Mamas & Papas Urbo + Cybex Aton Travel System gjennomgang

Innhold

Godt utseende, nippy og kompakt system som er ideelt for mødre rundt i byen. Enkel å bruke og har en valgfri carrycot som kan brukes til overnatting over natten.

En slank, moderne og brukervennlig design med noen uvanlige funksjoner, som et lærhåndtak, som skiller det fra hverandre. Urbo er mye mer av et byresesystem, det er relativt lett og kompakt, men det sliter når du blir presset over tøffere terreng, så ikke en for landsturer (eller ujevn fortau) og suspensjonen er heller ikke bra.

Det er enkelt å bytte mellom barnevogn og bilsete, og chassiset er lett å kollapse og utfolde seg. Du kan trekke inn håndtaket når det er parkert for å spare plass, noe som er praktisk og UPF 50 + værbeskyttende hette gir god solbeskyttelse på sommerdager. Du kan også kjøpe en valgfri carrycot (£ 169) som kan brukes til en og annen overnatting, men Urbos sete kan ligge helt flatt til nyfødte. Aton bilsete er spesielt behagelig og godt laget. Alt i alt en zippy mid-priced modell som passer til et urbant miljø.

Se flere reisesystemer

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar