Manhunt: Joel Lambert intervju

Innholdsfortegnelse:

Manhunt: Joel Lambert intervju - øVELSER 2023
Manhunt: Joel Lambert intervju - øVELSER 2023
Anonim

Hva tiltrak deg til Manhunt?

I SEAL-opplæringen må du gjøre verste tilfelle flukt-og-unngå simuleringer der alt som kan gå galt, vil gå galt. Det er hva Manhunt handler om så jeg visste hvor vanskelig det ville være, og det var det som appellerte til meg. For meg består utstillingen av dager som kjører på ren adrenalin mens de blir jaktet av noe opp til 75 badass dudes hvis land, stolthet og gud er på linjen, som alle trekker ut alle stopp for å fange meg.

Det er skummelt og veldig risikabelt for min stolthet og fysisk velvære - og på grunn av det tenkte jeg: "Jeg må gjøre det". Det er som om du er en premiefighter, og du fikk muligheten til å bekjempe Mike Tyson tilbake på dagen. Du ville være som, "Fuck, hvem vil kjempe mot Mike Tyson?" - men du må godta utfordringen.

Hva var den mest ekstreme situasjonen du møtte på showet og hvordan har du overvinnet det?

Det var skyve ned en klippe i Polen, slanger i Panama og alle slags ting, men en av de vanskeligste for meg var i Filippinene hvor jungelen var sammenflettet, overgrodd og fuktig. Varmen var utenfor diagrammene, en kategori 2 tyfon skjedde, produsentene ble trukket ut for varmeutmattelse og kameraet fyren min mistet sinnet hans. I episoden bak scenen er det et argument mellom oss, og hvis du ser på ansiktet, er han desperat, han gråter nesten og ansiktet er grått. Han lot jungelen komme til ham som apokalypse nå og det endte med at vi fikk begge på hverandres halser.

Har du noen problemer med ville dyr?

Mot slutten av jakten i Sør-Afrika så noen i jægerstyrken oss fra 200 meter unna, så jeg tok av med kameramannen i Sør-Afrika veldt hvor det er løver og flodhester som streifer rundt. Jægerstyrken trakk seg ut og jeg hørte dem rope på meg, "Joel, stopp, det er løver i området!" Men jeg trodde de prøvde å lure meg for å gå ut. Da hørte jeg at produsenten min ropte at jeg måtte komme ut derfra. Jeg var omtrent 1 km unna et kontrollpunkt, og jeg tenkte: "Det er bedre å fullføre og dø enn å slutte og miste," så jeg gikk videre og fullførte den.

Hvilke risikoer tok du for å unngå fangst?

På den andre morgenen i Sør-Afrika var jegerne ekstremt nær meg, så den eneste måten jeg skulle komme ut av situasjonen var å begynne å bevege seg før solen kom opp. Før daggry og om natten er de verste tider å flytte i det miljøet fordi det er da alle de store kattene er ute på jakt. Det var en beregnet risiko som de fleste ikke ville ha tatt, men jeg veide opp æren av øvelsen, stoltheten i det jeg gjorde og sjansen til å gjøre det mot mulig utrydding.

Hvilke tiltak kan folk ta for å hindre at de spores eller følges?

Det er alltid ledetråder om at noen har passert en bestemt måte, men de adskiller seg i henhold til miljøet. I Sør-Afrika må du være forsiktig med ikke å legge en spor av fotspor, mens i jungelen er det forstyrret vinranker og vegetasjon du må passe på. I urbane omgivelser handler det om å "gråte" [blande seg til folkemengder], ikke tiltrekke seg uønsket oppmerksomhet og bli noe som andres øyne glir rett over.

Jeg ble tvunget til å gjøre denne typen ting i Sør-Korea. Jeg kom til øya og ventet å bli grå, men jeg var den eneste hvite fyren der, pluss jeg er litt over seks fot med ansiktshår. I Los Angeles ville jeg gjemme meg i klart syn, men i Sør-Korea var det ikke et alternativ, så jeg måtte gjøre andre ting som å gå i stormvannet.

Hvor tøft er SEAL fysisk kondisjonstest, og hvordan forberedte du deg på dem?

Da jeg bestemte meg for det, var det jeg skulle gjøre, satte jeg hele eksistensen inn i den. Egentlig det er den eneste måten du kan komme igjennom. Jeg solgte alt jeg hadde, flyttet til en shithole studioleilighet og gjorde ingenting annet enn tog. BUD / S [Basic Underwater Demolition / SEAL trening] advarselsordren forteller deg hva du kan forvente og det gir deg et treningsprogram som består av løp, svømming, press-ups, sit-ups, dips og pull-ups. Ved slutten av programmet kjører du 8 km tre til fire dager i uken, svømmer fem dager i uken, og deretter gjør 400 push-ups, 200 pull-ups og litt sprø mengder sit-ups. Den er designet for langsiktig muskeluthold - det er ikke hvor sterk du er, det er hvor sterk du kan være i løpet av en uke eller mer.

Pull-ups er en spesielt vanskelig, men viktig øvelse som alle menn bør bruke tid på å forbedre. Å være i stand til å trekke kroppsvekten er en viktig ferdighet, og du vet aldri når det kan være nødvendig. Så dramatisk som det høres ut, selv om du ikke setter deg i samme situasjon som jeg gjør, kan det være mulig å redde livet ditt på et tidspunkt.

Absolutt dedikasjon og beslutsomhet så meg gjennom til slutten av min SEAL-trening. Jeg husker en natt, denne varme jenta kom til døren min. Jeg hadde ignorert telefonsamtaler og sov, men da skjønte jeg at døren var låst opp, så jeg krøp opp og låste den før hun kunne komme inn. Jeg måtte stå opp klokka 5:00 for å løpe og ville ikke ha noe som stoppet meg fra å gjøre det. Selv en vakker jente! Det tok alt mitt engasjement og det betalte seg. Å bli et SEAL forandret livet mitt.

Manhunt starter torsdag 13. februar på Discovery Channel klokken 21.00

MF webredaktør Max Anderton tilbrakte nylig en dag som forsøkte å unngå å bli sporet i London. En video av dagen kommer snart - hold øynene dine skrællet og du kan bare se på ham.

Populært emne