Ekteskap råd: 11 tips for en lykkelig noensinne etter

Lykkelig etter hvert kan kreve mye hardt arbeid. Men med disse 11 tipsene for et vellykket ekteskap, kan du og din ektefelle definitivt trekke den av!

Møt Joyce, Theresa, David og Rohan. Joyce har vært gift i 17 år, Theresa for 24, David for 36 og Rohan for 9. Disse fire individer har ingenting til felles, uten at de trodde at de giftet seg med livets kjærlighet. Med en kombinert 86 års ekteskap blant dem, kan du være sikker på at de har noen av de beste rådene å dele med deg.

Jeg hadde sjansen til å nå ut til disse menneskene og velge hjernen deres på det som gjør ekteskap. Fra quirky råd til cliché tips, vil du bli overrasket over å lære hva disse fire har vært gjennom for å gjøre deres ekteskap gå avstanden. Fra møbler bryter kampene til tankene blåser sminke sex straks, er det ingenting disse fire ikke har gjort med sine ektefeller.

Ikke la deg lure til å tro at disse forholdene går i parken. Tvert imot vil du bli overrasket over de utallige tingene som har skjedd for å få dem til hvor de er i dag. Barn, barnebarn, saker, sykdommer, karriere, religion og alt annet du kan tenke på, har spilt en rolle i svekkelse og styrking av disse fire ekteskapene.

11 viktige stykker ekteskap råd hvert par trenger

Så hva skal du gjøre når bryllupsreisen slutter og det virkelige livet setter seg inn? Giver du rett og slett opp og går bort eller forblir og kjemper for å holde den i live? Du har kanskje kommet over noen av disse rådene i fortiden, men det er ikke nektet at de holder noen sannhet. Her er 11 visdomsperler fra de som vet nøyaktig hva de snakker om.

# 1 Ikke la dine stemninger påvirke ordene dine. Bare fordi du føler deg en måte, trenger ikke din partner det også. Etter en lang dag på jobb, er det ikke uvanlig at folk skal ta det ut på ektefeller når de kommer hjem. Du kan være sint på kollegaen, din sjef, førerhuset eller på deg selv, men på slutten av dagen, husk å ikke ta det ut på din uskyldige ektefelle.

Det var ikke din kones feil at sjefen din søpplet din presentasjon. Det var ikke din manns feil. Lufthansa-piloter bestemte seg for å gå i streik som resulterte i at flyet ble avbrutt. La dine falske følelser stå ute i kulde og ikke la det krysse terskelen inn i hjemmet ditt. Det vil ta mye øvelse for deg å få tak i det, men det er absolutt en av de viktigste tingene du trenger å fokusere og jobbe med. [Les: 12 subtile tegn på at du blir egoistisk i et forhold]

# 2 Ikke vær redd for å være dum. Ikke vær redd for å handle dumt. Enten det har en kilefest med mannen din, gir kona en nøgen helikopterdans eller sprekker en lame vits å diffundere en spenningsfylt situasjon, bruk humor som en måte å holde forholdet sunt og morsomt. Latter er virkelig den beste medisinen, og hvis du ikke kan ha det gøy med partneren din, hvorfor holde deg sammen?

# 3 Spill aldri skylden spillet. Husk å aldri spille skylden spillet, hvis du kan hjelpe det. Visst, det er scenarier hvor skyldige lett kan sees, men argumenterer over hvem som forlot garasjeporten åpen og som glemte å sette melken tilbake i kjøleskapet, er ikke engang verdt innsatsen uansett.

Vi snakker om store beslutninger her som å klandre mannen din for din ensomhet fordi han oppstyrte deg og flyttet over hele landet for sin karriere. Vi snakker om å skylde på din kone for sønns dårlige karakterer, og så videre. Husk at du er et lag som lovte å elske og støtte hverandre. Ta ansvar sammen og husk alltid å drepe vredelsen før den dreper ekteskapet ditt.

# 4 Se det beste i partneren din. Alltid fokusere på det gode i din ektefelle. Når du først begynner å se det dårlige, vet du at du har et stort problem, og du må gjøre noe for å endre det med en gang. I stedet for å tenke: "Min gud, han er et slikt barn og kan ikke være ansvarlig for ting som går rundt i huset," fokuserer på "Jeg setter pris på hvordan han holder meg ung ved å oppfordre meg til ikke å bli stresset ut av ting som ikke betyr noe. "Se det beste i hverandre, og du vil ikke stille spørsmål om hvorfor du ble gift i utgangspunktet.

# 5 Skattedato natt. Livet har en tendens til å komme i veien for romantikk, men ikke helt slippe gnisten som fikk deg til å bli forelsket. Hvis du kan holde avtaler med frisøren din, bankansvarlig, sjefen din og hundevalseren din, kan du definitivt gjøre en innsats for å holde en dato med din ektefelle.

Planlegg datoen natt minst to ganger i uken og fokus på hverandre. Enten det går rundt blokken til din favoritt taco matbil eller ut til kinoen for å se på en film, tilbringe tid med din ektefelle, uansett hvor travelt du er. Ta deg tid til å kommunisere, le, berøre og sette pris på hverandre. Å ha barn er ingen unnskyldning for ikke å tilbringe kvalitetstid sammen. Få en barnevakt eller pop åpne en flaske vin foran brannen når de har gått til sengs. [Les: 50 dato natt ideer å prøve med din ektefelle]

# 6 Lagre et spesielt sted i hjertet for din partner. Utroskap er en av hovedårsakene til at parene deles opp. Uansett hvor mye du lyst til sekretæren eller din tennis trener, tenker du ikke engang på å bryte den tilliten du lovte din partner. Du må lagre et spesielt sted i ditt hjerte og sjel for din ektefelle, og gi dem nøkkelen slik at ingen andre er tillatt der inne.

Når du lar noen andre inn i det rommet, kommer du til det punktet uten retur. Skyld, sinne og forlegenhet vil komme i ett fall og erstatte tillit, lojalitet og kjærlighet. Hvorfor gjør det til din spesielle person? Ingen fortjener å bli skadet av din egoisme, så sørg for at du motstår fristelse. Dette gjelder like mye for følelsesmessig juks som det gjør for å få-nakket-juksing. [Les: 18 klare tegn kan du allerede ha en følelsesmessig affære uten å innse det!]

# 7 Lær partnerens språk. Gjør innsatsen for å gjøre din ektefelle lykkelig, selv om det betyr at du vil ha en ujevne tid på det. Joyces ektemann elsker for eksempel å surfe mens hun foretrekker fjellferier. Imidlertid gir hun ofte til ham og planlegger strandferier, slik at han kan få et morsomt sted i bølgene.

Lær partnerens språk og gjør det du kan for å fortelle dem at du elsker dem. Prøv å verne om og verdsette de tingene de nyter, og selv om du fortsatt ikke får tak i det år senere, spiller det ingen rolle fordi partneren din vil vite at du prøvde og støttet dem allikevel. Det er det som teller. [Les: 25 enkle romantiske bevegelser som viser hvor mye du bryr deg]

# 8 Løs argumenter på riktig måte. Du vil motta motstridende råd når det gjelder dette punktet. Noen par vil råde deg til å hash et argument ut og aldri gå i seng sint mens andre vil fortelle deg å sove på det og takle det når du er rolig. Alt dette kommer ned på typen mennesker dere begge er.

Hvis dere begge trenger plass, så sov på den. Hvis du vil sortere alt ut nå, så gå rett fram. Problemet starter når en av hver er i forholdet. Noen er bare nødt til å sette forskjellene deres til side og la den andre vinne. Så vanskelig som dette er, det er ikke så vanskelig å se gjennom.

Hvis du er den som vil snakke det gjennom til du mister stemmen din, mens kona din heller vil ignorere det til i morgen, la henne vinne. Kompromiss og ofre er to ting som vil holde ekteskapet ditt levende, så hvis du må svelge din stolthet, gjør du det. Ta det opp med din kone når du endelig sitter og snakker neste dag, og fortell henne at hun trenger å spille en rolle i å kompromittere neste gang. Trene ut et system som du både har det bra med, og alt kommer til å bli bra. [Les: 23 gjør og ikke gjør forholdsargumenter]

# 9 Ikke la penger skade deg. Pengene er absolutt roten til alt ondt, og folk med økonomiske problemer vil attestere dette. Hvis du har gått på vanskelige tider, og kona din nekter å kutte på sine dyre spa-sesjoner, så er det en grunn til bekymring. Men hvis det er over små ting som å betale mer for økologisk melk enn et generisk merke, så vær så snill å la det gå.

Reagere på økonomiske problemer som et lag og ta med din ektefelle i alle dine bekymringer. Lag en avtale med din regnskapsfører sammen for tips om hvordan du skal håndtere pengene dine og hvordan du kan strømline et realistisk budsjett som de to av dere kan overholde. Husk at det aldri kommer nok penger til å gå rundt uansett, så hva er meningen med å argumentere for det?

# 10 Arbeid mot de samme målene. De to av dere må se i samme retning, hvis dere vil ha ting å trene. Hvis du har forskjellige mål for hvor du vil ende opp, vil du bli presset hardt for å gjøre ekteskapsarbeidet ditt uten for mye offer og vred på veien.

Du kan være på forskjellige karriereveier, men det er ingen grunn til ikke å dele de samme målene. Å kjøpe et andre hjem, sende barna til college, lagre opp til 20-års jubileumsfest og så videre, er felles mål som du kan jobbe for sammen. Støt hverandres individuelle mål, men husk å alltid se i samme retning når det gjelder langsiktige ting. [Les: 12 ting glade par snakker om og komme nærmere!]

# 11 Velg å være lykkelig. I motsetning til hva mange sier, er lykke et valg. Hvis du velger å være takknemlig og takknemlig for alt du har, vil du finne at lykke er mye lettere å komme forbi. Sammenlign aldri din ektefelle med noen andres fordi på slutten av dagen, hvem vet hva som foregår bak lukkede dører. Sammenlign aldri din ektefelle med tilfeldige personer du møter fordi hvem vet hva de egentlig liker.

Da du giftet seg, lovet du å elske partneren din for bedre eller verre, og ingenting skriker kjærlighet og takknemlighet mer enn å velge å være fornøyd med partneren du valgte selv. Vær oppmerksom på deres tilstedeværelse i livet ditt og gjør det bevisste arbeidet og beslutningen om å være lykkelig, og du vil finne at det er mulig å leve lykkelig etter hvert. [Les: Hemmelighetene til et grufullt gifte ekteskap]

Det er ingen garanti for at ekteskapet ditt vil være fri for hindringer underveis. Men hvis du finner deg tid til å styrke båndet ditt og jobbe sammen som et par, vil du oppdage at disse blokkene ikke er noe i forhold til ekteskapets styrke.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar