10 Metoder til grundig master kunst av subtile sexiness

Eksponerte bryst og ben, mens de er sexy, er ikke subtile. Selv om det ikke er noe galt med blatant sexiness, er subtile sexiness en kunst å bli misunnelig.

Seduction er en gammel kunst. Mange kvinner har mestret denne gamle kunstformen og har brukt den til deres fordel. Det er bare noe om en kvinne som utstråler sexklager som trekker folk til henne. Subtile sexiness er noe som bringer en kvinnes seksualitet til et helt nytt nivå.

Du er en sånn drøm!

Nå er hver kvinne perfekt i stand til å være subtilt sexy. Menn kan ikke hjelpe, men bli fascinert av dette mysteriet. De befinner seg fascinert av sjarmene dine, deres lidenskaper vekket seg. Tillit er nøkkelen til å frigjøre din indre sensualitet. Når du oppdager denne sensualiteten, vil du finne din seksuelle dyktighet.

For å være sexy trenger du ikke å vise så mye hud, eller stripe ned til de bare nødvendighetene. En kvinne trenger ikke å kaste seg foran en mann, bare for å vise at hun er tiltrukket av ham og tilgjengelig. En sexy og selvsikker kvinne kan forføre en mann gjennom den mest subtile av bevegelser. Hun tror ikke på å vise mye hud; I stedet bruker hun subtleness som hennes våpen, og hun har det bra. [Les: Hvilke menn vil i en kvinne bli trukket til henne]

Bruk din sensualitet

Husk at det er en fin linje mellom «den jenta prøver for hardt», noe som gjør at en mann skifter oppmerksomheten til noen andre, og "den kvinnen er utrolig sexy", noe som gjør at en mann stirrer i ærefrykt.

En subtly sexy kvinne elsker kunsten av drillingen. Hun forfører en mann med følelsen av hennes nærvær, hennes berøring, hennes stemme og hennes flytende bevegelser. Disse bevegelsene kan være subtile, men de er provoserende. En kvinne kan veldig mye dra nytte av å lære kunsten subtil sexiness. Når dette blir en del av hennes arsenal, kan hun identifisere seg som en sterk kvinne i verden.

# 1 Exude selvtillit. En kvinne som er trygg og komfortabel i sin egen hud, utsender en voldsom slags sexiness. Når hun er klar over sin sensualitet, kan hun kanalisere sin egen brann og bruke den til sin fordel. En kvinne som er trygg i sin egen hud, kan se en mann rett i øynene og avvæpne ham. [Prøv: 10 subtile kroppsspråk signaler å virke mer selvsikker]

# 2 Vis entusiasme. Ingenting er sexier enn en kvinne som viser entusiasme for selv de mest verdslige tingene. Lyset som skinner i disse kvinners øyne gjør dem enda mer tiltalende. Måten du viser ekte interesse for å lytte til hva kjæresten din har å si er en kraftig gest i seg selv.

# 3 Ydmykhet er den nye sexy. Ödmykhet, i disse dager, ser ut til å bli kastet til side, akkurat som den ordspråklige gamle skoen. En kvinne som kjenner hennes styrker og svakheter, er kjent for å være altruistisk. Slike kvinner vet hvordan de skal behandle deres romantiske partnere godt, og hvordan de kan styrke deres bånd.

# 4 Undervurder aldri kraften til berøring. Som mennesker ønsker vi berøring. Det er i vår natur. Tilbyr å gi mannen din en massasje etter en lang dag på jobben. Han vil sikkert sette pris på at du tar vekten av skuldrene. En enkel berøring når han føler seg ned, kan også gå langt. Når han har en spesielt dårlig dag, la han vite at du har ryggen ved å gi ham en lett berøring på armen eller skulderen. Når du plager ham, vis din entusiasme ved å trykke lett på armen. Touch er en kraftig gest, og du må dra nytte av det. [Sjekk ut: 16 ikke-seksuelle berører for å føle seg koblet og elsket]

# 5 Unn deg selv med intelligent samtale. Det er ikke noe sexier enn en intelligent kvinne. Delta i en stimulerende samtale som vil få dere begge til å snakke i flere timer. Gå utover de vanlige emnene, som politikk eller arbeid. Snakk om dypere ting, som dine filosofier i livet, din tro på verden, og din dypeste frykt. Vis ham hva som skjer i tankene dine, men det er kanskje turbulent. En virkelig sexy kvinne har et like vakkert sinn.

# 6 Del favorittbøkene dine med ham. Lisa Kleypas sa, "En velskrevet kvinne er en farlig skapning." Som en som har blitt fascinert av bøker hele livet, er jeg helt enig med dette. Det er ingenting mer intimt enn å dele favorittbøkene dine med partneren din. Det er som å la dem åpne en dypere del av psyken din. Bøker har en måte å avsløre vår dypere selv. Det er av denne grunn grunnen til at våre sjeler alltid vil bli trukket til bøker: Vi ser på en eller annen måte en brøkdel av våre liv mellom de elskede sidene.

# 7 Vis ekte verdsettelse. Menn elsker kvinner som viser forståelse for hva de gjør, selv om det bare er for de små tingene. Når han vasker bilen eller gjør din favorittsmørbrød til deg, vil en oppriktig "takk" sikkert gå langt. [Les: 16 måter å vise din takknemlighet for noen du elsker]

# 8 Vis ham, du stoler på ham. Tillit er alltid viktig i et forhold. Vis ham den grad av tillit du legger inn i ham. Gi ham den friheten han trenger, men vis ham at du stoler på ham implisitt.

# 9 Vær ekte. Når du er med noen du elsker, er det ikke behov for pretensiøs oppførsel. En virkelig sexy kvinne er ekte, og det er ingen duplikasjon i henne. Sexy kvinner har en livsstil, og er ekte når det gjelder deres tanker og følelser. Menn setter pris på en kvinne som er ekte-en som ikke holder noen forutsetninger. Hun vet hva hun vil, og hun sier hva hun vil. Det er sexy. [Les: Hvordan føle seg sexy og ønskelig hele tiden]

# 10 Alltid la en luft av mystikk. Det er ikke noe like tiltrekkende som en kvinne som forlater en mystisk luft. Hun er noen som alltid lar folk gjette. Hun er en gåte: det er alltid noe om henne som hun holder seg skjult. Menn elsker mysterier fordi de lengter etter å løse dem. Som et hav er en kvinnes hjerte full av mysterier og å være mystisk, er uutholdelig sexy. [Les: Hvordan være en mystisk jente uten å være for fjern]

Viser noen din sexy side betyr ikke nødvendigvis å kaste ut klærne eller pynte deg i dyre undertøy. Sann sexiness er ikke like å være en slus, men det er en tynn linje som skiller de to. Sann sexiness kommer fra en kvinne som vet hva hun vil ha og har en trygghet om henne. Hun er ikke overveldende og vet hvordan hun skal forføre sin partner med bare en øyenvippeflate.

[Neste les: Hvordan være en dame som awes hennes mann og alle andre]

Den sanne kunsten til forførelse er mer enn bare en kvinne som er seksuell. Det er evnen til å holde seg selv og videreføre intelligente samtaler. Når du har mestret kunsten med subtile sexiness, vil du sikkert kunne få drømmen din til å slå på døren din, ivrig og takknemlig for å tilbringe livet med deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar