20 Fail-Proof måter å manipulere kvinner til å likne deg

Kvinner har ingen anelse om hva som tiltrekker dem til en mann. De vet ikke at menn ofte bruker disse triksene for å få kvinner til å falle. Slik manipulerer du kvinner.

Menn lurer på hvorfor noen kvinner er mer tiltrukket av andre gutter, og ikke til dem. Er det noe galt med dem? Hva mangler de at disse andre gutta har? Vel, i dette rullebanespillet med attraksjon og romantikk, er det ikke gutta med de største bankkontiene eller de fineste bilene som vinner jentene. Det er gutta som vet hvordan man skal manipulere kvinner.

Hvordan manipulere kvinner til å smake deg

Disse 20 tipsene beskriver hvordan du kan manipulere kvinnen i drømmene dine til å like deg.

# 1 Vri bordene. I århundrer har det vært en utbredt skikk for kvinner å være den som er blitt utrått av menn. Dette gir kvinner all frihet til å velge mennene de vil ha og avvise de de ikke gjør.

Du kan imidlertid forvandle ting ved å nærme seg en kvinne og få henne til å vite at du ikke prøver å imponere henne eller tjene hennes godkjenning. Bli trukket tilbake og lett unimpressed, så det er nå hennes tur til å prøve å imponere deg. [Les: Hvordan lage en jente vil ha deg og tenke på deg seksuelt]

# 2 Vær ubehagelig. I deres søken etter kvinnelig godkjenning og takknemlighet ville de fleste menn være villige til å gjøre omtrent alt. Hvis du vil manipulere en kvinne, bør du ikke falle for denne taktikken. Ikke dra opp en stol for henne, ikke kjøp henne en drink, ignorere hennes forespørsler, eller til og med blatant si nei til henne.

# 3 være avviklet Så du ser dapper ut og du vet det. Du går inn i en bar og denne vakre kvinnen ser deg over under hennes godt oppbygde øyenbryn. Du sitter ved siden av henne i baren og ser på henne. Som ved instinkt, forventer hun at du skal snakke med henne og kjøpe henne en drink.

I stedet ignorerer du henne, og med et tomt ansikt rekkefølge deg selv en scotch, fullstendig ignorere henne. Dette trekket forlater henne forvirret og jo mer vil hun at du skal legge merke til henne.

# 4 Gjør henne sjalu. En annen måte å manipulere en kvinne på, bruker hennes følelser mot henne. Hvis du vet at hun liker deg, for eksempel, vis at du slår på andre jenter. Hvis hun er din venn, fortell henne at du har denne store forelskelsen på en jente som åpenbart ikke er henne. Ved å gjøre henne sjalu, spiller du på følelsene hennes. Hun vil gjøre noe for å gjøre deg som henne i stedet. [Les: 12 åpenbare tegn hun vil at du skal spørre henne]

# 5 Gi henne blandede signaler. Et øyeblikk er du alle øyne og ører på henne. Mens du snakker med hverandre, lener du deg nærmere, aldri så forførende, og så lener du deg helt tilbake og bare rykker opp ting. Eller fortell henne at hun er pen og så en annen jente som går inn i rommet. Disse blandede signalene forvirrer henne. Dette får henne til å føle at hun må gjøre mer for å få oppmerksomheten din.

# 6 Vær uforutsigbar. Vær forskjellig fra gutta hun er kjent. Gjør noe hun ikke ser kommer. De fleste kvinner i disse dager kjeder seg med gutta som bruker de samme lame pickup linjene på dem. Hold henne på tærne ved å fortelle henne at du ringer henne på denne tiden av dagen, men vent litt flere timer før du virkelig gjør det. Du vil få henne til å vente på noe ord fra deg. I prosessen tenker hun også mer på deg.

# 7 Gjør som en rykk. En annen måte å manipulere kvinner inn i liker deg er å opptre som en komplett og total rykk. Gjør som om du er bedre enn henne. Ha de beste klærne og ikke vær redd for å vise hva du har. Enten på jobb eller i sosiale omgivelser, dersom en kvinne snakker om hennes prestasjoner, nedkaller den. Hvis hun sier at hun liker et bestemt band eller en film, fortell alle hvordan hennes valg eller smak suger.

# 8 Få henne til å føle seg utelatt. Vær fin og sjarmerende for alle sammen med henne. Dette tviler henne selv og tror at det er noe galt med henne - eller i det minste tror du det. Hun vil ikke like dette. Derfor forsøker hun å kompensere for sine oppfattede feil og være ivrige etter å ønske deg velkommen. [Les: Hvordan imponere en jente: Det atypiske råd du virkelig trenger]

# 9 Pek på feilene sine. Mange kvinner blir svært følsomme når det gjelder ting de er usikre på, for eksempel vekt, teint og stil, for å nevne noen få. For å holde en kvinne interessert i deg, gjør henne litt usikker.

Tørk litt imaginært smuss av kinnet hennes, fortell henne at hun ser frazzled eller pudgy, eller fortell henne helt at du tror hun har fått litt vekt, selv om hun egentlig ikke gjorde det.

# 10 Flatter henne. En annen måte å manipulere kvinner på er å smigre henne. Mens du kan gjøre det motsatte, bringer du henne med komplimenter også de samme resultatene. Fortell henne at hun lukter fint eller har fint hår, og du sender hennes hjerte racing. [Les: 19 søte komplimenter for jenter som får dem til å gå "aww"]

# 11 Gjør henne tvil om seg selv. Fortell henne at hun er for flink eller dramatisk eller krevende. Fortell henne hva som helst for å gjøre henne urolig. Dette gjør henne alltid oppmerksom på deg og hva du må si, som om du instinktivt prøver å få godkjenning.

For eksempel, hvis du spør henne om hva hun tenkte på PokemonGo, og hun sier at hun allerede har samlet 49 Pokemon, fortell henne, "Ja, jeg skjønte at du er i de umodne appene. Nå, her er en annen app jeg finner interessant og verdt ... "

# 12 Klipp henne av. Start en samtale med henne. Spør henne om ting du vet at hun er lidenskapelig om.Og akkurat som hun kommer til å virkelig komme inn i historien, kutte henne straks av og si: "Åh, jeg glemte jeg må møte noen i dag. Ha det!"

Og uten videre, bare forlatt henne selv. Dette etterlater henne frustrert, eller i det minste forvirret, at hun ikke var ferdig med sin historie. Nå har du overhånden og be om en date eller møte for henne å fortsette sin historie.

# 13 Få henne til å tro at hun er for fremover. Mens seksuelle roller i dag endrer seg, og menn og kvinner er mer eller mindre likeverdige når det gjelder hva de vil ha i dating og forhold, er kvinner fortsatt seksuelt coy som standard. Så neste gang en kvinne nærmer deg deg, spør henne: "Er du i ferd med å slå på meg? Fordi hvis du er, er jeg ikke interessert. "

# 14 Opprett dominans. Vær fast på hva du vil ha i din dato eller i forholdet ditt. Dette fastslår at du er dominerende, og at du ikke vil bli presset rundt i henhold til hennes innfall. Gi henne beskjed tidlig på hvordan du helst vil være en enkelt fyr * Faktisk, du er glad som en enkelt fyr * enn å være med noen som stifler eller kontrollerer deg. Dette lar henne vite hvor hun står og hva hun ikke skal gjøre. [Les: Forholdsstyrke spiller: Hvilke menn trenger å vite]

# 15 Lær den mørke forførelsens kunst. Mange benytter fraksjonering som en måte å forføre kvinner på. Fraksjonering er en teknikk som brukes i skjult psykologi og hypnotisering. Du gjør en kvinne følelsesmessig avhengig av deg ved først å bygge følelsesmessig rapport med henne og deretter få henne til å gå gjennom en rutsjebane tur av følelser med historiene dine.

Du kobler deg til henne på et dypt nivå ett øyeblikk, og neste ignorerer henne helt. [Les: Fraksjonering forførelse og hvordan du kan bruke den til å forføre noen kvinner]

# 16 Fortell en sobhistorie. Kvinner kjærlig elsker drama. De går på nøtter for triste historier og lykkelige etterpå. Så før du nærmer deg en kvinne, tenk på det skrekkigste som noen gang har skjedd med deg. Brandish det med litt overdrivelse for å gjøre det mer attraktivt mot det motsatte kjønet - eller helt utgjør en historie helt. Det viktige å gjøre er å bringe på drama og synd, og hun ser på deg som denne lille søte valpen, hun måtte bare redde.

# 17 Vær hemmelig. Kvinner kan være naturlig nysgjerrige eller nysgjerrige, men en ting er sikkert - de kan ikke stå mysterier. Så hvis det er en kvinne du nettopp har møtt, ikke gi ut all informasjon om deg selv så enkelt.

Hvis hun spør deg om jobben din, og hvis du er en snekker, for eksempel, fortell henne hvordan du fikser "ting" her og der, og la det være der. Mystikken holder henne tenkning, og så vil hun tenke mye mer om deg også.

# 18 Bruk det hemmelige våpenet. Det "L" ordet. Det er ingenting som ordene "Jeg elsker deg" som kan gjøre en kvinnes knær svake. Hvis du har vært på en stund, eller hvis du bare knuser henne, innrømmer henne at du er forelsket og gjør dette på den mest romantiske måten. Med riktig timing og utførelse vil du definitivt lokke henne til deg.

# 19 Berør henne. Det er en måte å manipulere henne uten å si noe. Bare rør henne. Hvis hun er din venn eller bare noen du nesten ikke vet, bør du pusse armen på armen, som ved et uhell, og du vil helt sikkert få henne oppmerksomhet.

Eller, hvis du går ut allerede, bør du bare pusse fingrene på den lille av ryggen eller bak albuen. Dette sender signaler gjennom kroppen hennes, og hun vil klynke med spenning, om ikke seksuell spenning - akkurat det du liker. [Les: Hvordan berøre en jente på en date og få henne til å ønske deg]

# 20 Vær trygg. Det hjelper å tenke at du ikke legger alle eggene dine i en kurv, noe som betyr at det er greit hvis hun pusser deg av, da det kommer andre kvinner som du kan woo. Å tenke at det er mer fisk i sjøen gjør at du kan ta flere farer og være mer selvsikker, noe som definitivt tiltrekker kvinner.

[Les: Hvordan få en kjæreste 101: 11 tips for å få det til å skje]

Noen ganger trenger alle guttene å få jenta til å drømme, å få jenta til å bli nudged. Så disse triksene er ikke egentlig bedrag eller lyver. Dette er bare enkle ting du kan søke for å bli mer lagt merke til av motsatt kjønn, eller for å få kvinner til å bli lagt merke til av deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar