Lag sunne mikrobølgeovner raskt med Lekue's Cookware

Innholdsfortegnelse:

Lag sunne mikrobølgeovner raskt med Lekue's Cookware - øVELSER 2023
Lag sunne mikrobølgeovner raskt med Lekue's Cookware - øVELSER 2023
Anonim

Uansett hvor mye salt og fett er crammed i et mikrobølgeberedt måltid, vil de alltid være et fristende, praktisk alternativ. Å vite at du er bare få minutter fra middag, uten å prep å tåle enn å åpne en pakke og trykke på et par knapper, er veldig praktisk for tidsspenningen.

For folk å snu til sunn mat i stedet for disse øyeblikkelige ediblene, vil det derfor hjelpe hvis de førstnevnte kunne konkurrere på enkelhets skyld. Heldigvis gjør den modige nye verdenen av mikrobølgeovnsprodukter det mulig å produsere sunne måltider i løpet av få minutter.

REKOMMENDERT: Den beste sunn matleveringsservice

Lékué Kjøkkenutstyr

Lékués utvalg av mikrobølgeovn er alt fra små, enkle kokekar til dampkasser som kan inneholde og lage en hel kylling på 20 minutter, og gjør at hvert kveldsmåltid er praktisk og sunt. Det er ris komfyrer, pasta komfyrer, omelett beslutningstakere … det er enda en ost maker, som alle krever minimum tid og interaksjon. Space-age ting, men fungerer det egentlig?

Image
Image

TrenerKyllingmiddag

Å piske opp en småkoke eller fiskemiddag med Lékué saken ville ha vært tilstrekkelig til å bevise deres effektivitet, men virkelig spørsmålet alle vil svare er om det er mulig å lage en hel kylling på 20 minutter. Så en kylling var det.

I et forsøk på å holde ting så enkelt som mulig, trengte treneren ikke smakene med krydder annet enn å spytte litt olivenolje på kyllingen, som ble tilberedt ved hjelp av Lékué's Deep Steam case.

Bortsett fra å flippe fuglen 10 minutter inn, var det ikke nødvendig med andre "ferdigheter". Etter bare 20 minutter var høne faktisk kokt og saftig, hvis den var tydelig underkryddet. En kylling på 20 minutter, en fisk på fem eller en omelett på tre: klare måltider kan være ekte mat.

Lékué 1-liters Deep Steam Case, kr 19,99. Lékué har en rekke oppskrifter å gå med sin kokekar, inkludert en kylling tallerken som involverer mer enn bare olivenolje. Besøk lekue.com.

Populært emne