MAM Electric Steriliser og Express Warmer Review

Et øyeblikk:

Denne klare alt i ett produkt gjør livet enklere - sparer plass på kjøkkenet og penger i det lange løp. Rask å montere med klare instruksjoner, dette er perfekt for multi-tasking super mamma som kunne gjøre med en hjelpende hånd!

Hva de sier:

"Denne innovasjonen fra MAM har seks verdifulle funksjoner, alt i ett produkt. Glem å måtte investere og lagre en sterilisator og en flaskevarmer separat, bare velg MAM for alle dine behov. Denne kompakte enheten, i trendig grå, kan brukes til enten elektrisk eller mikrobølge sterilisering, holde gjenstander steril i opptil 48 timer. Det er også fire forskjellige oppvarmingsfunksjoner fra ekspress til mild oppvarming, avrimning og en smart, varm funksjon, perfekt for brystmelk eller formel. Det er ikke bare multifunksjonelt, men det varmes opp raskere enn noe annet produkt på markedet også! "

Testet av mamma Michelle Walsh for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette til en medmor som det er ganske enkelt å bruke når det er blitt samlet. Det er også praktisk å reise som det konverterer til en mikrobølge sterilisator som er praktisk. Denne spesielle sterilisatoren tar opp mindre motrom, så det er mye bedre enn de mest omfattende produktene som er tilgjengelige på markedet!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet gjør livet mitt lettere som en mamma, da sønns flasker steriliserer mye raskere enn de gjør i Tommee Tippee sterilisatoren jeg tidligere hadde, så det er flott for når du trenger en nødflaske. Steriliseringssyklusen tok bare syv minutter.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror dette produktet skal vinne da det er veldig kompakt, det er stilig og brukervennlig. Jeg må si det er ganske vanskelig å bruke, men jeg synes at attraksjonen til dette produktet er fart over praktisk, noe som er nøkkelen til en multitasking mamma.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville endre størrelsen på steriliseringsskålen og gjøre den større, slik at jeg kunne sterilisere mer på samme tid. Ellers er dette et flott produkt!

Testet av mamma Danielle Bedford for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale det som det er et flott plassbesparende produkt. Designet har blitt grundig gjennomtenkt og er genialt. Den beste funksjonen, etter min mening, er det faktum at produktet enkelt skifter fra sterilisator til matvarmer. Det er et produkt som jeg ikke hadde skjønt jeg trengte, men det er definitivt bedre fôringstid i familien vår.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet gjør livet enklere da du egentlig får flere produkter i ett. Jeg pleier å bruke selv-steriliserende MAM-flasker, men siden jeg har oppdaget dette produktet, har jeg lett å sterilisere fire flasker og flere sømmer på en gang, noe som sparer tid! Vi har nylig begynt å avta vår baby og så finner jeg også flasken / matvarmeren en flott funksjon. Det har absolutt tatt angsten fra avriming og oppvarming for meg.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge dette produktet over lignende produkter på markedet. For det første fordi MAM er et pålitelig merke i vårt husholdning og vi bruker allerede mange av sine produkter. For det andre er designen perfekt for de som har lite plass på kjøkkenet, og til slutt for brukbarheten av produktet. Instruksjonene er veldig enkle å forstå. Jeg hadde sterilisatoren går innen fem minutter og det samme for matvarmeren.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville bare endre tongs som de er små og litt upraktiske å bruke. Jeg vil foreslå å gi tang med et lengre håndtak. Ellers ble produktet utformet tilsvarende og gikk bra sammen med familien min!

Testet av mamma Katrina Hall for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet til andre mødre, da det er praktisk å ha både en sterilisator og varmere i ett og å ha et produkt som tar opp lite plass på kjøkkenet ditt. Dette sparer virkelig penger i det lange løp! Kvaliteten på produktet virker også høy, og jeg forventer at det vil vare lenge.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet gjør livet mitt lettere som en mamma fordi den er så multifunksjonell - jeg kan bruke den enten som en elektrisk eller mikrobølge sterilisator, noe som betyr at jeg kan ta med det til besteforeldre eller på ferie. Faktumet det steriliserer på mindre enn ti minutter betyr at jeg ikke trenger å vente med en skrikende baby på de dagene jeg glemmer å pre-sterilisere flasker. Livsredder!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Selv om jeg virkelig likte dette produktet, foretrekker jeg fortsatt min Milton kaldvannsterilisator som jeg finner det lettere å bruke. Du kan bare legge til flasker hele dagen og trenger ikke å faff med knapper. Men jeg vil likevel anbefale MAM-produktet!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville gjøre det litt større, slik at jeg kunne kramme inn enda flere flasker og tenner, for øyeblikket er det ikke nok plass til dem alle.

Testet av mamma Zara Perkins for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Ja, det er god kvalitet og nydelig farge. "Keep warm" -funksjonen er fantastisk for å holde babyens flaske varm, hvis datteren min ikke er helt klar for det ennå. Det er også veldig raskt og enkelt å sterilisere, alt gjort innen syv minutter.Det er definitivt et alt-i-ett-produkt, slik at du ikke trenger alle slags forskjellige stykker utstyr for å få det til å fungere.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Denne sterilisatoren gjør livet mitt enklere som det gjør jobben så fort. Det er også en så god kompakt størrelse i forhold til andre jeg har sett. Jeg har ikke vært i stand til å bruke matvarmerfunksjonen ennå, da datteren min bare er fire måneder gammel, men det ser ut til å være en god ide som vil være nyttig for avriming. Dette MAM-produktet er så god kvalitet, det er det beste!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Kvaliteten på dette produktet er så mye bedre enn andre på markedet, jeg skulle ønske det hadde blitt utgitt tidligere. Det bør definitivt vinne! Jeg elsker hvordan det varmes opp flasker om et par minutter, og kan holde dem varme i opptil 45 minutter. Jeg har ikke sett noen annen sterilisator som har denne funksjonen!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Ingenting, det er flott!

Testet av mamma Laura Wilson for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale MAM elektrisk sterilisator og varmere fordi det er alt du trenger i ett produkt. Den beste funksjonen er "opphold varm" -funksjonen som jeg kan sette en flaske på varme og hvis min masete baby har forandret seg, så vet jeg at det vil holde seg varmt til hun er klar for det. Da jeg tok den ut, var flasken alltid den perfekte temperaturen. Det er også i stand til å tine og varme baby mat raskt, så du trenger ikke å gå på gammeldags måte og plassere den i kokende vann i flere timer! Kunne ikke være lykkeligere med dette produktet.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette gjør livet som en mamma lettere som du ikke er oversvømt av babygriller, dette produktet dreper noen få fugler med en stein. Jeg har tidligere hatt en mikrobølge sterilisator, elektrisk sterilisator, prep maskin og flaske varmere - så kjøkkenet mitt var overkjørt. Dette er så kompakt, det er perfekt.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Dette produktet fortjener absolutt anerkjennelse for sin oppfinnsomhet ved å kunne gjøre så mange forskjellige ting. Jeg er så fornøyd med det og føler at jeg har kjøkkenet mitt tilbake!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste jeg vil bytte om dette produktet er instruksjonene for flaskeoppvarming. Jeg tror de trenger oppdatering fordi jeg trengte å bruke mer vann enn beløpet som ble foreslått. Men jeg kan ikke utsette selve produktet selv, det er ganske enkelt det mest nyttige babyproduktet jeg noensinne har prøvd.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar