Manchild Alert! 23 Skilt Du er dating en umoden prikk

Når du åpner deg og blir forelsket, tror du at du blir forelsket i en mann. Men hva gjør du hvis han ender med å være en umoden mann?

Det siste jeg vil ha når jeg begynner å dele noen, er å ende opp med å være barnevakt og ikke kjæreste. Likevel har dette for en eller annen grunn skjedd med meg igjen og igjen. Jeg vet ikke om det er på grunn av mine morsomme kvaliteter, eller hvis jeg bare tiltrekker trengende og barnslige menn, men jeg synes å være fast med dem mye.

Gjør meg ikke galt. Jeg er ikke noe fastbrun dame som tror at en fyr som vet hvordan å ha det gøy, blir automatisk ansett som et manneskild. Men hvis du tar "moro" til et slikt nivå at bare en 8 år gammel ville ha det, så har jeg definitivt et problem.

Hva er et manneskild?

Akkurat som Urban Dictionary definerer begrepet manchild, er det en mann som er så umoden at de regnes som et barn. Ved "umodne" mener jeg at denne mannen ikke kan ta vare på seg selv på noen måte, form eller form.

Av en eller annen grunn virker det som om det er en mannbarnepidemi som truer med å overta verden. Siden våre generasjoner ikke understreker behovet for å vokse opp og bli en «mann», synes noen mennesker aldri å komme opp til sin faktiske alder lenger, mens i tidligere generasjoner trengte du å handle sammen i en alder av 16 og vokse opp. [Les: Unngå dem som pesten - 16 typer gutter som bare ikke er verdt å delta]

Er du dating et mannebarn?

Av hensyn til kvinner overalt, bør du handle når du vet at du danner et manneskild. Ikke la ham invadere livet ditt og fortsett med hans barnslige antics. Hvis du ikke er sikker på om mannen din kvalifiserer som en irriterende manchild, her er noen tegn til å fortelle sikkert og bare hva du kan gjøre for å fikse det.

# 1 Han renser aldri etter seg selv. Som i, NOENSINNE. En fyr som kaster skitne retter i vasken uten å skylle dem og la dem fester det i flere dager til du endelig har fått nok, er ikke noe mer enn det typiske manchildet ditt.

# 2 Han vet ikke engang hvordan å rydde opp etter seg selv. Og hvis han ikke rydder opp etter seg selv, ikke fordi han er lat, men fordi han egentlig ikke vet hvordan man skal jobbe oppvaskmaskinen - eller helvete, selv vasken - er han fortsatt et manneskild. [Les: Er du kjæreste lat og kjedelig? Fikse ham for godt!]

# 3 Han forventer at du skal gjøre "kvinnenes" ting. Hvis kjæresten din har på deg å lage mat, rengjør, gjør klesvask og alt det som "jenta skal gjøre", har han ikke blitt modnet ennå.

# 4 Han freaks ut hvis han ikke får sin vei. Du vet, som hvordan en pjokk ville kaste alt de holder og lå på bakken, skrikende til du gir dem det de vil ha. Han kan ikke håndtere det når livet generelt ikke imøtekommer hans alle behov.

# 5 Han kan ikke håndtere konstruktiv kritikk. Et mannebarn kan bare ikke ta det når noen forteller dem hvordan de kan gjøre noe bedre. I deres umodne sinn er de de beste på alt. Så han vil bare gå ned for en stund etter konstruktiv kritikk.

# 6 Han har aldri galt. Hvis du krangler med kjæresten din, er det helt ubrukelig fordi det ikke er noen måte han noensinne vil se din side fordi han alltid har rett, du kan bli dating mannskild. [Les: Irriterende kjærestevaner som de fleste jenter opplever i et forhold]

# 7 Enhver type spill bringer ut sin stygge side. Glem drikkespill, brettspill og til og med et fint spill Frisbee fordi hvis han mister - eller om han vinner - vil han være en sår taper eller en skjult, fornærmende vinner.

# 8 Han tenker bare på seg selv. Selfishness er en stor egenskap av et mannebarn. Deres manglende evne til å tenke på noen andre i en gitt situasjon, viser bare deres umodenhet. [Les: Selfishness i relasjoner og 15 måter å håndtere det på riktig måte]

# 9 Han har ingen anelse om hvordan han skal håndtere sin økonomi. Hvis han bruker penger til venstre og høyre uten å spore det eller til og med kunne betale for det, daterer du et manneskild.

# 10 Han lar moren behandle ham som et barn. Ærlig talt måtte jeg si at om lag 50% av ansvaret for at en mann blir et manneskild ligger med hvordan moren hans behandler ham.

# 11 Han kan ikke ta ansvar for sine handlinger. Et manneskild er noen som alltid har en syndebøtte for alt. De er aldri skyldige og kan ikke gjøre noe feil. Enten de klandrer noen andre eller til og med bestemte teknologier for funksjonsfeil, var han ikke den som slo opp. [Les: 16 voldelige forhold tegn på en devious elsker]

# 12 Hans venner og hobbyer utrangerer deg. Hvis du kommer sist når det kommer til venner og hobbyer, daterer du et manneskild som åpenbart er for umodent til å håndtere realiteten i et forhold.

# 13 Han snakker et stort spill ... og følger nesten aldri gjennom. Han kan snakke tøft, han kan love deg store ting, men hvis han aldri eller nesten ikke følger med hans hensikter, så er han et manneskild.

# 14 Han planlegger aldri for sin fremtid. Har han en pensjonsplan? Har han en backup sparekonto for nødhjelp? Vet han selv hva han vil ha oppnådd de neste 5 årene? Hvis ikke, da er han for umodig til å innse at disse er viktige voksnesaker som må tas vare på.

# 15 Han legger deg ned foran dine og hans venner. Hvis kjæresten din faktisk fornærmer deg og legger deg foran bedriften - spesielt vennene dine - gjør han det for å gjøre seg bedre. Dette er en kvalitet mest sett i 10 år gamle mobber. Lykke til med mannskapet ditt. [Les: 21 subtile tegn på følelsesmessig overgrep du kan se på]

# 16 Hans venner har egenskaper for å være menneskebarn. Følger hans venner disse samme personlighetstrekkene? Jo mer sannsynlig en persons venner er mannbarn, jo mer sannsynlig er han å være en. [Les: Din manns irriterende venner og hvordan de skal håndtere dem]

# 17 Hvis han blir syk, er det plutselig verdens ende. Fungerer han faktisk som et barn når han er syk? Han kan bare få forkjøling, men i øynene er det verste å slå verden siden den svarte pesten.

# 18 Han forventer at du skal håndtere alle "voksne" ting. Betale regninger, få bilene stilt opp, gå på dagligvarebutikk, etc. Hvis kjæresten din skyver alt som er til side for deg å ta vare på, er han tydeligvis et manneskild som ikke engang kan håndtere voksne aspekter av livet.

# 19 Han er ufølsom i dårlige situasjoner. Uansett hva situasjonen eller hvilken grad av alvor det er, bryr han seg bare om det ikke påvirker ham. Manchildren er ikke empatiske mennesker og bryr seg derfor ikke om hundrevis av mennesker dør i masseskudd eller eksplosjoner hvert år.

# 20 Han kan ikke holde en fast jobb. Må kjæresten din konsekvent være på utkikk etter en jobb fordi han blir sparken eller sluttet en etter bare noen få måneder? I så fall kan det være et tegn på at han er et manneskild fordi han ikke kan følge regler og opprettholde en jevn jobb. [Les: 10 typer gutter du trenger å slutte å danse hvis du vil ha ekte kjærlighet]

The Fix - Vend ditt manchild til en mann

Å fikse et manneskild er ikke en lett oppgave. Det kan ta lang tid før de blir riktig modne til en ekte voksen. Det er imidlertid noen måter å skynde prosessen med.

# 1 Vær tålmodig. Jeg sier dette først fordi fikseringen av et manneskild kan være en lang og frustrerende prosess. Ta det dag for dag og husk å være rolig. Hvis du virkelig bryr deg om ham og vil være med ham, vær tålmodig for hans forandring. [Les: De 3 store grunnene til at en mann føler seg emasculated og oppfører seg som et manneskild]

# 2 Kommuniser med dem. Du må fortelle dem hva de gjør og hvordan det påvirker deg. De skjønner ikke at de er umodne. Pass på at de vet hvordan du føler og forteller dem ofte, slik at de alltid blir minnet om at de må endre noe.

# 3 Bruk incentiver for at de skal endre seg. Hvis du snakker med dem bare ikke er nok, må du kanskje bli ekte med dem. Nå kan de ikke akseptere dette først, men du må prøve. Fortell dem at hvis de ikke kan vokse opp og få sin handling sammen, må du kanskje fortsette. Det er et middels incitament, men det er også ærlig ned til kjerne.

[Les: 25 tegn og kvaliteter som gjør en fyr til en veldig god kjæreste]

Hvis du daterer et manneskild, er jeg virkelig lei meg. De er tøffe å håndtere og enda vanskeligere å fikse. Men med disse tegnene daterer du et manneskild og løsninger på det problemet, du kan være fri for deres hindrende holdning på kort tid.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar