15 ting å huske om du er gift og flørting

Hvis du er gift og flørt med andre mennesker, er det lett å bli fanget i øyeblikket. Men dette er hva du må huske i disse tider.

Vi kan ikke alle være perfekte 100% av tiden, og vår menneskelige natur tar over ganske ofte. Faktisk kan vi finne oss flørt med noen ... selv om vi har en ektemann eller kone som sitter hjemme og venter på oss. Det er en naturlig forekomst å være gift og flørt, men det er visse ting du bør huske i løpet av denne tiden.

Det er veldig enkelt å støte på en søt person i butikken, eller når du er ute og løser ærend og slår opp en uskyldig samtale. Og det er enda lettere å miste kontroll over kroppsspråket ditt. Så plutselig flirter du med en fullstendig fremmed - eller til og med noen du kjenner!

Hvorfor kan vi ikke slutte å flirte

Det er faktisk en grunn til at vi flirter med noen, selv om det er tilfeldig. Sannheten er at mennesker bare ikke kan stoppe flørting. Kroppene våre ble designet for å flirte for å finne potensielle kompis for å fortsette å øke befolkningen.

Nå betyr dette ikke at vi ikke kan gjenkjenne og så stoppe oss fra flørting. Ærlig, vi kunne rette opp vår adferd når vi skjønner at vi gjør det, men de fleste av oss liker å flirte fordi det er morsomt og gir oss et selvtillit økende.

Ting å huske når du er gift og flørt

Flørting kan være helt uskyldig og forårsake ingen skade på ekteskap hvis du ikke tar det for langt. Men noen ganger blir folk båret bort, og det kan få dem til å skade sin ektefelle på uforglemmelige måter - som jeg er sikker på at du alle kan forestille deg. [Les: Er flørting juks når du er i et forhold?]

Hvis du er en som er gift og flørt, er det visse ting du alltid bør være oppmerksom på. For å være trofast og ærlig mot din ektefelle, er dette det du alltid bør huske, uansett hvem du flirter med.

# 1 Det er helt naturlig. Som jeg nevnte ovenfor, flirter med en tilfeldig person - eller til og med noen du kjenner - er helt naturlig. Vi alle gjør det, og det er en del av å være menneske. Dette er viktig å huske om du er noen som virkelig straffer seg for uskyldig flørting med noen annen enn din ektefelle.

# 2 Det skal aldri bli tatt for langt. Det er en fin linje mellom uskyldig flørting og skadelig flørting. Det er greit å flørt nå og da med noen når det er helt uskyldig, men du bør aldri ta det til et punkt som du ville skamme seg hvis din ektefelle fant ut. [Les: 18 følelsesmessige affære tegn du sannsynligvis ikke merke]

# 3 Ingen handlinger kan tas under eller etter flørting. Flørting bør alltid forbli i dine ord og kroppsspråk hvis du er gift og flørt. Du bør aldri foreta noen tiltak som tyder på at flirten blir tatt mer alvorlig eller til et annet nivå. Bare si, aldri gjør.

# 4 Hvis du vil være ubehagelig med din ektefelle å gjøre det, så stopp. Ikke mange mennesker tenker på det på denne måten. Sett deg i ektefellens sko for et øyeblikk når du flirter. Ville de bli opprørt hvis de så hvordan du flirte, eller nivået som flirten er på? I så fall stoppe du hva du gjør fordi du skader ekteskapet ditt.

# 5 Du giftet deg med din ektefelle av en grunn. Glem aldri hvorfor du giftet deg med personen du gjorde. Du er med dem fordi du elsker dem, og du elsker å flirte med dem også. Husk alltid at det er en ekte person under alle dine flirtasjoner, og den personen er ikke engang i nærheten av hvem din ektefelle er. [Les: Emosjonell juks og 10 dårlige ting det kan gjøre for deg]

# 6 Det er aldri OK å gjemme det fra din ektefelle. Hvis du føler deg nødt til å gjemme noe fra din ektefelle, så har tingene gått for langt. Å være gift og flørt med en annen enn din ektefelle, bør aldri la deg skamme seg, og det skal heller ikke forstyrre din livstids elsker. Bare husk at det ikke er greit å skjule ting fra dem.

# 7 Det kan bidra til å øke selvtillit. Sannhet bli fortalt, flørting er et helvete av en flott måte å øke selvtillit. Når du er gift med den samme personen i lang tid, kan det være lett å glemme hvor stor en person du er fordi de ikke alltid forteller deg det.

Så du tyder på å flørt som et middel for å øke selvtillit. Og det virker! Men hvis du ikke er forsiktig, kan det være avhengighetsskapende - og du kan ende opp med å skade din ektefelle.

# 8 Men å øke selvtillit bør aldri være din eneste hensikt for flørting. Hvis du bare går rundt og flirter med tilfeldige fremmede bare for å øke selvtillit, så er det dypere problemer ved hånden. Du bør alltid finne andre måter å føle seg godt om selv. Husk at du er gift og flørt med en annen enn din ektefelle er ikke en permanent løsning. [Les: Er partneren din med en følelsesmessig affære?]

# 9 Du bør ikke starte det. En annen ting å huske alltid er at du ikke bør være den som går rundt og søker folk til å flørt med. Du har en ektefelle, og de er viktige for deg. Du bør ikke slå opp en samtale med noen på en slik måte.

Nå er det greit hvis noen initierer det, og du svarer ved å flirte tilbake, men du kan ikke være den som alltid initierer disse flørtene, eller det vil gi dem feil ide.

# 10 Du kan kontrollere det. Noen bruker unnskyldningen om at de ikke kan kontrollere flørting med noen andre. Kroppene deres gjør det bare, og de kan ikke få det til å stoppe. Mens det er sant at du kan gjøre det uten å merke det, kan du faktisk kontrollere det og stoppe.

# 11 Du bør unngå folk som ikke vil slutte å flirte med deg. Ikke alle respekterer et ekteskap som de burde, og du kan komme inn i disse menneskene i flirten din. Du må huske å unngå folk som kronisk flirter med deg - og flørt tungt. [Les: 15 åpenbare flørte tegn mellom en fyr og en jente]

Disse menneskene respekterer vanligvis ikke ekteskapet ditt og ser på å gjøre et trekk på deg - noe som aldri skal skje når du er gift. Fjern disse giftige flirterne.

# 12 Flørting vil ikke ødelegge ekteskapet ditt. Dette er noe som mange frykter når de først skjønner at de flørte med noen andre. Noen ganger betyr det ikke at det er noe galt i ekteskapet ditt, men heller at du ved et uhell koblet til noen andre på en flørtende måte. Innocent flørting vil ikke skade ekteskapet ditt i det hele tatt.

# 13 Ditt behov for å flørte kan bety at det er et underliggende problem. Men hvis du flirter mye, og du føler at du trenger flørting bare for å være glad i ekteskapet ditt, så er dette et klart tegn på at du kan ha problemer med ekteskapet ditt.

Du bør alltid være forsiktig når du innser at du bruker flørting som et middel til å være lykkelig, fordi det nesten alltid betyr at noe er i ekteskapet ditt, og du må kanskje revurdere det. [Les: Hvordan flirte med berøring uten å være åpenbar]

# 14 Hvis du vil flørt, flørt med din ektefelle! En annen ting som mange mennesker trenger å huske når de er gift og flirter, er at ektefellen elsker å flirte med deg også! Det er derfor du to sammenkoblet og ble forelsket. Hvis du føler deg veldig flørtende, begynn å flirte med dem!

# 15 Husk hvordan din ektefelle ville føle deg om din flørting. Det absolutt viktigste for deg å huske om å være gift og flørting er hvordan din ektefelle vil føle deg om hva du gjør. Tenk alltid på dem og deres følelser og hvordan du påvirker dem. [Les: Subtile øyekontakt flirte bevegelser som alltid fungerer]

Hvis du er gift og flørt, er det helt naturlig, og mange par gjør dette. Bare husk disse tingene, og det kan bidra til å redde deg fra å gjøre en stor feil nedover veien hvis flirten kommer ut av hånden.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar