Man Crush: 20 Skilt du har en og trenger ikke å være flau

Innholdsfortegnelse:

Man Crush: 20 Skilt du har en og trenger ikke å være flau
Man Crush: 20 Skilt du har en og trenger ikke å være flau
Anonim

En mannlig forelskelse er litt forskjellig fra en bromance. Hovedforskjellen er at den er en ensidig følelse. Har du en? Sjekk for disse 20 tegnene.

Hva er en mann som er forelsket? Det er når en annen mann er forelsket i en annen mann. Forskjellen fra en bromance er at i en bromance er det to infatuerte medlemmer. I en mann som er forelsket, er det bare ett infatuert medlem. Så, gjør du forelsket på en annen mann, gjør deg homofil?

Sannsynligvis ikke. Det er alltid mennesker i våre liv som vi møter som gjør livet vårt mye mer moro. De får oss bare og er veldig gøy å være rundt. Tross alt handler det ikke alltid om å ha romantiske følelser. Noen ganger betyr det bare at du ikke kan få nok av å være rundt noen.

20 tegn på at du har en mann som er forelsket

Hvordan vet du at du har en mann som er forelsket? Når du knuser på noen, betyr det at de gir spenning i deg som du vanligvis ikke føler med andre mennesker.

Hvis du får tingly innvendig når en av vennene dine kommer rundt, er det bare et tegn du har en mann som er forelsket. Det er imidlertid mange flere tegn du kan knuse.

# 1 Du blir alle giddy når de er rundt. Jo, folkens natt er morsomt, og du ser frem til det hele uken. Når du har en mann som er forelsket, er du bare glade for å henge med din en "bestie". Det er spesifikt og ett steg opp.

Når du ser dem, se tekstmeldingen, eller bare tenk på dem, det gir deg sommerfugler i magen. [Les: Queer platonic forhold: 25 tegn du kanskje allerede er i en]

# 2 Du er bekymret hvis de godkjenner hva du har på deg. Som å passe inn, vil du at mannen din skal elske å tro at du er den mest trendy og kuleste fyren rundt. Hvis du endrer antrekket ditt ti ganger og fidget med det mens du venter på at han kommer, så er det en god sjanse for at du får en mann til å knuse. [Les: Hvem er din viktigste knep? 15 tegn på at du klemmer på noen]

# 3 Du tekst dem, som hele tiden. Hvis du ikke synes å finne nok grunner i verden til tekst og bruk hver enkelt av dem, så har du sannsynligvis en mann som er forelsket. Sende bilder for å få dem til å le, morsomme motgiftene, og bare "Heys" hele dagen, hvis du ikke kan sette telefonen unna, eller enda verre, vent å se * … * det betyr at de svarer på deg, re i dypet.

# 4 Du stalker deres sosiale medier. Med en mann som er forelsket, vil du sørge for at de liker deg så mye som du gjør dem. Stalking deres sosiale medier for å sikre at de ikke henger ut med noen andre og forlater deg i kjeften, er bare en del av det du vil gjøre for å spionere på dem.

# 5 Du blir sjalu når de snakker med andre gutter. Hvis du oppdager et tredje hjul, så gjør det ikke deg lykkelig. Verre ennå, hvis de gjør noe super kult og du finner ut at du ikke var invitert, er det grunn til å være sur. Det er greit hvis de har overfladiske samtaler med andre "venner", men den seriøse snakket bør overlates til dere to.

# 6 Du prøver å se og snakke som dem. Når du har en mann som er forelsket, vil du se ut som dem, kle deg akkurat som dem, og snakk akkurat som dem. Hvorfor? Fordi det ikke er noe kulere enn din "det" fyr. Hvis du ikke kan date ham, kan du også være ham. [Les: Hvordan være en god venn]

# 7 Du kle deg når du vet at de kommer over. Hvis de kommer over for å henge ut og spille videospill, og du bruser og legger på noen Köln, kan det bare være et tegn på at du har en mann som er forelsket. Å prøve å se bra ut for en fyrs natt er ikke noe når det bare er gutter.

# 8 Du rengjør leiligheten din når de kommer forbi. Igjen, hvis du går utover mannens plikt til å imponere på en annen mann, kan det bare skrike mannens forelskelse. Gutter skal være ekkelt og ikke gi en dritt. Hvis du vanligvis er en av dem, men finner deg selv scurrying rundt for å plukke opp ting, knuser du det.

# 9 Du bryr deg hva de tenker på deg. En annen søt ting gutter gjør til hverandre, er å ringe dem ut, razzere dem og gjøre narr av hverandre. Hvis mannen din knuses sier noe til deg, og du får alt rumpa, så kan du vurdere at du har noen ganske spesielle følelser for noen.

# 10 Du finner deg selv plutselig rooting for sine idrettslag. Det er din plikt som mann å ha litt lojalitet mot et lag. Enten det er din høyskole idrettslag eller din hjemby, hvis du endrer laglojaliteten din på grunn av hva en annen mann liker, staver MAN CRUSH.

# 11 Du finner måter å se dem, som hele tiden. Å snakke på telefonen er ikke nok? Stalking er et stort tegn på en mann som er forelsket. Fortsett å kaste deg inn i sin gode tid, invitere deg selv på hver utflukt, eller bare dukke opp på huset eller forretningsstedet for å se om de vil "henge ut", er alle tegn på at du har en mann som er forelsket.

# 12 Du bekymrer deg litt om dine følelser for dem. Det faktum at du selv leser dette betyr at du enten mistenker at du har en mann, eller du er redd for at noen har en på deg. Det faktum at du anerkjenner at noe er litt "off", sier alt, mannen er forelsket. [Les: Liker en mann at jeg er homofil?]

# 13 Du foretrekker å være med dem over din super varme kjæreste eller ikke så varmt. Hvis du velger mannen din, knuse over jenta din, selv om jenta din blir overrasket, betyr det mer for deg enn damen i livet ditt.Det betyr to ting, enten du bør begynne å lete etter en ny hovedklemme eller du har en mann som er forelsket.

# 14 Du synes at du liker alt de gjør. Hvis selv den måten de puke etter at de hadde for mye å drikke, er det beste i verden, så kan du være i ferd med å miste en mann.

Gutter er ikke ment å like eller godkjenne alt andre gutter gjør, selv om som en venn du later til. Hvis du virkelig gjør det, kan du ha litt av en forelskelse.

# 15 Du bruker alle sine nye setninger som om det er en "ting". Ikke bare begynner du å snakke som din forelskelse, du to har ord som bare du vet, forstår og bruker. Hvis du har dine egne "fraser", så har jeg gode nyheter og dårlige nyheter. Den dårlige nyheten er at du sannsynligvis har en mann som er forelsket, den gode nyheten er at den kan bli returnert.

# 16 Du får vondt vondt når de vil gå ut med kjæresten sin. Hvis du ikke kan la dem få sin egen tid unna, spesielt med jenta de liker eller daterer, så staver det sjalu. Hvor kommer sjalusi fra? Vel, mannen din blir forelsket, selvfølgelig.

# 17 Du hater et tredje hjul … vanligvis fordi du ikke vet at du er den. Hei Dupree, våkne opp, kanskje du tror at mannen din vil ha deg der hele tiden, men enten har han ikke ballene til å fortelle at han ikke gjør det, eller kjæresten hans er for høflig for å fortelle deg at hun synes det er rart, og du må gå av. [Les: 12 overraskende og oppløftende fordeler med å være tredjehjulet]

# 18 Lukten av dem slår deg på. Ok, jeg får det, vi blir alle litt slått på når du går inn i en Abercrombie-butikk, men de er utformet slik. Hvis bare lukten av en fyr gjør din privatpersoner tingle, er det ikke normalt og kan bare stave C-R-U-S-H.

# 19 Du oppdager ikke bare, men komplimenterer deres nye frisyr. Denne er en no-brainer. Selv om du merker at en fyr har fått en ny frisyre, er det noe du holder på med deg selv. Og selv om du synes det ser fint ut, holder du det igjen for deg selv. [Les: The 60 bromandments: Bro kode regler hver mann burde leve av]

# 20 Du får hver runde. Hvis du får hver runde når du er ute med en fyr, står det en av to ting. Enten du er et verktøy * fordi du blir brukt *, eller du prøver å imponere dem ved å kaste penger rundt. Hvis det er sistnevnte, er det et tegn du bare kan være midt i en mann som er forelsket.

[Les: Platonisk forelskelse: Hva dette betyr og hvordan man fortsetter platonisk]

Den gode nyheten er at vi alle har knust på mennesker av samme kjønn. Ikke vær flau vi har alle vært i skoene dine før, så stopp freaking om det.

Populært emne