Mann Kroppsspråk: 24 Subtile Cues å umiddelbart lese hans tanker

Å lese mannlig kroppsspråk kan være vanskelig, men er nøkkelen til å finne ut hvordan han føler seg. Her er 24 eksempler på mannlig kroppsspråk og hva de betyr for deg.

Når du ser en søt fyr på tvers av en bar, har du en kjærlighet på noen på jobben, den hottie du kjøper kaffe fra hver morgen, eller du ser en venn annerledes ut og vil vite om de føler det samme, leser mannlig kroppsspråk er avgjørende .

Menn uttrykker ikke sine følelser så vel som kvinner. Noen ganger hvis en fyr liker deg, vil han ikke komme rett ut og si det. I stedet må du se etter mer subtile tegn for å hjelpe deg med å tyde nøyaktig hvordan han føler om deg og gi deg det grønne lyset for å gjøre et trekk.

Nøklene til å lese mannlig kroppsspråk

Åpenbart virker forskjellige menn og reagerer på forskjellige måter når de viser en jente som de liker henne. Imidlertid leter han etter telltale tegn i måten han handler og snakker når han er rundt, gir deg ledetråder om han har hots for deg eller bare er vennlig. Kanskje er han ikke engang interessert i det hele tatt.

Vi finner alle det litt nervøs hvis vi liker utseendet til noen eller har følelser om dem, men er ikke sikre på hvordan de føler seg i retur. Så neste gang du er i den overfylte baren og se en fyr som tar fancy eller prøver å flørte med det flotte barista-lete etter disse 24 mannlige kroppstegnene. Og forstå hvordan du leser dem for å hjelpe deg med å finne ut nøyaktig hvordan han føler!

# 1 Masse øyekontakt. Hvis han fortsetter å stirre på deg og ser deg i øyet, er dette et tegn han er interessert i, tiltrukket av deg og trygg på hvordan han føler. Å holde blikket ditt tyder på selvtillit - og selvtillit kan være veldig attraktivt. Han vil at du skal vite at han liker deg og ønsker deg velkommen til å gjøre et trekk. [Les: Hvordan bruke øyekontakt når du flirter]

# 2 Børste hånden din. Bør du hånden forsiktig, "ved et uhell" skyver beinet opp ved siden av din, eller noen lys fysisk kontakt viser at han liker deg. Han ønsker ikke å gjøre det for åpenbart enda ennå, og venter på å se hvordan du vil svare. Hvis du liker ham, så er det en god ide å gjøre det straks tilbake. [Les: Hvordan få en sjenert fyr å spørre deg ut]

# 3 Går rødt. Går han rødt når han ser deg eller snakker til deg? Velsigne ham. Du gjør selvfølgelig ham ganske nervøs. Dette er et godt tegn på at han liker deg, og når du er i rommet, kan han ikke helt komme seg sammen.

# 4 Sammenlegger armene eller krysser bena hans. Folding armene og krysser beina hans er ganske defensiv. Han beskytter seg selv. Hvis han gjør dette mye, kan det være et tegn han er bare nervøs og føler seg sårbar foran deg, men også et tegn han prøver å sette deg av og lukke deg ut.

# 5 Smilende. Smiler på deg er et av de klareste og mest åpenbare tegnene han liker og nyter din bedrift, så se etter et blunk av de pearly hvite!

# 6 Ruffling håret hans. Ruffling, omarrangering, eller bare å spille med håret hans er et godt tegn. Det viser at han er interessert i deg og flirter med deg.

# 7 Unngå øyekontakt. Hvis han nekter å se deg i øyet, kan det være at han bare finner deg for damn vakker å se på. Fortsatt mangel på øyekontakt antyder imidlertid mangel på interesse. Med mindre du vet at han er den supernordiske typen, ser han om rommet i stedet for deg, det kan tyde på at han helst vil være andre steder.

# 8 Shrugging hans skuldre. Shrugging hans skuldre antyder at han ikke vet hvordan han føler. Han kan være litt forvirret og usikker på hans følelser for deg. Det er litt avvisende også. Han er ikke fullt engasjert i det du sier eller din samtale. Det er absolutt et advarselsskilt å se etter. [Les: Hvordan hjelpe en passiv aggressiv mann å slutte å spille spill med deg]

# 9 Fidgeting. Fyser han mye når han er rundt deg? Igjen, dette har et par betydninger. Fidgeting med ting kan bare være å forsøke å distrahere seg fra hvor nervøs du gjør ham, men det innebærer også mangel på interesse, spesielt hvis han fortsetter å leke med sin telefon.

# 10 Å heve øyenbrynene sine. Et blink av øyenbrynene er et flørtende og selvsikker tegn på at han synes du er attraktiv og ønsker velkommen en samtale med deg.

# 11 Deler hans lepper. I pause i samtalen, studer hans munn. Blir hans lepper litt fra hverandre når han snakker til deg? Hvis så ta dette som et godt tegn, er han tiltrukket av deg.

# 12 Nesebor flare. Neseborflaring er en annen veldig subtil indikator på tiltrekning. Hold øye med dette. Prøv å ikke gjøre det for åpenbart skjønt!

# 13 Stroking hans slips. Stroking hans slips er et annet flørtende mannlig kroppsspråk tegn. Han berører seg, foreslår at han vil at du skal gjøre det samme for ham. [Les: De vitenskapsbaserte sporene du trenger å vite om en fyr liker deg sikkert]

# 14 Stå opp rett. Står han opp rett og ser så høy og mannlig som mulig når han snakker til deg? Dette viser at han prøver å se attraktivt og trygg på deg - et veldig godt tegn.

# 15 Fiddling med sokkene og trekke dem opp. Fiddling med sokkene og trekke dem opp, indikerer at han forverrer for deg. Du gjør ham nervøs, så han sjekker at han ser presentabel for deg også!

# 16 Knapper og unbuttoning hans skjorte eller jakke. Hvis han gjør dette, er han ganske suggestiv, avslører et lite kjøtt, blir avslappet.Han er også usikker på om han fortsetter å slå dem opp igjen, noe som tyder på at han liker deg, og du får ham til å føle alt fluttery inni!

# 17 hender på hofter. Den klassiske kraften pose-han prøver å vise deg hvor veldig mannlig han er!

# 18 Berør ansiktet hans. Hvis han berører ansiktet mye når han snakker til deg, er dette en indikator på at han liker deg og flirter.

# 19 Drikker sin drikke raskt. Når du møter ham neste gang, legger du merke til hvor fort han banker tilbake disse drikkene. Det er ikke nødvendigvis fordi han vil ha noe nederlandsk mot. Snarere kan han være nervøs for noen stillhet i samtalen mellom dere begge, så han drikker når det er en dumpe. Hvis han ikke bestiller en annen, kan han bare være desperat å komme seg ut av det. [Les: 17 tegn han liker deg mer enn en venn og ønsker å spørre deg ut]

# 20 Perching på kanten av setet sitt. Hvis han legger seg på kanten av sitt sete når han er med deg, viser han at han ønsker å komme så nær deg som mulig. Sammen med å lene seg inn når han snakker, og du vet at du er på en vinner.

# 21 Vende bort fra deg. Hvordan posisjonerer han kroppen når du er sammen? Hvis han vender seg bort fra deg, er dette et tegn han er ikke interessert i.

# 22 Guiding deg mens du går. Hvis han legger hånden på ryggen når han går et sted, er han beskyttende og flørtende.

# 23 Stamming. Stuttering når han snakker er et tegn du gjør ham nervøs fordi han liker deg mye! [Les: Tegn en fyr liker deg, men er usikker på hva du skal gjøre]

# 24 Å miste tråden i samtalen. Men hvis han fortsetter å miste oversikten over hva han sier, er dette ikke et så godt tegn. Det antyder at han ikke betaler mye oppmerksomhet til deg.

Disse 24 mannlige kroppssprogene er flotte å se etter og tydelig angi om han er interessert i deg eller ikke.

[Les: Dekoder kroppsspråket hans for å vite sikkert om han liker deg]

Neste gang du vil vite hvordan du leser mannlig kroppsspråk, hold øynene og ørnene åpne. Vær oppmerksom på hans bevegelser, bevegelser og ord, og du vil snart finne ut nøyaktig hvordan han føler seg!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar