Mamas og Papas har sitt eget Peaky Blinders barnevifte og det er SERIOUSLY søtt

Ved bestilling av Peaky Blinders, bør babyen din settes i ingenting mindre enn en tweed tredelt dress og flat cap. Men hvis du trodde det kan være vanskelig å sette din nyfødte ut i viktoriansk tid, tenk igjen, da Mamas og Papas har brakt ut en rekkevidde som ser ut som om den kommer rett fra 1919 Birmingham.

Vi har håndplukket favorittstykkene våre her:

Tweed Mock Wasitcoat alt-i-ett, £ 25, Mamas og Papas

Hvordan Tommy Shelby er denne lille alt i ett? Denne 100% bomullsdrakten er super søt, og har en vevdimme, innbygget bue og en knappåpning for enkel forandring. Tilgjengelig i størrelser fra nyfødte til 9-12 måneder.

Tweed Flat Cap, £ 12, Mamas og Papas

Fordi Peaky Blinders ikke ville ha sitt navn uten deres luer, legg til denne søte, små tweed flat-hetten til din totes samling. Beskrivelsen lyder 'denne tweed flate hetten legger til slutt på sin spesielle antrekk' og er tilgjengelig i størrelser fra 0-3 måneder til 3-4 år. Hatten er også tilgjengelig i marineblå.

Tweed Bukser, 19,00 £, Mamas og Papas

Fortsett med tweed-temaet, legg til et snev av retro glamour i babyens garderobe med disse små buksene. Tilgjengelig i størrelser fra 0-3 måneder til 3-4 år.

Brun Lace Up Shoes, £ 19, Mamas og Papas

Selvfølgelig er det ingen klær uten skoene. Disse små skoene er kanskje ikke praktiske, men er et flott tilbehør for å fullføre antrekk. Tilgjengelig i størrelser fra 0-3 måneder til 12-18 måneder.

Mock Braces Romper, £ 25.00, Mamas og Papas

Hvis brun tweed ikke er din ting, sjekk ut denne søte lille romperen, med mock braces og en bue for å fullføre utseendet. Tilgjengelig i størrelser fra nyfødte til 9-12 måneder

Vær rett tilbake, vi bestiller bare hele spekteret!

Les neste: Asda har lansert en rekke baby Disney kostymer, og de er så søte

Les neste: Regnbuen baby klær du trenger å se

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar