MAM Trainer Cup Review

Et øyeblikk:

Vårt panel av mum testere elsket MAM Trainer Cup, med sin iøynefallende design, grippy håndtak og non-spill teat. En standout-funksjon er målingene oppover på koppen, slik at du kan holde styr på babyens væskeinntak gjennom dagen.

Hva de sier:

"MAM Trainer Bottle er en trainer kopp med ikke-spill soft tut og håndtak. Den myke spenen hjelper med overgangen fra bryst eller flaske til kopp, og ekstra små håndtak er designet for babyens hender og er lette å holde. Den har en bred åpning for enkel fylling og rengjøring og har en kapasitet på 220ml / 8oz. "

Testet av mamma Mhari Kerr for Mor & Baby-priser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Denne flasken tillater babyer å drikke for seg selv og er veldig pålitelig. I min erfaring holder væsken seg sikkert inni og det har ikke vært katastrofer. Det er også lett for små hender å holde, pluss det er lett å rengjøre! Designet er veldig fint, det er mer interessant enn en vanlig, vanlig sippy kopp. Flasken har unser skrevet på siden, slik at du kan holde styr på hvor mye væske babyen tar, noe som er veldig praktisk.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Produktet er veldig enkelt å bruke, bare gi det til baby, og du kan stole på at det ikke kommer noen spill eller ulykker. Det jeg elsker er at det gir babyen en følelse av uavhengighet, samtidig som jeg tillater meg å fortsette med andre ting uten å bekymre deg. Baby elsker å kunne drikke av seg selv uten å bli håndtert av meg, han kan gå tilbake til det når han føler seg som den.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ja, jeg ville velge dette produktet, hovedsakelig på grunn av sin unike og iøynefallende design, noe som gjør at babyen min vil hente den opp. Det eneste lille problemet er at babyen min liker å bite i stedet for å suge spenen, og derfor blir det vanskelig å få væsken ut. Hvis det var en måte å endre materialets konsistens til å være mindre vanskelig og bitt-stand, ville det være bra!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Når spenen er bitt, kommer all væske ut, noe som gjør at babyen min spytter. Jeg antar at dette er et vanlig problem som babyer begynner å låses. Dette kan kanskje bli vurdert i fremtiden når MAM design spiser for fremtidige flasker.

Testet av mamma Caitlin Kelly for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Ja, jeg vil absolutt anbefale dette til en venn og familie, da utformingen av flasken gjorde det enkelt for min sønn å drikke uten risiko for kvelning. Det som er flott er at du kan snu flasken på hovedet og ingen væske lekker ut, noe som gjør måltidene mye mindre rotete! Flasken er også veldig lett å rengjøre.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg har kjøpt mange sippy kopper for min sønn for å begynne å spenne og funnet ut at de alle pleide å lekke, eller han begynte å kvele på vannet da det kom ut så fort. Et annet problem var at han ikke kunne gripe koppen lett, men siden du brukte dette produktet, har alle disse problemene blitt løst! Lykkelig baby, lykkelig mamma.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ja, jeg ville absolutt velge dette produktet som det var en stor hjelp i vår avspenningsprosess! Det er godt designet, lett å ta tak i, en fin design og oppfordrer babyen min til å drikke på egen hånd! Jeg vil sikkert kjøpe flere MAM produkter som de ikke er altfor priset heller.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg kunne endre en ting om dette produktet, ville jeg gjøre det litt billigere og bytte håndtaket for å gjøre det litt større for babyen å gripe. Ellers er det flott!

Testet av mamma Georgina Leggett for Mor & Baby utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil absolutt anbefale dette produktet til andre mødre som jeg har fått så bra med det, det er lett å ta fra hverandre og vaske og enda enklere for små hender å bruke og holde. Det gjør akkurat hva det står det står på tinnet! I min erfaring lekket det ikke, noe som var bra da andre bjelker har spilt over alt i fortiden.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet har helt forandret livet mitt og gjort alt så mye lettere! Min 16 måneder gamle gutt ville ikke godta noen beger jeg satt foran ham, han ville bare gå tilbake til sin flaske, men han elsker denne MAM Trainer Cup! Nå drar han ut av det ikke noe problem.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville mest definitivt velge dette begeret over alle andre - jeg elsket det så mye at jeg skal kjøpe min tvillingjente to flere. Jeg elsker absolutt det faktum at lokket er en målekopp og aldri har sett noe lignende på markedet.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg vil at det skal være flere fargevalg for begeret da jeg har tre barn som kjemper over hvem er hvem. Kanskje begeret kunne ha et større håndtak som min sønn hadde problemer med å få fingrene gjennom håndtakene.

Testet av mamma Samantha Kirby for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale denne flasken som jeg elsket den fargerike designen og formen på flasken. Den passer lett i skiftende poser og lekker ikke, forutsatt at lokket er riktig montert. Det har en stor mengde væske som er flott hvis ute for dagen! Produktet er veldig enkelt å rengjøre og lett å lagre mens du er hjemme.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet gjør livet enklere som en gang min sønn grep å bruke spenen på seks og en halv måned, det tillot meg å bære en stor mengde væske ut med meg.De klare målingene på flaskenes side betyr at jeg kan sjekke hvor mye han har hatt å drikke, og de viser ingen side av fading i motsetning til noen andre flasker. Jeg finner spenen mye lettere å rengjøre også da den er bredere.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror ikke jeg ville velge dette produktet over alle andre på markedet, da min sønn finner spenen ganske stor for munnen hans. Vi fant også toppen veldig fidgety når skru på den. På plussiden, da flasken er ganske høy, passer den lett i barnestolens holder, da håndtakene ikke kommer i veien. Et annet pluss er mengden flytende flasken holder, noe som kommer til bruk spesielt i varmt vær.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville forbedre dette produktet ved å redusere spenstørrelsen. Jeg tenker på en baby som overgår fra en flaske til en patte, denne størrelsen er litt for stor. Kanskje forskjellige størrelsesspanner kunne opprettes for å la barnet sakte overgå til større.

Testet av mamma Amy Knight for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil definitivt anbefale denne koppen til venner og familie og har allerede gjort det. Den lille designen er flott og min datter synes å like det. Jeg bruker dette som vannkopp og det fungerer så bra!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet gjør livet mitt lettere, da datteren min nå kan gi seg selv med denne lille koppen, som frigjør meg for å gjøre alle de andre jobbene jeg må gjøre. Selv om denne koppen ser annerledes ut enn sine melkflasker, tok hun med det samme, som er testamente til kvaliteten på produktet! Designet er veldig søtt og håndtakene er den perfekte størrelsen.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ja, jeg tror jeg ville velge dette produktet over andre på markedet. Designet er veldig fargerikt og girly (vi bruker den rosa) og det er fint og stort, noe som gjør det mulig for mindre etterfylling. Jeg tror dette burde vinne som det er akkurat det det står, en cup trener! Datteren min elsker det og ser alle vokst opp og stolt av seg selv når hun drikker vannet hennes.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville ikke endre noe spesielt, da dette har vært et perfekt lite hjelpemiddel for å få datteren min til å drikke fra en kopp.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar