Mamas & Papas Pixi Highchair Review

En kompakt, lett og stilig modell som er ideell for mindre boliger og turer unna. Lett å lagre, hold deg ren og kommer til en god pris også.

Dette er definitivt verdt en titt hvis du er ute etter en smart, moderne barnestol som ikke kommer med en heftig prislapp. Den er perfekt for mindre boliger, da den brettes ned til bare 18 cm bred, og det er også enkelt å holde rent med noen få kroker og kanter for mat å sitte fast i. Du kan fjerne selen og pop den i vaskemaskinen og sikkerhetsstangen kan fjernes når babyen din blir en pjokk.

Setet er veldig komfortabelt med en romslig skuffe (komplett med koppholder) som foldes ned kompakt for oppbevaring, og den kan også fjernes helt hvis du vil at babyen din skal spise på bordet med deg. Pixi er bra for yngre babyer som de er godt støttet og også for å reise, da det er så lett. Den eneste ulempen er at det mangler justerbarhet av noen modeller og setet virker ganske lavt.

Skuffen er flyttbar for enkel oppbevaring når det ikke trengs, noe som gjør det mulig å plassere denne barnestolen helt opp til spisebordet ditt - ideelt for å involvere barnet ditt i måltider. Det tørkbare stoffet er lett å rengjøre, og koppholderen er nyttig. Den er frittstående når den er brettet, noe som er bra for lagring mellom bruk.

Testet av Tami Anderson, 33, mamma til Edith, seks måneder. Hun sier:

Denne er ganske tung, men lett å sette opp. Brettet er en god størrelse, men det føles spinkelt, som om det kan komme seg hvis du lurer på det for tungt. Den når ikke ganske nær nok til Edith, så mat faller inn i gapet, som er rotete. Kanskje denne passer bedre til eldre barn. Edith så ikke særlig behagelig ut i det. Det tar opp minimal plass når den er brettet.

Testet av Sarah Smith, 36, mamma til Ralph, 12 måneder. Hun sier:

Jeg fant dette lett å montere og jeg trengte knapt instruksjonene. Den har et stort sete som holder i årevis. Du kan ikke justere fotstøtten, men det betydde at Ralph satt lykkelig for lenge nok for meg å rydde opp etter måltider. Den flyttbare skuffen er nyttig og enkel å rengjøre. Det var ingen flekker, selv etter bolognese. Det er god verdi og tar ikke opp mye plass.

Testet av Baccara Gallacher, 22, mamma til Indie, 21 måneder. Hun sier:

Lett min favoritt stol. Indie erklærte at dette var "pent og behagelig", og den eneste andre tingen hun kaller skjegg, er vår minne skum madrass, så det sier noe! Jeg elsker den praktiske, men stilige designen og fargestoffet. Det er lett å rengjøre og komprimere når det er lagret. Hva mer kan du ønske deg? Prislappen er bare glasur på kaken.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar