Gjør din drømmesjobb til virkelighet i 2016

Selv med en LinkedIn-profil, sunn CV og "fremragende mellommenneskelige ferdigheter", er det tøft skiftende jobber. Og det er ingenting å gjøre med å være underkvalifisert - ifølge Office for National Statistics, står 47% av kandidatene fast i arbeidsområder de ikke vil være i.

Hvis du gleder deg til juleferien litt for mye, gjør 2016 året da du faktisk kommer ut av jobben du hater. Men hvordan å gjøre det? Det er så mye om mentaliteten din som om fysisk avfyring av CVer. Vi spurte Richard Alderson, grunnlegger av sysselsettingstjenesten Careershifters, hvordan du kan komme frem til drømmesøkspakken i 2016.

Stopp stønn

"De fleste gutta tilbringer sin tid, bare kaster på puben og gjør ingenting om det," sier Alderson. "Slå den negativiteten inn i en tro på at du vil gå videre til større og bedre ting." Som Winston Churchill sa: "Pessimisten ser vanskeligheten i enhver anledning, en optimist ser muligheten i alle vanskeligheter. "

Utvid nettet

Selv om du har et godt bilde av ditt perfekte yrke, lønner det seg å være mottakelig for nye ideer. "Ta en kveldsklasse, gjør en innsats for å møte mennesker, eller skygge noen hvis jobb du finner interessant," sier Alderson. Sjansen er at du vil oppdage karrierer du aldri engang visste eksisterte.

Opp volumet

Avslag og døde ender er uunngåelige. "Vær vedvarende og gjør deg kjent med drømmefirmaet ditt," sier Alderson. "Du vet aldri når en ny rolle vil åpne, og hvis du allerede er kjent for dem, vil søknaden din skille seg ut." Faktisk, ifølge forskningen fra MIT, er det et kjent ansikt at du er 40% mer sannsynlig å bli ansatt.

Trykk kjøtt, ikke knapper

"Du kan tråkke på nettet hele dagen, men du er mer sannsynlig å finne spennende jobber gjennom ekte mennesker. Ikke bare er estimert 75% av jobbene aldri annonsert, men det lar deg presentere deg på en måte som ikke er mulig på papir, sier Alderson. LinkedIn har sin plass, men å komme seg ut og riste hender er fortsatt den beste måten å klatre på stigen.

Vis, ikke fortell

Arbeidsgivere trenger å vite hvordan du vil dra nytte av dem og si at du har gode IT-ferdigheter, vil ikke kutte den. "Lag en kort beskrivelse av hvordan du kan forbedre nettstedet ditt, dele en ide for et nytt produkt, eller foreslå hvordan de kan øke effektiviteten, sier Alderson. Ingenting gjør at du skiller seg ut fra andre søkere enn å gjøre drømmen din før du har fått den.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar