Å gjøre tid for å gjøre kjærligheten lett

Med travle timeplaner og tonnevis av andre prioriteringer går sex og intimitet lenger ned på listen over ting å gjøre. Men det behøver ikke å være slik!

Etter å ha vært i et forhold i lang tid, begynner mange par å klage at de ikke har nok sex lenger. De klandrer arbeid, har barn eller har ikke stasjonen til å hoppe på partnerens bones. Hvis du har det samme problemet, er det hva du kan gjøre for å rette opp det.

Hvis du ser på undersøkelsen om intimitet mellom par, klager et flertall av dem at deres forhold forverres på grunn av mangel på sex. Det gode ved det er at disse menneskene er klar over problemet. Når du har identifisert årsaken til problemet i forholdet ditt, kan du begynne å ta skritt for å rette opp problemet. [Les: 20 seksuelle problemer som er enkle å unngå]

Hvorfor slutter folk å ha sex?

Når du er i et langsiktig forhold, er det en stor sjanse for at du og din partner kan bli selvtilfreds når det gjelder kjærlighet og intimitet. Det betyr ikke at dine følelser er mindre. Det betyr bare at du og din partner sjelden kommer i kontakt med dine følelser mot hverandre, i motsetning til måten du gjorde da du først begynte å se hverandre. Så hvorfor skjer disse tingene?

#1 gang. Noen ganger er det bare ikke nok av det. Når du først begynte å se hverandre, var du og din partner teoretisk på en frist. Du trengte å tilbringe så mye tid med hverandre og uttrykke dere fullt ut, før dere begge ga opp ideen om et forhold.

Nå som du er begge forpliktet til hverandre, har du hele tiden i verden å gjøre de tingene du legger til side mens du var dating. Ulempen er at du begynte å prioritere de verdslige tingene, fordi du følte deg trygg nok med partneren din til å gjøre unna forutsetningene for å være i et forhold som intimitet og sex.

# 2 arbeid. Dette er den vanligste grunnen til at par begynner å avstå fra sex og intimitet. Din jobb er din inntektskilde, og det gir deg mulighet til å gi deg selv og din familie. Mesteparten av tiden kan det ikke betraktes som en unnskyldning. Det er bare sannheten.

Din jobb kan være utmattende, og det forhindrer deg i å ha nok tid til å koble med din partner. Bortsett fra det, en person som alltid er opptatt av arbeid - selv når de har fritid - kan glemme partnerens behov, fordi de helst vil prioritere sin karriere.

# 3 barn. Å ha barn bør ikke nødvendigvis hindre et par fra å holde intimiteten i live i deres forhold. Imidlertid kan ansvaret noen ganger være for mye for begge foreldres energi. På slutten av dagen blir deres utmattelse bedre av dem. Dette betyr at en hvilken som helst "normal tid" er et høydepunkt. [Les: 7 tips for å gjenopplive ditt sexliv etter å ha en baby]

# 4 Manglende tilkobling. Utvidende forhold er de eneste grunnene til at to personer glemmer å være intime. Noen ganger ligger problemet med folket selv. Hvis to personer vokser fra hverandre, kan du satse på at noe slags intimitet ikke kan oppnås. Det kan skyldes hyppige slagsmål, mangel på oppmerksomhet eller bare forsvinden av dine følelser mot hverandre.

Hvordan kan du ta tilbake intimiteten?

Når du tenker over det faktum at du trenger å bringe tilbake intimitet i et forhold, begynner du å tenke at du og partneren din blir et gammelt par. Prøv å legge det ut av tankene dine, fordi det er mange gamle par som har mer intimitet i forhold enn barn i disse dager. Dette er deres hemmelighet:

# 1 Kommunikasjon. En måte å bringe tilbake intimiteten i forholdet ditt er for deg og din partner å erkjenne at den er forsvunnet. Du kan gjøre dette ved å kommunisere med hverandre. Snakk med hverandre om dine følelser og hvordan du begge kan finne en måte å løse problemet på. [Les: 12 ting par kan snakke om å bli nærmere]

# 2 Tilbringe tid sammen. Du kan ikke få tilbake intimiteten i et forhold, hvis du ikke bruker tid med hverandre. Du må lage tid uansett hvor vanskelig det er. Spis frokost sammen, dusj sammen eller del en bil på vei til jobb. Du kan alltid finne en måte å gjøre dette på, og når du gjør det, kan du endelig kommunisere og danne forbindelsen du mistet underveis. [Les: 10 måter å reignite gnisten i forholdet ditt]

# 3 Få litt plass. Bortsett fra å tilbringe så mye tid sammen som mulig, må du og din partner gi hverandre plass også. En natt unna hverandre kan gjøre trikset. Tilbring tid med dine respektive venner, og se hvor mye du vil savne hverandre etter.

Hvordan kan du gjøre tid til å ha sex?

Å få tilbake intimiteten i et forhold vil ikke være lett, hvis du og din partner ikke kommer til å forbinde på et primalt nivå. Sex er et medium du kan bruke til å danne dypere obligasjoner med partneren din. Når du skjønner at du ikke har hatt mye sex på en stund, må du ta deg tid til det, uansett hva det krever.

# 1 Quickies. Noen avskyer quickies på grunn av at de sjelden går av med det. Problemet ligger i din manglende evne til å koble deg til din partner. En quickie er bare en raskere måte å nå klimakset ditt. Hvis en av dere ikke klarer å, ikke gi opp. Finn måter å gi din partner den glede de fortjener, selv om det er bare noen få minutter.

# 2 Planlagte økter. Det kan høres upersonlig, men det burde ikke være tilfelle. Du kan ikke ignorere prioriteringene dine bare for sex, men du kan snike det inn når muligheten tillater det. Du kan prøve å frigjøre en natt hver uke for å prøve å ha det gøy mellom arkene. Prøv å innlemme den i rutinen din. Til slutt, kan du finne dere selv å begynne å gjenvinne den tapte gnisten.

# 3 Offentlige steder. Dette er ikke for svakhjertet. Dette er også ulovlig på de fleste steder, men en balkong på et høyhus eller en privat garasje bør være tilstrekkelig. Enhver plassering som kan opphisse sansene dine er et godt valg. Bare vær sikker på at ingen er rundt, og at du ikke kommer i trøbbel for det. [Les: 7 eventyrlige steder å ha sex i]

# 4 ferier. I likhet med planlagte sesjoner kan ferier være den viktigste tiden for deg og din partner å ha sex. Og mye av det. En ferie er ikke bare en overnattingstur. Du kan gå av jobb i minst tre dager. Det er mer enn nok for deg og din partner til å hente seg opp i et tropisk sted for å utforske hverandres kropper, til det er på tide å komme tilbake til den virkelige verden. Selv om det er kort tid for deg og din partner å koble til, vil det mer enn gjøre opp for de øyeblikkene du mistet før turen. [Les: 10 grunner du bør vurdere en sexferie for å gjenopplive intimitet]

Intimitet hjelper parene til å vokse. Sex er ikke det eneste verktøyet for intimitet, men det følger med pakken. Når du føler at du og din partner mister den gnisten du pleide å dele, husk at du alltid kan finne en måte å bringe den tilbake. Enten det er gjennom å snakke, ser på tv sammen eller bare sitter stille mens du holder hverandres hender - en hvilken som helst del av kjærlighet du deler, kan i stor grad øke din intimitet mot hverandre.

Selv om intimitet kanskje ikke virker så viktig som å betale regninger eller ta vare på barna, gjør det forholdet ditt verdt å hylle. Det kan ikke vise akkurat nå, men redusert intimitet kan føre til dårligere forhold i fremtiden.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar