The Art of Make-Out Mastery: 20 tips for kraftig suksess

Den ydmyke kunsten å lage seg ut er mye vanskeligere enn de fleste innser. Men med våre tips for å hjelpe deg på vei, vil du snart være en make-out mester.

Å lage ut kan forekomme i flere stadier av et forhold: enten i begynnelsen, når de to av dere fortsatt blir kjent med hverandre og ennå ikke har et fullblåst seksuelt forhold, eller i de senere stadiene, når de gjør det er en forløper til hovedhandlingen.

I det hele tatt beskriver det scenen som ligger et sted mellom en peck på leppene og tung petting - den typen ting du kan komme unna med i offentligheten, men bare bare! Å lage nesten alltid begynner med å kysse, og slutter vanligvis også med det, men plukker opp noen andre perifere aktiviteter underveis.

Følgende liste over 20 utførlige master tips er delt inn i to seksjoner: den første til fordel for våre mannlige lesere, og den andre til fordel for damene. Ikke at det ikke kan være minst noen kryssovergang mellom de to, men generelt sett er det visse kjønnspesifikke tendenser som drar nytte av å bli adressert i den sammenheng.

Gjøre tips for ham: revving opp raunchen

# 1 Et miljøspørsmål. En ting som gutta ofte blir galt, er at de ikke klarer å ta umiddelbar næring i kontekst. Ingen kvinne vil bli kysset og kjærtegnet mot døren til et manns toalett eller i et svett, ubehagelig soverom. Still scenen, når det er mulig, for umiddelbar og varig utbytte. [Les: De ti beste sangene å gjøre med]

# 2 Hygiene fremst. Dusj, dusj igjen, og dusj litt mer. Kvinner elsker en fyr som lukter rent og duftende, og er langt mer sannsynlig å utvikle seg gjennom basene hvis de er overbevist om at de ikke trenger en strålingsdrakt for å gjøre det.

# 3 lepper først. Kyssing bør alltid begynne forsiktig, med insisteringen fortløpende etter hvert som lidenskapene stiger. Ikke hopp rett inn med en tunge som ser ut som noe fra en dokumentar av girafferes paringsvaner. Flytting for fort er en øyeblikkelig lidenskapsmorder.

# 4 Ikke ta panikk. Hvis noe ikke går etter planen med bevegelsene dine, som du støter på hoveder, eller en av dere flytter ved et uhell på det avgjørende punktet, ikke bekymre deg for mye. Bare le det av sammen, og hvis det var ment å skje, vil det. [Sjekk ut: Hvordan være morsomt og få folk til å elske din bedrift]

# 5 Hold en fast hånd. Når du holder henne eller berører henne på noen måte, må du sørge for at hun føler hele spenningen og styrken på din hånd. Ikke vær tøff eller overveldende, selvfølgelig, bare la henne føle dyrepotensialet av grepet ditt og se på kveleren hennes.

# 6 Hele kroppen kontakt. Kom i nærheten når du kysser og press kroppen din godt mot henne. Kvinner er virkelig slått på av en manns fysikalitet, så sørg for at du flaunt det.

# 7 Bunny nibbles. Nakke, skuldre og ører av kvinner er veldig følsomme overfor kyss, lekker og nibbles. Hvis lidenskapen ikke blir gjengjeld, så prøv dette tipset og stå tilbake for å se på fyrverkeri fly. [Prøv: Hvordan lage seg med en jente og få henne til å elske det!]

# 8 Plukker henne opp. Ikke figurativt, selvfølgelig. Forhåpentligvis, hvis du er i situasjonen for å lage ut, har du allerede fått det så langt. Dette tipset betyr bokstavelig talt å plukke opp damen du gjør med, som, utført mid-kiss, er en stor slå på for henne.

# 9 Unngå jeans. Et bisarrt tips, men du kommer ikke til å bli veldig langt hvis dine raskt voksende nære regioner er innsnevret, klemt og knust av et par denim-lidenskapsmordere! La dem være hjemme.

# 10 Multi-tasking. Dette er noe gutta virkelig suger på. Så det er viktig å gi deg en påminnelse så ofte at du har to hender ved siden av at du kan bruke til din fordel. Du trenger ikke å bare sitte der, suger på ansiktet som en guppy fisk. [Trenger du noen ideer? Les: Hvordan berøre en jente på en dato og få henne til å ønske deg]

Lag tips for henne: Hopp-start lidenskapen

# 11 All-a-quiver. Før han går inn for det aller viktigste første kysset, må du handle coy og sjenert. Tillat ham å bevise sin manlighet ved å undergrave den ganske lille tingen foran ham. Det kan høres utrolig sexistisk, men menn har en primær attraksjon for kvinner som virker fysisk svakere.

# 12 Strømmen til strengen. Mens du kysser, få de beina viklet rundt seg. Dette er utrolig suggestivt, og er trolig det mektigste verktøyet i en kvinnes arsenal.

# 13 En forsiktig hvisking. Hviske noen søte nothings i øret hans eller, hvis du virkelig ønsker å få sin puls racing, noen ikke så søte somethings. BOOM! [Sjekk ut: Hvordan klare seg med en fyr som en sexgudinne]

# 14 Visuell drilling. Menn er visuelle dyr, og litt reting går lang, lang vei. Så, lur litt av tungen, la leppene dine rundt flasken bare litt lenger enn du normalt ville, eller hva som helst for å få et kyss til noe langt varmere!

# 15 Tunge og spor. Noen kvinner har litt av motvilje mot å bruke tungen i et kyss med mindre de allerede er gift og feirer deres 50th bryllupsdagen ... men det er virkelig en av de beste måtene å få en vennlig peck inn i en brann-nado! Bruk det.

# 16 Lårene har det. Når du berører partneren din under kysseprosessen, må du sørge for at du av og til lar fingrene strekke på låret.Lår græsning er et trekk som vil gjøre en sovende hund til en skummel løve. [Sjekk ut: 18 fysiske slå oss som vekker en fyr med en gang]

# 17 Pucker opp. Kyssing bør være en sensuell ting. Pass på at du popper opp leppene like før kysset for å skape så mye sexy kontakt som mulig.

# 18 Få mest mulig ut av hva menn ikke har. Menn blir slått på av de tingene som for det meste er unike for kvinner lange ben, langt hår, buede hofter, små talje, slanke halser, etc. Få mest mulig ut av disse, og kle deg for å imponere.

# 19 Ingen tid til å være forsiktig. Eller prudish. Å gjøre ut med noen som tror at de bare skal gjøre opp i nærvær av en chaperone, er omtrent like sexy som å kysse en vannbøffel. [Prøv: Hvordan kysse lidenskapelig og romantisk]

# 20 Encifret hypnose. Hvis du virkelig vil få ham til å bli oppmerksom på flere måter enn en, så adopter denne bevegelsen. I hovedsak innebærer det forsiktig og sensuelt sugende på fingeren til det punktet at han begynner å sende sine flyknapper som hopper over rommet som kuler. En advarsel, skjønt: Forvent ikke at det blir lengre på utkonkurransen.

[Neste les: Hvordan lage og 10 trinn for å gjøre det oh-så-sexy!]

Bevæpnet med våre topptips om make-out teknikker, legg nyfunnet kunnskap til handling, og blås din signifikante andre unna med kraften i ytelsen din. Du vil aldri se tilbake.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar