The Man Code: De 10 viktigste reglene for en gentleman

Innholdsfortegnelse:

The Man Code: De 10 viktigste reglene for en gentleman
The Man Code: De 10 viktigste reglene for en gentleman
Anonim

Søker etter et middel til å tøffe kvinnen din? Ditch "bad boy" vibes og i stedet ta opp disse 10 reglene for å være en moderne gentleman.

Noen jenter liker dem dårlige, noen som dem nerdy. Imidlertid er det en rase av en mann som for alltid vil ha et mykt sted i damernes hjerter: herren. Sann herrer, som noen damer klager, er en døende rase. Selv om det en gang var gullstandarden for å være en sann mann, er kunsten å være en gentleman, langsomt fading fra den moderne fyrens bevissthet. Å finne en ekte mann er da en sjelden godbit.

Nå, før du går ut og kjører på en fullblodshingst som et lite dramategn, er en sanne gentlems veier faktisk forskjellig fra hva Hollywood-tropene foreslår. Nei, du trenger ikke å kle seg som en dandy og sport en falsk britisk aksent, som om du kom rett fra en Jane Austen-roman. Å være en gentleman er noe du må streve for og ikke bør behandles som en handling, hvor du kan gå på og av karakter.

Hvordan være en moderne gentleman

Før du klager, å være en gentleman, har mange fordeler, foruten den vanlige imponerende bruden. Først trekker det folk til deg. Folk foretrekker en gentleman til en cad. For det andre legger det til karakter, noe som i stor grad kan øke sjansene dine for å bli forfremmet på jobb, samtidig som du respekterer dine kolleger og underordnede. Det er tre fugler med en stein. [Les: 12 Prince Sjarmerende egenskaper som får jenter til å svømme hele tiden]

# 1 Vær oppmerksom på hvordan du klær. En sann gentleman bærer klærne riktig i alle situasjoner; både i nærvær av hans bøllefamre og i nærvær av en dame. Nei, det betyr ikke at du må bruke alle pengene dine på signatur klær for å spike preppy utseende. Nøkkelen er å kle på passende og smakfullt.

Pass på at du ikke bruker ufitriske, skitne, flekkete eller svimlende klær. Ved å velge hva du skal bruke, bør du alltid vurdere om det er passende for anledningen, hvis det er behagelig, og hvis det får deg til å føle deg trygg. I den bestemte rekkefølge. Klær deg selv sløvt, selv i high-end, vil nye klær ikke gjøre mye forskjell.

# 2 Vedta god stilling. Stilling avslører mye om din personlighet, så det er tilrådelig for gutta å øve opprettholde riktig stilling. Herrer skal alltid stå rett, sitte ordentlig, og opprettholde en stabil gang når de går. Ikke bare ser det bra ut, det viser selvtillit og selvsikkerhet. En fyr som står hunched og går uheldig, kan oppfattes som ubesluttsom og usikker.

# 3 Alltid være høflig og respektfull når du snakker med en dame * eller til noen for den saks skyld *. Som Sir Colin â € œMr. Vetskjorta Darcy Firth selv sa, i den like gentlemaniske film Kingsman, "Manners gjør mannen." Dette viser at målet for en ekte gentleman er hvordan han behandler folkene rundt seg.

Ved å bruke "gentleman" fa'§ade i nærvær av en visuelt tiltalende dame, men å behandle resten av folkene rundt deg ellers, er det falsk herlighet. En ekte gentleman vil være høflig for alle, uavhengig av alder, kjønn eller fysisk utseende. [Les: 13 regler for etikett for den moderne gentleman]

# 4 Vær hensynsfull til din kvinnelige følgesvenn. Det være seg en søster, en medarbeider eller din date, alltid vær hensynsfull mot en kvinnelig følgesvenn. Du er alle kjent med de klassiske trekkene i gentlemanens håndbok:

A. Åpne dører. Ved å gå inn eller ut av en bygning, hold alltid døren åpen for din kvinnelige følgesvenn. Dette gjelder også når du kommer inn eller ut av et kjøretøy.

B. Stå opp for å hilse på en dame som nærmer deg når du sitter. Stå også opp når en dame unnskylder seg fra bordet.

C. Trekk stolen ut av en kvinnelig følgesvenn. Ikke glem å ta på seg kappen når hun setter seg ned.

D. Tilby hånden eller armen din. Din kvinnelige følgesvenn vil sette pris på armen når du går eller går opp trappen - spesielt når din følgesvenn er eldre.

E. Tilbyr å gå hjem. Hvis dette ikke er mulig, hil minst din kvinnelige følgesvenn en drosje etter en dato.

F. Når du bruker kollektivtransport, oppsett ditt sete. Gi din stol til en person som kanskje trenger det mer enn du gjør. Dette inkluderer damer, eldre og funksjonshemmede.

# 5 Husk språket ditt. Å være foulmouthed - spesielt i sosiale sammenkomster - gjør deg ikke kult i det hele tatt. Aldri sverge eller bruk uanstendig språk når du snakker med en dame. For å være trygg, bruk nøytrale ord i samtaler og bruk aldri ord som du ikke virkelig vet meningen med, bare for å få et godt inntrykk. En sann gentleman ville aldri gi opp forstyrrende historier og upassende kommentarer, selv i en uformell atmosfære. [Les: 15 enkle måter å være hyggelige og elskede av alle, uansett hvor du er]

# 6 Drikk aldri for mye eller bli full. Hvis du finner deg selv på en fin ball, og finn ut at de tjener en god årgang, aldri bli mer enn du kan håndtere. Å bli full, betyr at det er en sjanse for å bli slurvet etterpå, og du kan gjøre noe dumt eller upassende for andre partygoere. Sett deg for et glass eller to, ta sakte sip og nyt kvaliteten på væsken.

# 7 Alltid være i tide - hvis ikke ti minutter tidlig. Aldri, la aldri dagen din vente på deg.Det forventes at en gentleman kommer fram tidligere enn den vanlige tiden, for å gi deg tid til å forberede deg og gjøre noen siste øyeblikk preening.

# 8 Kompliment din dato. Gjør det til en vane å kompliment din date på hennes utseende, da hun nok tilbrakte mye tid på å se bra ut. Gjør dine komplimenter ekte, ikke langt hentet søtt-snakk. Hun kan ta det på en annen måte hvis du tar det for langt. [Les: 19 søte komplimenter for kvinner som vil få dem til å gå «www» |

# 9 Gjør meningsfull samtale. Små snakk er akseptabelt i de første ti minuttene. Da måtte samtalen ha blitt dypere og mer meningsfylt. Hvis du på en første dato prøver å stille spørsmål og starte samtalen. Dette vil gi inntrykk av at du virkelig er interessert i henne.

Aldri dominere samtalen ved å snakke mer. Øv aktiv lytting og god oppførsel ved å la datoen din slutte å snakke før du bidrar med din egen historie eller respons. [Les: 16 første tips og råd for å sjarmere datoen din på kort tid]

# 10 Vær forberedt på å betale for regningen i løpet av datoer. Selv om datoen din tilbyr å dele regningen, nekter du og insisterer på å betale. Å gjøre â € œforgotten lommebokâ € ruse er ungdommelig og skammelig, selv om du virkelig glemte lommeboken din. I dag kan det være tilfeller der datoen din vil insistere på at du deler regningen, men du kan nekte ved å foreslå at hun kan betale regningen neste dag. Dette er både gentlemanly og en god ruse for å komme til en annen dato.

[Les: Den riktige måten å være ridderlig - Koden for moderne ridning]

Å være en gentleman er en livslang oppgave; Bare menn som aktivt forfølger og legemliggjør gentlemanske egenskaper, vil høste fordelene ved å gjøre det. Forsøk aldri å falle som en gentleman, for kvinner er vanligvis i stand til å oppdage en ekte gentleman fra en falsk, som bare snakker seg inn i buksene hennes.

Populært emne