Master Kettlebell Windmill For Tøff-til-Tå

Mens noen øvelser krever rasende fart og mange representanter for å få innvirkning på treningen din, holder den sakte og stabil, er nøkkelen til kettlebell vindmølle suksess. Du bør ikke forvente en enkel tur på grunn av denne mangelen på dynamikk, men da denne spesielle aktiviteten krever mye styrke og perfekt form.

Det kan være vanskelig å bli vant til vindmøllebevegelsene, men når du har det, vil du forbedre styrken på kjerne og skuldre, samt øke mobiliteten og fleksibiliteten i hoftene, nedre rygg og ben.

Hvordan gjøre det

Start med foten skulderbredde fra hverandre, og skru dem så de peker 45 grader i retningen du skal bøye mot. Da må du få vekten din, enten det er en kettlebell, dumbbell eller sandbell over hodet ditt i hånden motsatt retningen dine føtter har vendt.

Låse armen som holder vekten over deg, og hold den på den måten for resten av øvelsen. Den andre armen skal henges ned mot føttene dine. Sett opp på vekten, skyv hoftene i den retningen og brett fremover til du kan berøre føttene med hengende armen, eller til du når grensene for fleksibiliteten din, det som skjer først. Brace på glutes og sakte tilbake til startposisjon. Hold ryggen rett gjennom hele bevegelsen.

Sikt på fem til ti vindmøller på den ene siden før du bytter til den andre.

ANBEFALT: Slik gjør du en Kettlebell Swing

Hvis kettlebell-versjonen av vindmøllen viser noe mye, kan du bare fjerne hvilken som helst vekt fra ligningen og utføre grunnbevegelsen uten den. En annen måte å redusere problemer med er å holde kettlebell i hånden som senker mot gulvet, i stedet for den hevede.

Å øke utfordringen er også enkel. Velg mer vekt hevet over høyden eller til og med legg til i en andre kettlebell, så du har en i hver arm. Det er enda viktigere å opprettholde god form med større vekt, spesielt når det gjelder å holde ryggen rett.

ANBEFALT: Kettlebell Workout Guide

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar