Magformers Min første 30 pastell sett gjennomgang

Hva de sier:

"Magformers Pastel 30 sett er en ny stilversjon av de mest solgte Magformers 30-settene - som inneholder 18 unike magnetfirkanter og 12 trekanter - men i flotte nye pastellfarger. Lag et stort antall 2D flat 'nets' og 3D geometriske strukturer ved hjelp av disse klassiske brikkene. "

Testet av mamma Joanna Robson for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Helt sikkert. Det er et herlig produkt for å holde unge barn underholdt, og det er veldig enkelt å rydde bort i boksen som tilbys. Formene er ekstremt lette og enkle for barna mine å plassere hvor de vil ha dem. De er også enkle å trekke fra hverandre når de står fast sammen, og er også veldig enkle å tørke rent, noe som er flott ut fra et hygienisk synspunkt.

Hvordan gjorde produktet ditt enklere?

Jeg har en tre år gammel og 17 måneder gammel, og dette produktet har holdt dem begge underholdt i årevis! Det er perfekt for dem å leke sammen, eller alene. Min yngste liker å prøve å sette brikkene sammen, og min eldste har likte å matche formene på planene som tilbys. Det har også vært veldig lærerikt å lære dem former og farger.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror jeg ville. Jeg har vært veldig imponert over dette produktet. Den medfølgende brosjyren er veldig nyttig og betyr at produktet har lang levetid, da barna mine kan jobbe gjennom å bygge alle de andre figurene. Jeg liker virkelig alle typer konstruksjonsleker, og dette produktet skiller seg definitivt ut.

Hvilke endringer vil du gjøre på produktet?

Jeg sliter med å tenke på alt jeg ville bytte om dette produktet, bortsett fra muligens å gi en mindre boks for å rydde alle brikkene og matta bort. Jeg er også usikker på om jeg vil betale full pris, da jeg ikke ville bruke så mye på noen leker som jeg kjøper, og tror noen foreldre kan søke billigere alternativer, noe som ville være synd.

Testet av mamma Erin Lee for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg elsker hvor lett dette leketøyet er å leke med! Det er ingen faste regler for bruk av den, noe som betyr at barnet er fritt til å utforske forskjellige ideer og måter å bruke det for seg selv! For eksempel liker datteren min å bruke stykkene til å telle og legge til, bygge egne figurer og sortere fargene! Produktet er også flott for små hender! Det er tykt, men lett, noe som gjør det perfekt for dem å bygge med, uten at det er for fett eller vanskelig for dem å gjøre det.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg liker virkelig at produktet er dumt nok til å la datteren min være alene med! Jeg sliter med at hun fortsatt setter ting i hennes munn (nesten tre år gammel), og dette produktet har klart å distrahere henne fra å gjøre det ved å hjelpe henne å lære å følge instruksjonene mens hun prøver å følge med og bygge de forskjellige design vist i pakningsvedlegget! Det har også hjulpet henne med sine separasjonsteknikker, da hun liker å sette forskjellige former og farger i forskjellige hauger.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg liker dette produktet, men tror ikke at aldersgrensen er for nøyaktig. Men for litt eldre barn tror jeg det er fab, og bør definitivt vinne! Som tidligere nevnt er de pedagogiske og morsomme aspektene ved dette produktet fantastisk, og gir barnet muligheten til å lære mens de har det gøy!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste jeg vil bytte om produktet er fargen! Jeg tror det er ganske girly og kan sette litt eldre barn av! Jeg vil også øke det lavere aldersområdet dette produktet markedsføres på, da jeg snart blir treårige kamper for å bygge disse selv!

Testet mamma Claire Snodden for Mor & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

I tillegg til å være en stor uavhengig leke leke, har jeg funnet dette produktet å være veldig lærerikt. I tillegg til å hjelpe med farge- og formidentifikasjon, inneholdt instruksjonskortene hjelp med romlig bevissthet og tessellasjonskunnskap. Jeg liker hvor holdbar det er - det kan definitivt motstå entusiastisk toddlerspill, og det vil være veldig enkelt å tørke rent i tilfelle det er spild. Ettersom produktet er magnetisk, er ryddet opp utrolig enkelt, og når du bygger, smetter bitene enkelt sammen, noe som betyr at småbarn ikke blir frustrert. Instruksjonene er også gode - boken gir litt god inspirasjon, men arkene er enda bedre. Det store laget for å gjøre ballen er strålende - vi nøt virkelig å gjøre det!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet er et flott leketøy for uavhengig lek - det er ingen små biter som er farlige for en pjokk å bruke på egenhånd, og det er ingen rette eller feil måter å leke med Magformers, slik at min pjokk ikke ble frustrert mens spille. Som voksen er det også et herlig leketøy å leke med, så det gjør en god gjensidig aktivitet. Magformers er veldig lett å rydde opp (selv av en pjokk), og neppe tar opp noe rom i leketøyboksen.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Produktet følger i fotsporene til klassiske byggeleker (for eksempel Duplo) med hensyn til enkelhet, brukervennlighet og allsidighet. Det er flott å fremme selvstendig fantasifullt spill, og kan lett bli innarbeidet i andre spill (for eksempel mitt barn brukte Magformers å bygge et "gjerde" for at hans dinosaurer hoppet over). Jeg liker også det som med andre klassiske leketøy, vil andre Magformers-sett være kompatible for å gi enda flere spillalternativer.Barnet mitt var veldig begeistret for å spille med Magformers hver gang vi fikk dem ut, og likte å hjelpe meg med å gjøre ballen fra det store instruksjonsarket.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

I begynnelsen syntes jeg selv om prisen virket ganske høy for et så lite produkt, men etter å ha brukt Magformers My First 30 Pastel Set med sønnen min, kan jeg se at prisen er representativ for kvaliteten og allsidigheten til produktet. Personlig ville jeg velge bedre farger over pastell settet, men jeg setter pris på valget, og fargene har ingen innvirkning på produktets nytelse.

Testet av mamma Chloe Pyatt for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale produktet til andre mødre som det er lett pakket inn i boksen som tilbys, og er flott for å ta til besteforeldre for dagen eller til og med over natten. Med to små barn blir leker ofte skitne og dekket i dribbel, så å ha et produkt som er lett å rengjøre, er strålende! Fargene er også gode!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Begge jentene mine kan bruke dette produktet, noe som betyr at de begge blir opptatt i minst en halv time av gangen, slik at jeg får mer husarbeid gjort eller til og med lunsj uten dem etter meg! De spiller endelig sammen pent, noe som er en sjeldenhet, så nå får jeg tid til å slappe av og hente på hva som skjer i verden.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ja, jeg ville definitivt velge dette produktet. Prisen er veldig bra, og fargene er bedre enn de vanlige lyse pinks eller lyse blues. Teksturens struktur er også en god faktor, som den er lett rengjort, og er holdbar nok til å motstå noen småbarns tantrums!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg kunne forbedre en ting, ville det være å inkludere større stykker for å gjøre større design. Å kunne gjøre større motiver ville bety at barna skulle være opptatt i lengre tid, og ville også hjelpe dem til å være mer kreative.

Testet av mamma Julie Wyss for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg tror dette er et fantastisk spill, vi elsker virkelig pastellfarger, og de forskjellige skjemaene er enkle å håndtere, slitesterk, morsom og pedagogisk. Skapelsen er uendelig. Da datteren min er en stor fan av rollespill, innså hun snart at hun kunne gjøre det med å bruke disse brikkene for å skape endeløse former. Jeg elsker meg selv å spille også, selv om datteren min ikke lot meg først! Jeg tror dette er et spill for alle aldre, og er en fin måte å knytte sammen med barna dine, barnebarn, etc.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg elsker dette produktet! Datteren min er et mer fysisk barn. Det hun elsker mest er fysisk aktivitet som å løpe og hoppe rundt i huset eller parken. Med henne ville jeg alltid streve for å få litt rolig tid, men siden jeg fikk dette spillet kan jeg til slutt lage mat (eller gjøre andre husarbeid) uten å bekymre deg for hva hun gjør. Det er første gang hun er veldig interessert i å spille et spill mens du setter deg stille. Hva mer kan du ønske deg!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg har aldri kommet over noe som ligner på dette produktet tidligere. Dette produktet er definitivt en vinner for meg, da det ikke bare holder datteren min stille, men det tillater henne også å bruke fantasien hennes, og hun kan rollespill og forklare hva hun har skapt. Dette produktet hjelper virkelig sammenheng mellom foreldre og barn. Jeg har allerede anbefalt dette produktet til mange av mine venner, og tror virkelig at alle burde ha dem hjemme!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ser virkelig ikke hva som kan endres for å forbedre dette produktet. Det er morsomt, holdbart og pedagogisk for alle aldre og kjønn. Hvis jeg måtte være kresen, vil jeg si at de kanskje vil legge til flere eksempler på hva som kan bygges med figurene. En annen ting som kan slå meg av er prisen. Selv om jeg aldri har brukt noen lignende produkter, føler jeg at dette er litt dyrt for noen.

Testet av mamma Maria Xydhias-Mace for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Jeg vil anbefale Magformers. Mine barn på 1, 3 og 5 likte grundig å leke med disse dagene i løpet av sommerferien. Min 5 år gamle blir vanligvis lett lei, men disse skapte timer med moro. De er pent pakket med og ideer bok for eldre barn og en fargerik former bok for yngre barn.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Jeg var i stand til å la barna mine nyte å leke med disse med minimal tilsyn, ingen små deler som skal svelges.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Jeg vil gjerne se en større startpakke. Produktet er litt på kostbar side.

Testet av mamma Katie Dale for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Dette er bokstavelig talt det beste leketøy min lille gutt noen gang har hatt. Timer av underholdning og fikk virkelig tankene og koordineringen. Det er det første han nå trekker fra leketøyboksen sin. Virkelig godt laget og lett å holde sammen på grunn av magneter.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Dette ville holde min 3 år gamle opptatt hele dagen, og holder andre mini besøkende opptatt også når de kommer til besøk. Et fabelaktig leketøy.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Jeg vil si den eneste ulempen er prisen. Sannsynligvis ikke et rimelig leketøy som veldig dyrt for hva det er. Men å vite hvor flott det er, vil jeg definitivt anbefale investeringen.

Testet av mamma Cheryl Headley for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Hva en fantastisk leke. Jeg elsket virkelig å tilbringe tid med barnet mitt å leke med dem og lage modeller fra raketter til hus, de er fantastisk laget og stablet perfekt sammen på slutten av en lekeøkt.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Fabelaktig, da barnet mitt elsker å leke med dem og ikke har blitt lei av dem. De kommer ut hver eneste dag og får så mange kommentarer om hvor flott de er når folk kommer rundt.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Litt kostbar så dette ville nok ikke få den ros det fortjener som jeg antar at det ville være ganske en utgift for de fleste foreldre som kan velge et billigere leketøy over det; Jeg vil imidlertid rope fra husene - det er strålende.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar