Matt Heafy: "Jeg har trukket groin muskler som står for dypt på scenen"

Hva er ditt mest imponerende personlige beste?

Jeg tror det faktum at uansett hvilken tur jeg er på, og uansett størrelsen på showet, prøver jeg fortsatt å, og vanligvis gjør, fullfør treningen i brasiliansk jiu jitsu. På Bloodstock [Festival] i fjor var det første gangen vi ledet en britisk festival, og til og med den dagen fikk jeg en time med jiu jitsu oppvarming, teknikker, boring og full sparring. Det er sannsynligvis en av de farligste sportene for en sanger eller gitarist å delta i, men jeg har de rette partnerne, og de er aldri respektløse - vi prøver ikke å drepe hverandre, så det er tryggere. Jeg utfører definitivt bedre hvis jeg gjør det i løpet av dagen, enten det er en placebo eller ikke, det virker.

Hvordan begynte du reisen din til å bli en kampsport mester?

Da jeg var et barn, pleide min far å ta meg til betal-per-view-fester med vennene sine - de ville drikke øl, grill burgere og se UFC, og så begynte interessen min gjennom det i en ganske ung alder. Å være japansk, typisk et barn ville gjøre karate, og jeg gjorde noe, men det klarte ikke å holde fast. Da da vi gjorde [Trivium sjette album] Vengeance Falls, vi bodde hos David Draimans hus [fra forstyrret], og vi ville gjøre det samme: Bestill pay-per-view og se kamper. Jeg skjønte at det var veldig teknisk, men det så også veldig gøy ut. Så da jeg dro til Brasil for første gang, elsket jeg landet så mye jeg sa: "Jeg vil gjøre hva brasilianerne gjør" og det var enten fotball eller jiu jitsu, så jeg gikk med det jeg trodde var det vanskeligste .

ANBEFALT: Typer av kampsport for å få deg til å passe

Hvor ofte tar du selfies i treningsstudioet?

Jeg gjør det ikke, men i dag måtte jeg ta en fordi jeg hadde på seg Souls bok tour skjorte som jeg kjøpte på Iron Maiden showet, og jeg sendte den til fyren som jobber på Warner merch. Jeg beklager ham, og jeg har ikke postet det på noe. Kanskje det teller, kanskje det ikke, fordi det bare var for en venn. På jiu jitsu noen mennesker har tatt selfies med meg, men jeg har aldri virkelig gjort en av disse ¡° hei, dette er jeg løfter ¡± typen - jeg vil ikke gjøre det.

Hva er et typisk Matt Heavy fem-minutters sunt måltid?

Den ultimate sunne tingen jeg spiser er en mikrobølgeovnbrun rispakke, og deretter en økologisk kylling blandet med gresk yoghurt, så litt soyasaus og Sriracha chili-saus. Det er morsomt, i Storbritannia har de ikke så mye hermetisk kylling som vi gjør i USA. Når Bloodstock så det på vår rytter, var de som: "Hva er det i hermetisk kylling?" Det er bare det hvite kjøttet i en boks. Det er min gå til et sunt måltid hvis jeg ikke finner noe annet.

Hva er den lengste du har gått uten alkohol i navnet på god helse?

I mange år på tur ville jeg ikke drikke hvis det var et show neste dag, hovedsakelig for min stemme. På tur er det bedre for meg å bare vente til jeg har en fridag som kommer opp. Det er mer så når jeg er hjemme, og dette høres ut som en morsom unnskyldning for alkoholisme - jeg forsikrer deg om at det ikke er - men jeg trenger en til tre øl hver kveld på en tung treningsdag, ellers får jeg ikke nok kalorier ...

Hva synes du om "bendag"?

Mann, det er to dager i uken for meg, og så langt som jiu jitsu går det er alltid 100% bendag. Det er morsomt, folk er som "Ah, den fryktede bendagen", men jeg bruker helvete ut av beina hele tiden. Jeg foretrekker faktisk å gjøre deadlifts til benkpresser, og jeg foretrekker å gjøre knep til militære presser. Jeg har nylig begynt å gjøre boks hopp også, og jeg elsker dem. Jeg vil helst gjøre dem hele dagen, enn gjør biceps.

Har du noen gang latt deg gå når som helst i livet ditt?

Ja, jeg vil si i 2005. Jeg og min kone begge spøk om det mye - vi vil se på bilder av de to av oss, og vi spiste kake hver dag på catering og ikke virkelig trene. Jeg hadde på seg små klær, og det så dumt ut fordi jeg hadde muffin topper som spilte ut, det var ganske dårlig.

Har du noen gang trukket en muskel i mindre enn heroiske forhold?

Å helt, det skjer hele tiden; Jeg har trukket lyske muskler stående for dypt på scenen. Alle fikk en god latter ut av dette - jeg stod altfor dypt i en "rock pose" da jeg lekte en gang, og jeg trakk knæret mitt ut. Det var ganske ille ...

Hvilken mat vil du ikke gi opp for en million quid?

Selv om jeg lever en veldig sunn livsstil på veien, når det kommer ned til lokale restauranter med gode råvarer, bryr jeg meg ikke om hva det er, jeg spiser det. Så noe som friterte haggis med frites - hvis jeg vet at det er fra et flott lokalt sted, vil jeg absolutt spise det, og jeg vil ikke føle meg skyldig i det. Moderering er nøkkelen.

Bruker du noen treningsprogrammer?

En av trenerne på min jiu jitsu skole sa at jeg trengte å begynne å spore kalorier og overvåke hva jeg spiser. Takket være ham har jeg vært i stand til å legge på masse styrke, og jeg blir ikke skadet så mye mer. Så det viktigste jeg brukte var MyFitnessPal, jeg loggte alt jeg spiste og så på vekten min - det var ganske gal for å se fremgangen over tid.

Triviums nye album Stille i snøen er ute nå, og de går rundt i Storbritannia fra 21. mars til 1. april. Kjøp Stil i snøen på Amazon

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar