Gift, dato eller dump? Hvordan bestemmer kvinner dette?

Innholdsfortegnelse:

Gift, dato eller dump? Hvordan bestemmer kvinner dette?
Gift, dato eller dump? Hvordan bestemmer kvinner dette?
Anonim

En kvinnes sinn gjør mange små beslutninger for å komme til en konklusjon for hva du skal gjøre med forholdet ditt. Så skal hun giftes, date eller dumpe deg?

Alle kommer til et punkt i livet der de må avgjøre om de er klare til å slå seg ned eller smi på mot den reisen for å finne sin livslange venn. Men hvordan bestemmer kvinner hva de vil ha på et bestemt tidspunkt i livet deres? Går de til dato deg eller dumper deg? Kan de muligens se deg som den de skal tilbringe resten av livet med?

Vi har alle spilt det spillet. Selv om ordene er for uanstendige å vise her, er kjernen ganske klar â € "dump, date eller gift seg. Poenget med spillet er å svare på spørsmålet om hvem du helst vil date, dumpe eller gifte seg så fort du kan. Uansett hvem din venn antyder, må du utpeke en skjebne for den uvitende ungkarlen.

Når valgene er attraktive, har kvinner en tendens til å ha og haw før de bestemmer seg for hvem de tror kan underholde eller gi dem, mens de dessverre sier farvel til den minst attraktive av gjengen. I virkeligheten er det like vanskelig å bestemme, men de avgjørelsene kvinner gjør vil uunngåelig forandre deres liv og fremtid.

For å avgjøre hvordan kvinner bestemmer dette, må du forstå deres hensikt å dumpe, danse eller gifte seg med en fyr. I motsetning til i spillet, må de ta seg tid til å bestemme seg og ikke bare blurt ut deres intensjoner på første date. De observerer alle detaljer og følelser gjennom datingprosessen.

Du får dumpet ifâ € |

Det er vanskelig å godta, men kvinner vil noen ganger bestemme seg for ikke engang å plage med å underholde deg etter den første datoen. Alle de avgjørende faktorene kan bli oppført, men det er de som gjør selvhjelpsbøker til. Det vi er her for å fortelle deg, er de grunnleggende årsakene til at det ikke kommer til å fungere.

# 1 Hun er ikke tiltrukket av deg. Alle kvinner har en type. Hvis du ikke er det, vil du ende opp i "dumped" -delen. Noen er bedre og er villige til å prøve ut ting. Men hvis den biologiske predileksjonen for en strapping alfa-mann ikke er sated, vil de ikke engang vurdere å se deg igjen.

Attraksjon er svært viktig når det gjelder dating. Du trenger ikke å se ut som en supermodell, men du må se ut som noen de kan stå for å sove med. [Les: 10 tegn hun vil at du skal ta av og la henne være alene]

# 2 Det er ingen gnist. Med mindre en kvinne er desperat og vurderer å fryse eggene sine, vil de ikke forfølge et forhold til noen som ikke kan slå sine sokker av. Hvis det føles vanskelig, kjedelig eller feil, vil de sannsynligvis ikke ringe deg tilbake.

# 3 De liker ikke jobben din eller din mangel på en. Kvinner i disse dager er ikke rettet mot den høye, mørke og kjekke milliardærspilleren. Hvilke kvinner vil i disse dager er en mann som kan gi dem den livsstilen de er vant til, eller i det minste noen som ikke kommer til å være en byrde på den livsstilen. Hvis de tror du tjener mindre enn det som kan hjelpe dem med å leve et tilfreds liv, er du definitivt ute av drift.

# 4 Du har en vice. For noen kvinner kan dette være en avtalebryter. Røykerne, drikkere, narkotikabrukere og gamblere blir vanligvis sett ned på av helsebevisste og våte kvinner. Hvis du kan stå for å stoppe noen av disse vices, kan du ha en sjanse til å oppgradere til dating eller gifte nivåer.

# 5 deres hang-ups. Det kan være fordi navnet ditt begynner med en H eller at du er venstrehåndet. Uansett hvilken grunn det er, kan en kvinne bruke den til å bestemme at de ikke vil se deg i det hele tatt. Det er en merkelig grunn, men kvinner er merkelige generelt. Menn er mer så, men jeg vil utdype det på en annen artikkel. [Les: Women's forholdsproblemer som menn må vite]

Hun vil danse deg ifâ € |

Dating kan bli til et engasjement og, som standard, et ekteskap. Før det kan en kvinne imidlertid velge å se deg regelmessig, men aldri forplikte seg til en livslang avtale. Ikke antar at alle kvinner som er villige til å date vil ønske seg å bli gift.

Moderne tider har gitt kvinner mulighet til å velge egne veier som ikke er de vanlige samfunnsmessige forventningene. De kan velge å ikke ha en baby og velger å ikke bli gift. Men hvis de bestemmer seg for å date deg, her er det hun tenker på.

# 1 Du virker sjarmerende nok. Å velge å bare danse en person betyr at en kvinne fortsatt vil se på de samme egenskapene som en velmenende mann har. Hvis du kan få henne til å smile og le, er du halvveis inn. Hvis du kan vise at du er hengiven, uten å smitte henne, så er det sannsynligvis en ferdig avtale.

# 2 Du er god i senga. Hvorfor gifte deg når du kan ha sex med en person med jevne mellomrom uten papirarbeid? Likevel betyr det ikke at kvinnen lar deg bruke henne når det gleder deg. Det betyr bare at du både nyter hverandre fysisk og følelsesmessig i nåtiden. Bare vær sikker på at du fastsetter dine grenser og eksklusivitet på forhånd. [Les: 12 ting folk gjør det som gjør at kvinner vil falle det]

# 3 Du er morsom å være med. Dating er ikke bare om sex. Når du og din partner tilbringer tid sammen, må det være kjemi. Når dette skjer, kan du gjøre alle slags ting du kan nyte uten å måtte ligge i sengen. [Les: 36 søteste ting å gjøre med kjæresten din]

# 4 Du er fleksibel. Fordi du bare er dating, må du respektere hverandres liv. Du kan ikke kreve ting som kan påvirke arbeidet eller rutinene dine negativt. Du må planlegge tid med hverandre uten å måtte slå livet ditt opp og ned.

# 5 Du respekterer henne. Dating er ikke det samme som å være venner med fordeler. Selv om en kvinne ikke kan si direkte at hun vil gifte seg med deg, gir det deg ikke frihet til å behandle henne som noen som ikke er i et forpliktet forhold.

Hun vil giftes med deg ifâ € |

Denne delen er både enkel og vanskelig å bestemme. Noen kvinner har et sett med standarder som de enkelt kan bekrefte på den første datoen. Andre trenger tid til å bestemme om de ser en mann som noen de kan tilbringe resten av livet med.

Denne kategorien krever noen flere elementer enn de to første fordi det er et massivt foretak som ikke kan avgjøres lett. Det er derfor, i tillegg til denne listen, må du ha de krav som er nevnt i Dating-kategorien også.

# 1 Du kan sørge for henne. Det er ikke nødvendigheten av penger, men prinsippet om at en mann kan sørge for en kvinne. Når de vet at deres baser er dekket, blir de åpne for muligheten for økonomisk å knytte seg til en annen person.

# 2 Du har potensial. En mann kan ha mål, men en kvinne vil bare gifte seg med ham hvis han vet hvordan man skal oppnå målene. Hvis alt du har er pipedrømmer, vil de ikke anerkjenne din iver, uansett hvor gode dine intensjoner er. Hvis de forgår dette kravet, kan de ende opp med elendighet eller forferdelse, hvis de ikke kan akseptere situasjonen din. [Les: 20 måter å gjøre kjæresten din utrolig glad]

# 3 Du kan ta vare på henne og din fremtidige familie. Bortsett fra å sørge for henne, vil en kvinne vite om du kan bli en god mann og / eller far. De vil ikke quiz deg om det grunnleggende om bleiebyttet, men de vil se hvordan du går om å ta vare på dem på små måter, for å avgjøre om du er ansvarlig nok til å ta på seg en kone eller en familie.

# 4 Du er klar til å begå. Selv om du ikke sier dine tanker høyt, kan kvinner føle om du er klar til å være i et engasjert forhold eller ikke. Noen kan velge å ignorere deres tarmenes følelser, men kvinnene som vet nøyaktig hva de vil, vil ikke bosette seg på, "Fine". La oss få dette over med.â € Â

# 5 Du er forelsket i hverandre. Alt annet som er oppført i disse tre kategoriene, er ikke lenger aktuelt når en person innser at de er forelsket. Å elske noen kan tillate deg å ta dype beslutninger uten å måtte tenke på det. Noen ganger er det uansvarlig. Kjærligheten var imidlertid aldri et rasjonelt konsept i utgangspunktet. [Les: 23 idiotsikkerhetsråd for menn]

Noen gutter trenger ikke å vite hvordan kvinner bestemmer hvem de skal hente, dumpe eller gifte seg med. De som gjør, har imidlertid mer av en kant, fordi de vet hva en kvinne ser etter og kan behørig gi disse kravene hvis de ønsker det.

Du forandrer deg ikke egentlig for å imøtekomme deres behov, men du oppsummerer spillet ditt ved å vite om en kvinne ønsker å date, dumpe eller gifte seg med deg. Alt du trenger å gjøre er å maksimere potensialet ditt, og vær den beste mannen du kan være for henne - midlertidig eller på annen måte.

Populært emne