Manipulative menn: Hvordan forstå metoden til deres galskap

Innholdsfortegnelse:

Manipulative menn: Hvordan forstå metoden til deres galskap
Manipulative menn: Hvordan forstå metoden til deres galskap
Anonim

Har du noen gang vært med en fyr som gjør føler seg nede og ned føler seg? Noen manipulerende menn har en uhyggelig evne til å få deg til å stille spørsmål.

Manipulerende menn er rikelig. Jeg sier ikke at kvinner ikke kan være manipulerende, men vi får en verre rap når det gjelder vår evne til å lede menn på, være listige og kontrollere. Sannheten er at begge kjønn har evnen til å manipulere sine partnere.

Manipulerende menn lar deg stille spørsmål omtrent alt om deg selv. De har en måte å gjøre ting på og gjøre det til din feil. Faktisk er omtrent alt ditt feil. Ikke fall for det! Det er en metode for deres galskap, og det er du ikke. De gjør det de gjør best, blander det hele, til du ikke vet hvilken vei som er oppe.

9 tegn på manipulerende menn

Hvis du er med en fyr som du ikke kan gjøre nok for, men sier du ikke gjør noe, insisterer du på å kontrollere ham, men du ser sjelden ham selv. Eller han prøver å overbevise deg om noe du vet er ikke sant, så er du med en mann som manipulerer deg til sin egen fordel. For ditt eget gode er det på tide å finne en vei ut.

# 1 Når du konfronterer ham, eger han og vever. Når du konfronterer manipulerende menn, aner de og vever. Uansett hva motivet, vil de ikke adressere det.

De svarer på dine spørsmål med spørsmål. De skjørt problemet og henter opp noe helt irrelevant som du gjorde måneder siden, eller bare si grunnleggende ting å slå deg ned, så du ender med å se ut som den galne.

Aldri å komme seg til ting, du kan aldri ringe dem ut fordi de unngår alt. De er gummi, og du er lim. Det som springer av dem, stikker alltid til deg. [Les: 22 tidlige varsels tegn på en dårlig kjæreste]

# 2 Ingenting, og jeg mener ingenting, er noensinne hans feil. Manipulerende menn er eksperter på å forklare hvorfor de aldri tar feil. Til slutt, uansett hva de gjorde for å skade deg, ta noe fra deg, eller jukse på deg, var det til slutt din feil.

De vender alt rundt, slik at de kommer ut som lukter som roser. Du er rose med torner. Alle deres handlinger blir begått av den dårlige oppførselen til noen andre enn seg selv. Men deres handlinger er sjelden begrunnet. [Les: 7 tegn på at du er fanget i et urolig forhold]

# 3 Manipulerende menn gjør at du føler deg dårlig for selv å foreslå at de gjør noe med vilje. Hvis du sier noe om hva de gjorde for å skade deg, snur de historien rundt for å få det til å se ut som en totalulykke.

Uansett hvilken negativ konsekvens som kom fra deres oppførsel, kunne ikke ha blitt forventet i henhold til deres fortelling. Problemet er at du vet i ditt hjerte hva de gjorde var helt forsettlig med et ulterior motiv.

Med manipulerende menn er det alltid et bakre motiv.

# 4 Du vet på baksiden av hodet at du har rett, men tør ikke si. Manipulerende menn trener sine ofre veldig bra. De sørger for at reprisalen for å holde dem ansvarlige for deres handlinger er så sterk at du lærer å ikke si noe.

Hva du finner er du våkne en dag, slik at du blir trappet over alt, sier aldri et ord, fordi du frykter å si hva du føler. Manipulerende menn fastslår at å holde munnen lukket er den eneste måten å finne fred i forholdet ditt. [Les: 15 tegn på et verbalt fornærmende forhold og måter å sette deg fri på]

# 5 Han bruker taktikk for å holde deg i kø. De finner ut hva dine sårbarheter er rett utenfor flaggermuset. Hvis du pleier å være en pleaser, sørger de for at du vet at du ikke kan glede dem. Hvis du føler deg usikker på folk som liker deg, lar de deg vite at ingen gjør det, og alt du kan stole på er dem.

Hvis du frykter å være alene eller uten kjærlighet, så vil de holde tilbake kjærligheten hvis du ikke gjør det de vil, når de vil. En smart rase, de finner ut hva som gjør at du krysser og bruker den som kryptonitten din. De vet hva som fungerer og bryr seg ikke hvor mye det gjør deg vondt. Hvis det får dem det de vil ha, har de ingen skam.

# 6 Selvtilliten din bunnet ut siden du møtte. Hvis du pleide å gå høyt og tenke deg verdig kjærlighet og godhet, men nå ber noen om å elske deg og tenk at ingen andre vil ha deg, beklager, kiddo, du er med en manipulerende mann.

Måten manipulerende menn jobber med, er å fjerne deg av selvtillit, slik at du er for usikker eller selvsikker til å være alene eller å vite hva du vil ha lenger. De slår følelsesmessig i helvete ut av deg på måter du ikke engang kan se kommer. En dag våkner du og kjenner deg ikke inn i speilet. [Les: Silent behandling misbruk: Hvordan ta en stilling og komme tilbake i kontroll]

# 7 Alle de som elsker deg, hater ham. Hvis du har en venn som mener at han ikke er en så god fyr, kan du rabatt det. Men hvis din bestie, din mor, dine andre venner, og egentlig alle i livet ditt, ikke bryr deg om kjæresten din, har du sannsynligvis en manipulerende fyr.

Du vet hvorfor? Behandlingen fungerer bare på deg fordi du elsker ham. Når vennene dine hører om de tingene han sier til deg, eller din mor ser hvordan han squashes din ånd, hater de ham. Selv om du ikke kan se hva han gjør, gjør de andre menneskene i ditt liv. Det gjør dem ikke som han med grunn. [Les: 15 subtile tegn på en kontrollerende kjæreste du ikke kan se]

# 8 Du har helt forskjellige minner og forteller om hendelser. Hvis du husker ting annerledes enn han gjør, så kan du være med en manipulerende mann.Når han snakker om hva du gjorde tidligere, eller hvilken type person du er og ditt inntrykk er motsatt, forsøker han sannsynligvis å endre fortiden for å holde deg i kø.

Husk, bare fordi noen sier noe nok ganger, gjør det ikke riktig. Hans forandring fortiden gjør bare din fremtid elendig. [Les: 10 beskjedne tegn du daterer en jerk]

# 9 Du jager alltid høy godkjenning. Manipulerende menn har en måte å få deg til å føle at hele verden dreier seg om å gjøre dem lykkelige. De opptrer vanligvis lykkelige når du møter dem, eller du får et smil som gjør at du føler at du er noe spesielt.

Når de har deg under tommelen, får de deg til å hoppe gjennom hoops for å se det for å få deres godkjenning. Det konstante behovet for å bli likt av dem eller å gjøre noe for å behage dem, gjør deg nervøs. Du plutselig ikke opptrer som deg selv i det hele tatt. [Les: 21 store tegn på følelsesmessig overgrep du kan se på]

Manipulative menn jobber på samme måte. De striper deg av det du vet er sannheten, slik at det du er igjen med, er et tomt skall som de støper, bruker og misbruker.

Hvis du er med noen som manipulerer deg, er det ikke kjærlighet. Faktisk tør jeg si det er motsatt. Fra min erfaring kan du ikke forandre folk. Du kan bare endre din egen oppførsel.

[Les: Hvorfor forblir kvinner i voldelige forhold?]

Hvis du ikke tillater en manipulerende mann å få det beste av deg, så har du den beste personen du kan bli igjen. I stedet for det hule skallet manipulerer menn inn i kvinner.

Populært emne