldig sterk og holdbar bil og elsket den røde fargen den kom inn.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Setet var veldig enkelt å passe inn i bilen, og når beinet har stoppet piping vet du at det er sikkert, så du trenger ikke å dobbeltsjekke noe. Setet har en fin dyp sitteposisjon, så når babyen er i det er det lett å stikke stroppene på før de begynner å bøye ryggen og sparke bena. Barnet er fint og høyt på stolen, så det er mulig å se mamma / pappa og kan få en fin utsikt ut av vinduet. Sete deksel er lett å tørke over hvis noen utslipp og hodet er godt støttet, så det er ikke behov for ekstra støtte hvis lite faller i søvn.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Dette bilseteret har vanskelige stropper som tar litt mastering, og hvis du bytter dette setet mellom biler, er det veldig tungt, og hvis du ikke er forsiktig, har setets arm en tendens til å smelte inn i benet.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Ikke for mange endringer i dette produktet, om mulig kan det bli lettere for foreldre som trenger å bytte mellom biler. Støtten på armen må ha låsemekanisme, slik at den ikke beveger seg i benet når du beveger deg. Stroppene må gjøres enklere å justere når du setter barnet inn og ut, og prøver å løsne stroppen kan være vanskelig når lite man ønsker å komme i gang, og du prøver å stramme stroppene. Å gjøre stolen svivel ville også hjelpe spesielt når du parkerer i trange parkeringsplasser.

Testet av mamma Rachel Keenan for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale Maxi-Cosi 2Way Pearl til andre mødre?

Bilstolen var ekstremt lett å passe. Min partner og jeg begge elsket det faktum at du har en visuell og lydlyd for å bekrefte at setet er riktig montert, slik som alle foreldre barnets sikkerhet er av største betydning. Setet i seg selv var polstret og gitt komfort slik at min lille kan bli ekstremt støttet både i sitte og vippete nappingposisjoner. Det ga også god plass til vekst i setet.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg fant dette bilseteret ekstremt enkelt å passe og visuelle og lydfunksjonene på dette setet for å vise at det hadde blitt riktig montert var strålende, da jeg ikke fant meg selv bekymringsfullt eller dobbeltsjekker at setet var trygt for min lille. Jeg har også funnet selen veldig lett å feste og løsne på for å gjøre det raskt og enkelt å bøye min lille i som de fleste små en gang, han liker ikke å bli festet og jo lengre det tar det verre han er. Også harmen har en stroppjusterer som er så mye enklere enn tidligere bilseter jeg har brukt der individuelle stropper trenger justering.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg likte denne Maxi-Cosi 2Way Pearl spesielt for de passende funksjonene med de visuelle og lydpipene som basen og setet hadde blitt montert riktig, var veldig beroligende og min lille virket støttet og behagelig i setet selv. Men jeg fant padding ikke var så skjegg som forrige sete jeg hadde prøvd og svivelbevegelsen til forrige sete jeg hadde prøvd, fant jeg ekstremt nyttig som dette setet ikke hadde den funksjonen.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg kunne endre en ting, ville det være hvor stor og heaving bilseteret og basen var. Som jeg har besteforeldre samle min lille fra barnehage som bruker min bilsete, er dette ikke lett å flytte fra ett kjøretøy til en annen hele tiden. Også selv om bilseteret kan fjernes fra selve basen, kan den ikke monteres i et kjøretøy som ikke har ISO-fikseringsfunksjonen.

Tester Nadine-Johanna Stewart, fra London, mamma til Max (13 måneder), sa:

Veldig enkelt å installere, og jeg liker det var både bakover og fremover. Komfortabel og god kvalitet, men tar opp mye plass i bilen.

Tester Rabab Kane, fra Co Antrim, mor til Patrice, 9, Alesha, 6, Matthew, 5 og Sophia, 2¾, sa:

Sikkerhetsindikatoren er en utmerket funksjon, men baseens støtteben begrenser tilgangen til andre passasjerer, som jeg fant en reell ulempe med fire barn i kjøretøyet.

Tester Dorian Spackman, fra Cornwall, far til Max (23 måneder), sa:

Den perfekte blandingen av verdi for pengene, design og praktisk. Tricky å installere, men lett å justere, med god sikt. Max og jeg elsket det!

Se flere Maxi-Cosi bilseter

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar